• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

Selam kızlar t+8 gün test yükleyince daha silik oluyor

Eklentiler

• IMG_3244.webp
    IMG_3244.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_3243.webp
    IMG_3243.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 88
Benim de 4 Kasım test randevusu. Beklemek zor ama artık beklemeye alışmalıyiz sanırım. Kese randevusu, kalp atışı hep heyecanlı bekleyişler. Bebeklerinize inşallah sağlıkla kavuşursunuz 🙏
Amin inşallah hep beraber pozitif görüp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲

Dayanamadım kızlar kaset testte yaptım

Eklentiler

• IMG_3256.webp
    IMG_3256.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_3253.webp
    IMG_3253.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben 6. Haftadayım başladı valla. Ama iyi bir şeymiş bulantı olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş buna seviniyorum sadece yoksa bulantı çok zor.
tek başına hiçbir belirti yada belirtisixlik gebeliğin sağlıklı olup olmadığını göstermez.
Bazı kadınlarda 6.haftada bulantı başlar, bazılarında hiç olmaz, bazılarında ise 8.haftadan sonra çıkar. Bu tamamen vücudun hormonlara verdiği kişisel tepkiyle ilgilidir.
Yani bunu açıklamamın sebebi ya bende mide bulantısı olmuyor acaba bebeğim sağlıksız mı diye düşünmesinler diye

tek başına hiçbir belirti yada belirtisixlik gebeliğin sağlıklı olup olmadığını göstermez.
Bazı kadınlarda 6.haftada bulantı başlar, bazılarında hiç olmaz, bazılarında ise 8.haftadan sonra çıkar. Bu tamamen vücudun hormonlara verdiği kişisel tepkiyle ilgilidir.
Yani bunu açıklamamın sebebi ya bende mide bulantısı olmuyor acaba bebeğim sağlıksız mı diye düşünmesinler diye
Gereksiz bi açıklama olmuş yazdığımı okuyan herkes anlar zaten bulantınız yoksa sağlıksız ilerliyordur diye bir şey kastetmediğimi.

Gereksiz bi açıklama olmuş yazdığımı okuyan herkes anlar zaten bulantınız yoksa sağlıksız ilerliyordur diye bir şey kastetmediğimi.
Size göre gereksiz. Bu dönem içinde çok çabalamış 3 insandan 1 i düşünmüştür. Ben düşündüğüm için açıkladım ne var bunda anlamadım. Kasıtlı olduğunuzu da söylemedim üstelik normal bir açıklama.

Maşallah gözünüz aydın
Tek başıma görmüyorum inşallah vardır diye düşünüyorum predictor yaptıktan sonra kaset testte yaptım inşallah güzel bir değerler haber veririm

Eklentiler

• IMG_3253.webp
    IMG_3253.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_3256.webp
    IMG_3256.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3245.webp
    IMG_3245.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 57
Back
X