- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.061
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
ya canımda istemiyor aslında canım..bilmiyorum ders saatimim yaklaşıyor..ayakta duramıyorum cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek bu işe...
valla canım seraba katılıyorum sipermin ne işi olsun orada.ayrıca onlara dikkat edersen eğer prezervatif takıyorlar.üstüne jel sürüyorlar.her hasta geldiğindede prezervatifi değiştiriyorlar.korunuyorsun yani merak etme :)))))))))))))
ben toplamda bi kere muayene oldum hiç bişey anlamadım gerginliğimden demek böyle mi oluyomuş
ya 3 gün içinde 2 kiloya yakın kilo vermişim..acayibim iremm...
ya bende alttan muayene olmuştum kafama takılmıştı...ama ikinci gidince dikkat ettim yanında ki çalışanlar hem girince hem çıkınca aleti temizlediklerini gördüm ama ne kadar dikkat ediyorlar o da ayrı bir mesele ama spermin alette ne işi var onu anlamadım sorunuzda...:44:
tövbe etmişim daha urfada ben doktora gider miyim.Maraşta kine gideceğim canım..maraşta mı gitcen urfada mı , ya sen yemedikçe dirayatsizleşirsin zorla kendini....
ya canım senden önce ki hasta da sperm ne arasın ben onu çözemedim..Kadında spermin işi ne...canım öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. ben çok stresliydim zaten hiç dikkat etmedim temizlediler mi diye sonra da bi arkadaşım ya temizlemedilerse ve senden önceki hastadan sperm kaldıysa aletin üzerinde diye bende anlayamadım böyle bişey olabilir mi
ya canım senden önce ki hasta da sperm ne arasın ben onu çözemedim..Kadında spermin işi ne...
tövbe etmişim daha urfada ben doktora gider miyim.Maraşta kine gideceğim canım..
urfaya gitmek istemeyeceğini tahmin ediyomda, uzun yolu düşününce acaba mı ki dedim
seroooo ben hala kırmızı kartı yiyemedim yawwww, ama test yaptım negatif ve tekrar ama sabah yapmadım ve labuquick in gebelik testi çok antikti biraz daha bekleyim, gelmezse eczaneden bi tane alıp yapcam , sanki burda biri bişey yaşıyo hepimize bulaşıyo gibi (hamile olmak hariç) psikoloji iyice bozulmuş durumda
irem canım başka test denesene.senin bat ne zamandı?
canım belki kocası ile çarpışıp arkasından hemen muayeneye gelen biri falan vardır diye düşündüler sanırım.öyle bile olsa rahim ağzındaki sipermler hemen ölüyor zaten.duran değil koşan kazanıyor bu yarışı.canlı sipermler zaten çoktann yol almış oluyor :))))))))))
ben normalde 28 günde bir adet oluyodum ama haziranda düşükten sonra ilk 24 sonraki 2 ay 26 günde adet oldum, bu ay doktora gittim yumurtlama ma göre yine 28 e döndüm gibi geliyo , eğer 26 günde olsaydım perşembe akşamı olacaktım 28 se cumartesi akşam olmalıydım benimki bi kaç saat oynar ancaama ben bu aydan pek ümitli değildim o yüzden stresten ve burda okuduklarımdan etkilendim mi diye düşünmeden edemiyorum o yüzden bekliycem yarın akşam alırım test eğer olmazsam , hiç bir belirtimde yok korkuyorum yine kimyasal ve değer yüksek olmadığı için mi böyle belirti yok diye
canım öyle şey olmaz sen kafana takma.zaten hijyen ve sağlık acısından onlarda herhangi bir ihmalde bulunmazlar dikkat ediyorlar yani.herkeze aynı şeyi kullansalar hastalık mikrop gibi riskler olur zaten.evet canım çok güzel özetlemişsin :) ya arkadaşım öyle bişey dedi çünkü bu yumurtlama takibinde çok sık ultrasonla bakılıyo ya belki senden önce öyle birine bakılmıştır dedi benimde kafamı bulandırdı kimseye de bişey soramadım sizden yardım istedim. yani spermin canlı kalması diye bişey olmaz dimi
aklına kötü şeyler getirme canım.evet stesten kaynaklanmış olabilir düşünce gücüyle gecikiyor gerçekten.ama tam tersi de olabilir.israrda hemen çıkmaya biliyor.değer düşük olabilir diye çıkmamış olabilir ama değerede çok takılmamak lazım o da herkezde çok değişken.inşallah bizede süpriz yaparsında seviniriz hepimiz.bu ay kötü başladı hamiş 1 tane daha.inşallah ikinci sen olursun.ama daha doğrusu hayırlısı olsun demek daha iyi sanırım.
canım öyle şey olmaz sen kafana takma.zaten hijyen ve sağlık acısından onlarda herhangi bir ihmalde bulunmazlar dikkat ediyorlar yani.herkeze aynı şeyi kullansalar hastalık mikrop gibi riskler olur zaten.
ben cuma peçeteyle silince pembe akıntım vardı dedim yine erken oldum eşimede dedim hatta baba değilsin bu ayda diyesonra eve gittim baktım gelen giden yok yıkandım yeniden başladım namaza adam diyo bi karar verde önümüze bakalım diye garibminde devreler şaştı geçen ayda 3 gün kahverengi leke olmuştu anlamadımki vucut kontrolden çıktı beni dinlemediği kesinde hangi amaca hizmet ediyo belli değil , eğer bebiş yoksa geç adet olmak erken olmaktan daha kötüymüş, anaca zaman kaybı oluyo rabbim sağlıkla versin bebişlerimizi yine kaybederim diye korkuyorum açıkçası , bugün bi topikte okudum bide 2 ay arayla ikinci kimyasalını yaşamış biri
canım olacağı varsa birşeyin oluyor zaten.allah yazdıysa olur.birşey olursa o da allah tan diyip vardır bir hayır demek lazım.bende parsiyel mol geçirdim.emin ol kimyasal gebelikten daha kötü.geçen ayda olduysa bu ay eğer gebelik testi yaptıktan sonra gene olumsuz olursa doktora bir git derim.benim gecen ay cok az oldu.hem çok geç hem çok az olmuştu.sonra kasıklarımda agrı oluştu hafif hafif doktora gittim yumurtaların fazla büyüyememiş ondan kaynaklanıyor dedi.polisktler var dedi yani.bunu bilmem iyi oldu.bu ay geçince soğan kürü yapıp temizlicem.birde incir yedim.yanı aslında az gelmeside normal değil fazla gelmeside.mutlaka bir sebebi oluyor.belki sadece stresten kaynaklı ama muayene olmak en güzeli.gerçekten neden kaynaklandığını bilmek en güzeli.belkide bebek vardır bellimi olur.
tabi haklısın yaşayacaksak kaçışımız yokta belirtim olmayınca tırstım , ben bu ay doktora gittim yok yumurtam için iyi dedi hormon testi de yaptırdım herhangi bir sıkıntım yoktu yani, stres desem ben bu ay misafirim vardı zaten doğru zamanda çarpışamadım umutluda değildim kendime kasıma ayarlamıştım yani niye olmadım anlamadım...
valla canım ben bile umutlandım sen böyle diyince.iyi sabrediyorsun.inşallah bebek vardır yanımda olsaydın çoktran sağlık ocağına götürmek için tutmuştum kolundan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?