G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.001
bebekteyiz canım nasılsın şimdi iyi misin?
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım kısaca kendimden bahsediyim.Arkadaşlar 2007 eylül ayı itibariyle mütemadiyen hamileyim ben.2 si kimyasal olmak üzere 5 hamilelik yaşadım (birinden tam emin değilim :) ) ama henüz başarıyla sonuca ulaşan yok. Genetik testler sonucu mthfr homozigot olduğumu öğrendim. Bu ay artık yeter deyip tüp bebeğe karar verdim ve bugün ilk girişimimi yaptım.uzun protokol olacakmış , 21 gün süreyle kullanmam için doğum kontrol hapı verdiler 6 kasımda doktora gidecekmişim kontrol edeceklermiş. Heyecanlıyım,stresliyim,gerginim bana yardımcı olun lütfen.Neler yaşayacağım ne aşamalardan geçeceğim? Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba,ben aranıza yeni katıldım kısaca kendimden bahsediyim.Arkadaşlar 2007 eylül ayı itibariyle mütemadiyen hamileyim ben.2 si kimyasal olmak üzere 5 hamilelik yaşadım (birinden tam emin değilim :) ) ama henüz başarıyla sonuca ulaşan yok. Genetik testler sonucu mthfr homozigot olduğumu öğrendim. Bu ay artık yeter deyip tüp bebeğe karar verdim ve bugün ilk girişimimi yaptım.uzun protokol olacakmış , 21 gün süreyle kullanmam için doğum kontrol hapı verdiler 6 kasımda doktora gidecekmişim kontrol edeceklermiş. Heyecanlıyım,stresliyim,gerginim bana yardımcı olun lütfen.Neler yaşayacağım ne aşamalardan geçeceğim? Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım o ağrı ilaç ve iğne vs.lerden de oluyo panikleme...ve hasta olmayı DÜŞÜNMEEEEii yim sağol çok korkuyorum hastalancam diye kasıklarıma ağrı giriyoo
canım o ağrı ilaç ve iğne vs.lerden de oluyo panikleme...ve hasta olmayı DÜŞÜNMEEEElmaz:
aaa valla ben alcam oklavayı elime... nerdeydiklava: hah buldum...
canımcım seni bu duyguları maalesef yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum ama kalbine söz geçirmk zorundasın ltf.canım. sen inançlı kızsın zaten Allah inşallah hayırlısı ile verecek ... olmamasını vs.şu an düşünme şu an pozitif düşünme zamanı tamam mı?
her belirtiyi düşünüp takılma ahhh zor biliyorum ama vücudunu dinleme...
bak şunun şurasında ne kaldı canım benim sayılı gün...
korkma sakın...korkma... inşallah olacak...:1hug:
amin canım hepimizin inşallah...allah razı olsun arkadaşım allah seninde ne muradın varsa versin inş
şimdi komşum söyledi liseye giden bi kızı var özel din ağırlıklı okulda canım ya od benim için yasin toplamış öğretmenlerinden arkadaşlarından öyle mutlu oldum ki
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
söylediklerini yapıcam Allah ın izniyle sonra gelsin milli takım ŞenizŞeniz:sm_cool:
amin canım hepimizin inşallah...
canım bak ne güzel Allah kabule etsin yasinleri de...
başka bişiler yap evde ... hep yatıyomusun??
scjtubaaaa sende hoşgeldin canım sen nasılsın?
scjtuba hoş geldinnnn
amin canım hepimizin inşallah...
canım bak ne güzel Allah kabule etsin yasinleri de...
başka bişiler yap evde ... hep yatıyomusun??
scjtubaaaa sende hoşgeldin canım sen nasılsın?
Hoşbulduk Songül cüğüm isminle ilk ben hitap edeyim dedim. Ayy ben çok sıkıldım canım ya sen sıkılmıyormusun hiç akşama kadar aynı şeyler şu bilgisayar ve sizlerde olmasanız kafayı sıyırırdım herhalde şafak 6 bekliyoruz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?