Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

kızlar benimde sat 17 eylüldü.12 ekimde idrarda silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi.eylül ekim topiğini baştan sona takip ettim hatta listeye dahil olmak istedim fakat telefondan kayıt olayını beceremedim.(internet yeni bağlandı eve) listeye dahil olmadanda hamiş olduğumu öğrendim ama gittikçe koyulaşan idrar testleriyle adetten 2 gün önce yaptığımda gayet netti.ama daha kanda yaptıramadım.inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur

serap tayinin hayırlı olsun.ALLAH bidaha ayrılık göstermesin inşallah..bu arada hamilelik takvimini nasıl yaptınız.kesinleşince yapmak istiyorum

evet canım kimyasal yaşadım ona baplı olmuş doktorum da normal dedi çalışmalara yine devam ediyorum bebeğim annesine gelene kadar durmak yok yola devamm

günaydın kızlar.....
evet canım kimyasal yaşadım ona baplı olmuş doktorum da normal dedi çalışmalara yine devam ediyorum bebeğim annesine gelene kadar durmak yok yola devamm

inşallah bekletmeden gelir bebişin bende işe yaramadı ama genelde düşükten sonra çabuk kalınıyomuş hamile

kızlar benimde dün itibariyle adetim bitti ve çalışmalara başlıyacaz bu ay. Ama benim ovulasyonum bayrama denk geliyor. Şehir dışında bayram ziyaretlerinde olucaz.. Nasıl olacak kafam karıştı ya:)

hayırlı olsun bebişiniz:)Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar ovitrelleden sonra 9. günüm kan testi yaptırdım 2,39 çıktı
Acaba benim gibi olupta değeri sonradan yükselen varmı ?

aneemm gözleride çıkmış kısss bebişler büyüo nasılsın bulantın fln varmı serapcım kalp atışını duymaya gttn mi
canım yarın kısmetse gideceğim saat 9:10 da yavrumun ilk sesini duyacağım bir aksilik çıkmazsa...

canım ekleriz listeye üzülme sen...

serap tayinin hayırlı olsun.ALLAH bidaha ayrılık göstermesin inşallah..bu arada hamilelik takvimini nasıl yaptınız.kesinleşince yapmak istiyorum
sağol canım benim...geldim eşimin yanına.takvimi de canım profilden yapıyorsun bilgine..

bugün duydum bebişlerimin kalp atışlarını, çok heyecan verici bi duyguu. Allah ım isteyen herkese yaşatsın inşallahh, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinn :))

bugün duydum bebişlerimin kalp atışlarını, çok heyecan verici bi duyguu. Allah ım isteyen herkese yaşatsın inşallahh, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinn :))

Çok çok tebrik ederim. En son beni silebilirin dediğini hatırlıyorum Serap'a.hemde ikiz demek maşallah nazar değmesin.ne ara oldu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…