- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.081
valla canım ben bile umutlandım sen böyle diyince.iyi sabrediyorsun.inşallah bebek vardır yanımda olsaydın çoktran sağlık ocağına götürmek için tutmuştum kolundan :)
ya ben ilk hamileliğimde 5. Gün gittim betam 81 di ve testte sadece sipsilik bir çizgi vardı 3 hafta boyunca 2 güne bir doktora gittim ve sonuç hüsran yeterli yükselme olmadı betada , cumartesi bat günü diye yaptım test ama tek çizgiyi görünce gelir diye bekliyorum, bebek ihtimali düşük niye gelmedi diye beklemedeyim .... ...
Bende belirti yokki heyecanlansam ,
canım belirti olmuyorki fazla.ben ilkinde beklediğin halde belirti bulamadım.
hadi bakalım yarın akşam süpriz yaparsın belki bize.benim sat o kadar uzakki 10 gün var daha.yaşlanırım ben 10 günde.ben diğerini kasık batmaları ve sık idarara çıktığım için tahmin etmiştim şuan ne adet belirtim var tatlı diye deli danalara dönmedim yani , nede hamilelik belirtisi hiç bişey yok bakalım yarın da gelmezse 3. Gün dolmuş olur alırım akşamına bir test ....
hadi bakalım yarın akşam süpriz yaparsın belki bize.benim sat o kadar uzakki 10 gün var daha.yaşlanırım ben 10 günde.
eğer hastalanacaksam var benimde bi 30 günüm bi de beni düşün
sabah haberlerde çocuğunu hastane tuvaletine bırakan birini gösteriyorlardı.nasıl kıyabiliyorlar anlamıyorum.bizde burada olsa keşke diye kendimizi parçalıyoruz.
valla canım dizilerde oluyor sanıyordum sadece ama var gerçektende hayret bir şey yani.geçen dizide de vardı sevgilisiyle birli
kte oluyor kız alev alev bu arada dizinin adı hemen klasik baş dönmesi falan oluyor öbür bölüme alıcaz inşallah hamile haberlerini.birikmişliğin verdiği birşeyle sipermler çıldırmışçasına saldırıya geçiyor heralde :))
klasik sahne baş dönsün lavaboya koşsun eski filmlerde bide yüklümüsün yoksam lafı yok mu bitirir beni ağır vasıtayız yükümüzü yükleyemedik bi türlüIşte biz onları çözersek kaçız doğururuz bilemiyom
eski filimlerde kalsa gene iyi canım yenilerde bile var.ogun hatta bende eşime söyledim.millet kendini parçalıyor çocuk olsun diye bunlarda bi kerede tutturuyor nasıl oluyorsa dedim.ilk gecenin ateşiylemi oluyor artık nasıl oluyorsa ben anlamıyorum.valla yükümüzü alsakta yoluma baksak iyi olacak.
Bizimki günah deyil helalinden olduğundan galiba bazıları ibretlik yaşıyo işte, ben bitiğimdir o yüklü lafına ya
tamam tatlım sen beğeniyorsan bundan sonra kullanırız bol bol sorarız birbirimize.hani bazen diyoruz ya oran ağrıyor buran kaşınıyor diye deriz hemen yüklümüsün kızzz diye sorarız birbirimize :))))))))))
valla hemen çarpıp koşa koşa gelen de olmaz herhalde zaten prezervatif geçiriyormuşlar kızlar daha da dikkat etmişler...canım belki kocası ile çarpışıp arkasından hemen muayeneye gelen biri falan vardır diye düşündüler sanırım.öyle bile olsa rahim ağzındaki sipermler hemen ölüyor zaten.duran değil koşan kazanıyor bu yarışı.canlı sipermler zaten çoktann yol almış oluyor :))))))))))
hele bekle azcık anons yaptın mı o gün...urfaya gitmek istemeyeceğini tahmin ediyomda, uzun yolu düşününce acaba mı ki dedim
seroooo ben hala kırmızı kartı yiyemedim yawwww, ama test yaptım negatif ve tekrar ama sabah yapmadım ve labuquick in gebelik testi çok antikti biraz daha bekleyim, gelmezse eczaneden bi tane alıp yapcam , sanki burda biri bişey yaşıyo hepimize bulaşıyo gibi (hamile olmak hariç) psikoloji iyice bozulmuş durumda
valla hemen çarpıp koşa koşa gelen de olmaz herhalde zaten prezervatif geçiriyormuşlar kızlar daha da dikkat etmişler...
Hele bekle azcık anons yaptın mı o gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?