- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.101
yok ya şimdi daha iyiyimSerooo sessizsin kötümü miden yineee ...............
Benim eski işyerimde bi adam hamile bi arkadaşa demiş yüklüsünüz galiba diye
hele çıkarma sesini bekleyip görelim belki senin bebiş geç döllendi benim ki gibi...hızlı gonzales numarası yapacam diye sesisimi çıkarmadıydım kırmızı kartta bana bi hafta taktı ....
hele çıkarma sesini bekleyip görelim belki senin bebiş geç döllendi benim ki gibi...
çarpmadın mı sonra hiç...Benim ki de soracakmış doktora ben çarpabilirmiymişim diyene kadar geç döllenebilirki yapmadım bişey sayılır bu ayGelecekse gelse bi an önce kırmızılar ..........
çarpmadın mı sonra hiç...benim ki de soracakmış doktora ben çarpabilirmiymişim diye
çarpmadın mı sonra hiç...benim ki de soracakmış doktora ben çarpabilirmiymişim diye
iş miş bitmiyor canım o gün kavga ettik resmen...Adama kızdım gelecek ovuya kadar sürünsün dedim ya, bi kere daha yaptım son hafta yapmadım şuan garibim kıvranıyo emin olsa çocuk yok benim işim biterde emin olamıyoz
iş miş bitmiyor canım o gün kavga ettik resmen...
ben de fazladan var göndereyim mi gebelik testi..Kociş o gün sırf inat olsun diye yaptırdı bir tane nolur bende göreyim ikinci çizgiyi dedisero kız lobuquick in ovu ları gene iyiyidi gebelik testtinde kontrol kısmı bile doğru düzgün kırmızı çizgi yok ne antik duruyo anlatamamBen ilk hamilelikteki markadan alacam yine albigebelik testi
perşembe günü çarp dedi beni yamulturum dedim kabul etmedim.azcık kavga ettik...sonra oturdum anlattım korkularımı...bu gittiğimizde doktora kendisi soracakmış birşey olur mu diye...Hangi gün :44:
ben de fazladan var göndereyim mi gebelik testi..kociş o gün sırf inat olsun diye yaptırdı bir tane nolur bende göreyim ikinci çizgiyi dedi
ben ilk defa duydum albigebelikYok cicim almayım , seninkinin markası güzel değildir benim ki güzelAlbigebelik böyle marka mı olur ya
perşembe günü çarp dedi beni yamulturum dedim kabul etmedim.azcık kavga ettik...sonra oturdum anlattım korkularımı...bu gittiğimizde doktora kendisi soracakmış birşey olur mu diye...
ben ilk defa duydum albigebelikBende sana bir karışık çıkardı..
garip pozisyon mubenimki ölse soramaz anca sor diye baskı yaparIlk 3 ay riskli diye biliyorum ama düşük riskin yoksa garip pozisyonlara girmeden olur diye biliyorum ...
hamilelikten sonra değişti adam...benimki ölse soramaz anca sor diye baskı yaparIlk 3 ay riskli diye biliyorum ama düşük riskin yoksa garip pozisyonlara girmeden olur diye biliyorum ...
inşallah gelmez de canım güzel haberlerle gelirsin...Git ya albigebeliktende almam onlada güzel anılarım yok bu sefer yeni bi çığır açacam bakalım yarına kadar olmazsam çarşamba sabahı yeni test yeni başlangıç yaparım bakcez ...
hamilelikten sonra değişti adam...
Inşallah gelmez de canım güzel haberlerle gelirsin...
garip pozisyon mu
bende umutlu değildim mevlam nasip etti mi bir kere çarpmanda yeterli adamı..ya azıcık bir belirtim olsa umutlanacamda ne yaptığım iş umutlandırıyo ne de belirtiler , çatlarken olduysa olmuştur, gittiğim doktordan randevu alayım dedim dee 23 ekimde var randevu yaww bakalım test sonucuna göre bi baskı yapsam bari
bende umutlu değildim mevlam nasip etti mi bir kere çarpmanda yeterli adamı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?