Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

hayılısı neyse o olsun o zaman canım.ilk gebeliklerde çok normal karşılıyorlar böyle şeyleri.birdaha olacak diye birşey yok.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

canım belirti olmuyorki fazla.ben ilkinde beklediğin halde belirti bulamadım.

ben diğerini kasık batmaları ve sık idarara çıktığım için tahmin etmiştim şuan ne adet belirtim var tatlı diye deli danalara dönmedim yani , nede hamilelik belirtisi hiç bişey yok bakalım yarın da gelmezse 3. Gün dolmuş olur alırım akşamına bir test ....

hadi bakalım yarın akşam süpriz yaparsın belki bize.benim sat o kadar uzakki 10 gün var daha.yaşlanırım ben 10 günde.

sabah haberlerde çocuğunu hastane tuvaletine bırakan birini gösteriyorlardı.nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum.bizde burada olsa keşke diye kendimizi parçalıyoruz.

ben kürtaj olanları nefsine hakim olamayıp sevgilisinden hamile kalanı , doğurup bırakanı hiç birini anlamıyorum kolay kolayda anlıyacağımı sanmıyorum ...birde şu ilk gececileri

valla canım dizilerde oluyor sanıyordum sadece ama var gerçektende hayret bir şey yani.geçen dizide de vardı sevgilisiyle birli
kte oluyor kız alev alev bu arada dizinin adı hemen klasik baş dönmesi falan oluyor öbür bölüme alıcaz inşallah hamile haberlerini.birikmişliğin verdiği birşeyle sipermler çıldırmışçasına saldırıya geçiyor heralde :))

Son düzenleme:

klasik sahne baş dönsün lavaboya koşsun eski filmlerde bide yüklümüsün yoksam lafı yok mu bitirir beni ağır vasıtayız yükümüzü yükleyemedik bi türlü Işte biz onları çözersek kaçız doğururuz bilemiyom

eski filimlerde kalsa gene iyi canım yenilerde bile var.ogun hatta bende eşime söyledim.millet kendini parçalıyor çocuk olsun diye bunlarda bi kerede tutturuyor nasıl oluyorsa dedim.ilk gecenin ateşiylemi oluyor artık nasıl oluyorsa ben anlamıyorum.valla yükümüzü alsakta yoluma baksak iyi olacak.

Bizimki günah deyil helalinden olduğundan galiba bazıları ibretlik yaşıyo işte, ben bitiğimdir o yüklü lafına ya

Bizimki günah deyil helalinden olduğundan galiba bazıları ibretlik yaşıyo işte, ben bitiğimdir o yüklü lafına ya

tamam tatlım sen beğeniyorsan bundan sonra kullanırız bol bol sorarız birbirimize.hani bazen diyoruz ya oran ağrıyor buran kaşınıyor diye deriz hemen yüklümüsün kızzz diye sorarız birbirimize :))))))))))

Benim eski işyerimde bi adam hamile bi arkadaşa demiş yüklüsünüz galiba diye

valla hemen çarpıp koşa koşa gelen de olmaz herhalde zaten prezervatif geçiriyormuşlar kızlar daha da dikkat etmişler...

hele bekle azcık anons yaptın mı o gün...

hızlı gonzales numarası yapacam diye sesisimi çıkarmadıydım kırmızı kartta bana bi hafta taktı ....
valla hemen çarpıp koşa koşa gelen de olmaz herhalde zaten prezervatif geçiriyormuşlar kızlar daha da dikkat etmişler...

Hele bekle azcık anons yaptın mı o gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…