- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.961
amin canım eline sağlık...tubacım senden 50
nevracım 33 de senden esranın duasına yazdım bilginiz olsun
eylülcüğüm için
nevra 30
bebekteyiz 50 ama henüz desteklerinizi bekliyorum
bir kaç gün sonra yapacağım tahmini olarak trasfer gününe denk getirmeye çalışacağım
allah razı olsun şeker ler
yarın da hulya nın trasferi var desteklerinizi beklerim canlarım
Tatlım ben Hülya için 50 tane okudum inşallah hayırlı transferler olur hayırlı haberler alır bu arada salatı tefriciyeyide ezberledim gibi bişey arada bi takılıyorum.
hulya nasıl hissediyosun kendini cnm trasfer öncesi
panik yapma heyecan olur tabide sakin olmaya çalış
allah hayırlısıyla tamammına erdirsin cnm arkadaşım
yazdım tatlım ssağolasın cnm benimGizem arkadaşım Eylül arkadaşımız için benden şimdilik 30 yazar mısın
Kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum çıkıyorum daha sonra okurum yazdıklarınızı görüşürüz Hülyacığım dualarımız seninle tatlım hayırlısıyla yavrularını al gel yarın öpüyorum hapinizi
Gizem gayet rahatım merak etme sen.İkinci deneme olduğu için.İlkinde çok heyecan yapmıştım.Şimdi herşeyi biliyorum.Heyecan yapmaya gerek yok.Enbriyolog arkada herşey yolunda sorun yok dedi zaten.
cnm ben çok tecrübesizim valla ya aha ilk denemeye başlamadık
valla sizin günlerinizde ben panik oluyorum elim ayağım titriyo kendimmiş gibi seviniyorum güzel haberlerde
allahın izniyle senine mutlu haberlerini alacağız rabbim hepimize nasip etsin
yarın kaçta cnm trasferin bellimi saati
tamam canım...sende bi tanesin arkadaşım evimizin pardon topiğimizin neşesisin.kaydirigubbakcemile5talyacım ve nevracım okuduğunuz zaman haber verin şekerler bitanesiniz yaaa
can arkadaşlarım benim
ahhh bide ben ezberleyebilsem maşallah canım sana...Tatlım ben Hülya için 50 tane okudum inşallah hayırlı transferler olur hayırlı haberler alır bu arada salatı tefriciyeyide ezberledim gibi bişey arada bi takılıyorum.
gizemim hiiç panik olma sen çook iyi bir ekiple olacaksın tecrübe ile sabittir canım....cnm ben çok tecrübesizim valla ya aha ilk denemeye başlamadık
valla sizin günlerinizde ben panik oluyorum elim ayağım titriyo kendimmiş gibi seviniyorum güzel haberlerde
allahın izniyle senine mutlu haberlerini alacağız rabbim hepimize nasip etsin
yarın kaçta cnm trasferin bellimi saati
Saati belli değil yarın sabah tekrar arıycaklarmış.Büyük ihtimal yarın yapıcaz dedi ama inşallah öbür güne kalmaz.Ben çünkü iznimi aldım yarın için.
kıs nevra ben kendim için değil bacım burdaki arkadaşlar için heyecanlanıyom panik oluyom
sanki kendimmiş gibi valla
çok istiyorum herkesin tutsun bebişi kucağında olsun
valla yaa
bu gün adetin 2. günü ve desoletle başlıyorum tüp bebek macerama...umarım hayırlısı olur.. tüm dileyen insanlara bana da allahım çifter çifter verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?