- Konu Sahibi baharinadasi
Teşekkür ederim t+7 deyim 4 Kasım kan vereceğim hala şansım var demek testim negatif çıktı9.gun cok silik sekilde ogrenmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim t+7 deyim 4 Kasım kan vereceğim hala şansım var demek testim negatif çıktı9.gun cok silik sekilde ogrenmistim
Evet evet var insallah olmustur pozitiffTeşekkür ederim t+7 deyim 4 Kasım kan vereceğim hala şansım var demek testim negatif çıktı
Selam kızlar t+8 gün test yükleyince daha silik oluyor
İnşallah 4 kasıma kadar dayanmaya çalışacağımMerhaba demiş bebeğinizDoktorunuzun önerdiği günde kan verin
![]()
Benim de 4 Kasım test randevusu. Beklemek zor ama artık beklemeye alışmalıyiz sanırım. Kese randevusu, kalp atışı hep heyecanlı bekleyişler. Bebeklerinize inşallah sağlıkla kavuşursunuzİnşallah 4 kasıma kadar dayanmaya çalışacağım![]()
Amin inşallah hep beraber pozitif görüp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesinBenim de 4 Kasım test randevusu. Beklemek zor ama artık beklemeye alışmalıyiz sanırım. Kese randevusu, kalp atışı hep heyecanlı bekleyişler. Bebeklerinize inşallah sağlıkla kavuşursunuz![]()
tek başına hiçbir belirti yada belirtisixlik gebeliğin sağlıklı olup olmadığını göstermez.Ben 6. Haftadayım başladı valla. Ama iyi bir şeymiş bulantı olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyormuş buna seviniyorum sadece yoksa bulantı çok zor.
Tebriklerİnşallah 4 kasıma kadar dayanmaya çalışacağım![]()
İnşallah kat ve kart artar 3.gün embriyosu 2 transfer Allahım nasip eylesinTebriklertest gunune kadar dayan ben erken yaptim katlanicakmi diye beklerken stress oldum
![]()
Gereksiz bi açıklama olmuş yazdığımı okuyan herkes anlar zaten bulantınız yoksa sağlıksız ilerliyordur diye bir şey kastetmediğimi.tek başına hiçbir belirti yada belirtisixlik gebeliğin sağlıklı olup olmadığını göstermez.
Bazı kadınlarda 6.haftada bulantı başlar, bazılarında hiç olmaz, bazılarında ise 8.haftadan sonra çıkar. Bu tamamen vücudun hormonlara verdiği kişisel tepkiyle ilgilidir.
Yani bunu açıklamamın sebebi ya bende mide bulantısı olmuyor acaba bebeğim sağlıksız mı diye düşünmesinler diye
Size göre gereksiz. Bu dönem içinde çok çabalamış 3 insandan 1 i düşünmüştür. Ben düşündüğüm için açıkladım ne var bunda anlamadım. Kasıtlı olduğunuzu da söylemedim üstelik normal bir açıklama.Gereksiz bi açıklama olmuş yazdığımı okuyan herkes anlar zaten bulantınız yoksa sağlıksız ilerliyordur diye bir şey kastetmediğimi.
Maşallah gözünüz aydınİnşallah 4 kasıma kadar dayanmaya çalışacağım![]()
Tek başıma görmüyorum inşallah vardır diye düşünüyorum predictor yaptıktan sonra kaset testte yaptım inşallah güzel bir değerler haber veririmMaşallah gözünüz aydın
Görünüyor canim var hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallahTek başıma görmüyorum inşallah vardır diye düşünüyorum predictor yaptıktan sonra kaset testte yaptım inşallah güzel bir değerler haber veririm