- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.441
sağol canım inşallah bereketiyle kısmetiyle gelir bebişim..bebeğin çok kısmetli olacak belli oldu şimdiden.uğurlu geldi sizlere.
sağol canım inşallah bereketiyle kısmetiyle gelir bebişim..
günaydın kızlar.....
canım sen bu ay kimyasal gebelik yaşamamışmıydın , bende düşüğümde öyle olmuştu aşırı bir kanama yaşamıyosun diğer ay normale dönüyo bişey yoktur büyük ihtimal ama o içtiğin hayıtın bir etkisi varsa bilemiyorum :44::44:
evet canım kimyasal yaşadım ona baplı olmuş doktorum da normal dedi çalışmalara yine devam ediyorum bebeğim annesine gelene kadar durmak yok yola devamm
kızlar benimde sat 17 eylüldü.12 ekimde idrarda silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi.eylül ekim topiğini baştan sona takip ettim hatta listeye dahil olmak istedim fakat telefondan kayıt olayını beceremedim.(internet yeni bağlandı eve) listeye dahil olmadanda hamiş olduğumu öğrendim ama gittikçe koyulaşan idrar testleriyle adetten 2 gün önce yaptığımda gayet netti.ama daha kanda yaptıramadım.inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur
hayırlı olsun bebişiniz:)Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
hayırlı olsun bebişiniz:)Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
canım yarın kısmetse gideceğim saat 9:10 da yavrumun ilk sesini duyacağım bir aksilik çıkmazsa...aneemm gözleride çıkmış kısss bebişler büyüo nasılsın bulantın fln varmı serapcım kalp atışını duymaya gttn mi
canım ekleriz listeye üzülme sen...kızlar benimde sat 17 eylüldü.12 ekimde idrarda silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi.eylül ekim topiğini baştan sona takip ettim hatta listeye dahil olmak istedim fakat telefondan kayıt olayını beceremedim.(internet yeni bağlandı eve) listeye dahil olmadanda hamiş olduğumu öğrendim ama gittikçe koyulaşan idrar testleriyle adetten 2 gün önce yaptığımda gayet netti.ama daha kanda yaptıramadım.inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur
sağol canım benim...geldim eşimin yanına.takvimi de canım profilden yapıyorsun bilgine..serap tayinin hayırlı olsun.ALLAH bidaha ayrılık göstermesin inşallah..bu arada hamilelik takvimini nasıl yaptınız.kesinleşince yapmak istiyorum
kızlar benim beta hcg 3128.09 çıktı sat 17 eylül değer nasıl sizce?
bugün duydum bebişlerimin kalp atışlarını, çok heyecan verici bi duyguu. Allah ım isteyen herkese yaşatsın inşallahh, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?