Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizem im dinlendim canım ya
bi yerde 50 okudu yazmışsın ben 50 değil 30 okumuştum
30 da daha önce okumuştum yine okurum bu akşam nasip olursa canım

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,ben aranıza yeni katıldım kısaca kendimden bahsediyim.Arkadaşlar 2007 eylül ayı itibariyle mütemadiyen hamileyim ben.2 si kimyasal olmak üzere 5 hamilelik yaşadım (birinden tam emin değilim :) ) ama henüz başarıyla sonuca ulaşan yok. Genetik testler sonucu mthfr homozigot olduğumu öğrendim. Bu ay artık yeter deyip tüp bebeğe karar verdim ve bugün ilk girişimimi yaptım.uzun protokol olacakmış , 21 gün süreyle kullanmam için doğum kontrol hapı verdiler 6 kasımda doktora gidecekmişim kontrol edeceklermiş. Heyecanlıyım,stresliyim,gerginim bana yardımcı olun lütfen.Neler yaşayacağım ne aşamalardan geçeceğim? Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

h.g. aramıza burda huzurlu olacağından emin olabilirsin
tedavin hayırlı olsun ama ben kısa protokolle tedavi oldum uzun süreci bilmiyorum
inş bu defa kucağına alırsın hakkında hayırlısı

hoşgeldin canım..
canım ben uzun protokolle kısa protokolün farkı kullanılan ilaçların başlama dönemi kısa da adet başladıktan sonra gidiyosun.sen herhalde adeti beklemeden gidicn dimi? muhtemelen iğne veya ilaçlar o zaman başlayacak.ben kısa ile oldum ama duyduğum bu uzun hakkında fazlsını bilen yazsın....
canım kısaca yumurta gelişimini sağlamak için iğne veriliyo sen onu yapıyosun göbüşten bu arada başka ilaçlar varsa onları da ayarlıyolar günaşırı dr.a yumurta kontr.gidiyosun..
rahim hazır olunca ve yumoşlar olgunlaşınca sana bi çatlatma iğnesi veriliyo onu oluyosun istedikleri saatte ertesi gün aç olarak dr.dasın anestezi eşliğinde yumurtalarını topluyolar.bu arada eşin de hastanede sperm vercek. sonra sen biraz dinleniyosun.gerisi embriyologların işi. döllenmeyi halledip haber veriyolar sana kaç tane embriyo var diye uygun bi günde de 2 ila 6 gün arası seni çağırıyolar transfer oluyosun bunda aç olmana gerek yok idrara sıkışık olacaksın ultrason eşliğinde kaç tane ise embriyoları yerleştiriyolar sonra bekle 12-14 gün kan testi ve inşallah BEBıŞŞŞŞŞŞŞ
eksiğim varsa tamamlayın kızlar
bu arada seni de alalım listemize burada moral bulursun.detaylarını verirsen kaçıncı deneme hangi hastane vs.gibi gizemim seni ekler canım...a.s.

Son düzenleme:
canım o ağrı ilaç ve iğne vs.lerden de oluyo panikleme...ve hasta olmayı DÜŞÜNMEEEElmaz:

hayırlısıyla gelse şu cuma yaklaştıkça test günü bi başka korku sarıyomuş ya
aslında hastalanacağımı düşünmüyorum çok dua ediyorum olacak inş diyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
şurda ne kaldı sanki cumayaaaaaa
öffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aaa valla ben alcam oklavayı elime... nerdeydi klava: hah buldum...
canımcım seni bu duyguları maalesef yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum ama kalbine söz geçirmk zorundasın ltf.canım. sen inançlı kızsın zaten Allah inşallah hayırlısı ile verecek ... olmamasını vs.şu an düşünme şu an pozitif düşünme zamanı tamam mı?
her belirtiyi düşünüp takılma ahhh zor biliyorum ama vücudunu dinleme...
bak şunun şurasında ne kaldı canım benim sayılı gün...
korkma sakın...korkma... inşallah olacak...:1hug:

allah razı olsun arkadaşım allah seninde ne muradın varsa versin inş
şimdi komşum söyledi liseye giden bi kızı var özel din ağırlıklı okulda canım ya od benim için yasin toplamış öğretmenlerinden arkadaşlarından öyle mutlu oldum ki
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
söylediklerini yapıcam Allah ın izniyle sonra gelsin milli takım ŞenizŞeniz:sm_cool:

amin canım hepimizin inşallah...
canım bak ne güzel Allah kabule etsin yasinleri de...
başka bişiler yap evde ... hep yatıyomusun??

scjtubaaaa sende hoşgeldin canım sen nasılsın?

genelde yatıyorum ufak tefek işler yani tv filan dua okuyorum zaten namaz kılıyorum günler kısaldı yavaş yavaş hareket ediyorum seri hareket etmiyorum anca banyoya git abdest al eee ayağımı lavobaya kaldırmıyorum duşda yıkıyorum yavaş yavaş hareket ettikçe zaman geçiyo komşum geiyo ben çıkıyorum ona sakin sakin akşam ediyomm yaniikaydirigubbakcemile5zemuszemus

İyiyim tatlım aynı şafak sayıyoruz bugün 6 çok sıkıldım ama 6 gündür dışarı çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum patlıycam vallaa

evet bu işin en zor kısmıymış öbür türlü hastaneye git gel iğneye git gel bi koşturmacaydı şimdi kaldık öleee benimde 3 günüm kaldı tebrikler demelerine inş
gerçekten burası olmasaydı yanmıştık benim şöyle de bir avantajım var evimde rahatlıkla her yeri gezen komşum var gelirler çayı demlerler hazırlarlar otururuz Allah razı olsun onlar varrr sizler varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…