Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

Adama kızdım gelecek ovuya kadar sürünsün dedim ya, bi kere daha yaptım son hafta yapmadım şuan garibim kıvranıyo emin olsa çocuk yok benim işim biterde emin olamıyoz
çarpmadın mı sonra hiç...benim ki de soracakmış doktora ben çarpabilirmiymişim diye

çarpmadın mı sonra hiç...benim ki de soracakmış doktora ben çarpabilirmiymişim diye

sero kız lobuquick in ovu ları gene iyiyidi gebelik testtinde kontrol kısmı bile doğru düzgün kırmızı çizgi yok ne antik duruyo anlatamam Ben ilk hamilelikteki markadan alacam yine albigebelik testi

Son düzenleme:
sero kız lobuquick in ovu ları gene iyiyidi gebelik testtinde kontrol kısmı bile doğru düzgün kırmızı çizgi yok ne antik duruyo anlatamam Ben ilk hamilelikteki markadan alacam yine albigebelik testi
ben de fazladan var göndereyim mi gebelik testi..Kociş o gün sırf inat olsun diye yaptırdı bir tane nolur bende göreyim ikinci çizgiyi dedi

perşembe günü çarp dedi beni yamulturum dedim kabul etmedim.azcık kavga ettik...sonra oturdum anlattım korkularımı...bu gittiğimizde doktora kendisi soracakmış birşey olur mu diye...

benimki ölse soramaz anca sor diye baskı yapar Ilk 3 ay riskli diye biliyorum ama düşük riskin yoksa garip pozisyonlara girmeden olur diye biliyorum ...

benimki ölse soramaz anca sor diye baskı yapar Ilk 3 ay riskli diye biliyorum ama düşük riskin yoksa garip pozisyonlara girmeden olur diye biliyorum ...
hamilelikten sonra değişti adam...

Git ya albigebeliktende almam onlada güzel anılarım yok bu sefer yeni bi çığır açacam bakalım yarına kadar olmazsam çarşamba sabahı yeni test yeni başlangıç yaparım bakcez ...
inşallah gelmez de canım güzel haberlerle gelirsin...

hamilelikten sonra değişti adam...

Inşallah gelmez de canım güzel haberlerle gelirsin...

ya azıcık bir belirtim olsa umutlanacamda ne yaptığım iş umutlandırıyo ne de belirtiler , çatlarken olduysa olmuştur, gittiğim doktordan randevu alayım dedim dee 23 ekimde var randevu yaww bakalım test sonucuna göre bi baskı yapsam bari

bende umutlu değildim mevlam nasip etti mi bir kere çarpmanda yeterli adamı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…