Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

songülcüğüm canım benim bak iyi komşun olması en azından kafan dağılır ya...
tubacım canım benim ben sonuna kadar hiç çıkmamıştım seni o yüzden çok iyi anlıyorum...canım paylaştığın birileri var ise onları çağır vakit geçer.yok kimse bilmiyosa hep yatağa bağlama kendini...
ınanın çok dua ediyorum hekimden sorma çekenden sor derler ya an an yazdığınızda ikinizde içimden hep aynı şeyler diyorum...ama neolur beni dinleyin bak sıkmayın kendinizi yatağa hapsetmeyin bide size iyi gelen insanlar komik filan varsa onlarla görüşün...
kahkaha çok iyi geliyo ben bunları hiiç yapmamıştım ilaçlar 1 şişirdiyse ben 1000 şişirmiştim kendimi..
internette komik klipler filan oluyo onlara bakın...

ben çıkım sonra uğrarım yine öpüyorum sizi
sayılı günnnn geçicek arkadaşım sonu da muhteşem olcak inşaallahhhh

güle güle canım Allaha emanet..yiğenlere iyi bakasın haaa...opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar...........nasılsınız.......bebekteyi,scjtuba ya maşallah 6 gün kalmış ne güzel rabbim bizede göstersin o 6 günleri inşallah.kızlar adet olacak gibi ağrılarınız varsa sizi çok ümitlendirmek değil niyetim ama hamilelik belirtileri çünkü dikkat ettiyseniz normal adet zamanınızda bu kadar önce adet ağrılarımız olmaz.adetimiz başlayınca olur ağrılarımız.ben 3 kez hamilelik yaşadım 3 tanesindede adet olacakmış gibi ağrılarım oluyordu,ama ağrılar uzun sürmüyordu.hep hamilelik haberimi aldım.sizlerinde alacağız haberlerinizi hamileyiz diye yazacaksınız benim içime doğuyor.

artvinli slm canım....
benim artık çıkmam lazım kıslar...
kndinize iyi bakınnnnnnn

bak ne güzel canım benim hep yatma ben yarın okula başlıyorum.transferimin ilk günü sayarsak 6. günü.allahım nasip ettşyse olur.hiç bir belirtim de yokkkk

inşaallah arkadaşım nasip artık biz yapacağımızı yaptık takdir Allah ın hakkımızda hayırlısı güzel yürekli arkadaşım biliyorum dua ediyorsunuz inş içine doğduğu gibi olurr:1hug:

bak ne güzel canım benim hep yatma ben yarın okula başlıyorum.transferimin ilk günü sayarsak 6. günü.allahım nasip ettşyse olur.hiç bir belirtim de yokkkk

demek yarın başlıyosun hadi hayırlısı olsun
ya bişi sorcam benim 10 dk otobüs yolculuğu yapmam gerekiyo yani evimden çarşıy otobüsle gidip çarşıda resmi daireye gitmem gerekiyo acaba bişey olur mu otobüs sallıyo ya yoksa komşudan isticem arabasını

kızlar beni test günüm perşembe sizden hiç farkım yok..heyecan konusunda..Bu arada regli günümde inanılmaz ağrılar oldu ama çok şükür bugünü de atlattım.Ağrılarım şu anda çok hafifledi.Sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hayırlısını nasip etsin..

belirti yokkkk olmalı mı yoksa ya kafam karıştı okuduklaromdan

ya var ya ister belirti olsun ister olmasın nasip artık takılma her okuduğuna şimdi doğal yoldan hamile kalanlar kimi ilk zaman bunaltı yaşıyo bayılıyo kimi de canlanınca anlıyooo
herkesin bünyesi bir değil takmaaa kuzu ya
benim ablam bebeğini emziriyodu doktorlar çocuğun olmaz dediği halde sonra ya benim karnımda bir hareket var sakın bi hastalık filan olmasın dedi doktora gitti cinsiyetini bile öğrendi geldi:roflol::roflol:

ilk haberi ben vercem sanıyodum hai bakalım benden önce sen hamilyim yazıcaksındelikafaduldendelikafadulden:dance::dance:

belirti yokkkk olmalı mı yoksa ya kafam karıştı okuduklaromdan
canım bu tedavi süreci ve sonrası böyel işte,insanın heran aklına bir şey takılıyor.herkesin belirtileri vucudunun verdiği tepkiler bir olmuyor.sendede vardır mutlaka hamileliğinin belirtisi ama ilk olduğundan sen onu belirti saymıyorsundur belkide.dualarım sizinle canım maşallah azda kaldı test gününüze.rabbim yüzünüzü güldürsün.sana bir örnek vereyim benim 2.tedavimde 9.gün kanamam başladı ama adet kanaması resmen,ben tamam dedim artık bitti artık hiç dikkat etmedim hiç birşeye,eşimin zoruyla gittim kan vermeye,kan verdim sonucu bile takip etmedim.ama meğer hamileymişim hemde değerim 278 di.ama kanama olunca daha dikkatli olsaydım belki önlem alsaydım.kısmet bu işler.hakkında hayırlısı olsun
canım sana tavsiyem otobüse binme,ne olur ne olmaz.birde birşey olacağı tutar sonra üzülürsün.başkası halletsin oda olmuyorsa taksiyle git,kendini yormadan hallet işini.senden kıymetli değil ya.

haklısın valla maliye ye mutlaka benim gitmem lazım zaten kaç gündür oyaladık adam dediğin gbi benden kıymetli değil ya taksilerin hepsi benimmmzemuszemuszemuszemusŞeniz

Kızler evet umarım perşembe günü size iyi haberler veririrm.Beni en çok korkutan konulardan bir de işe başlayınca ne yapacağım tabi eğer hamişsem.Çünkü evle iş arası 1 saat otobüsle..Herşeyi rabbime bırakıyorum.Bebeklerimi korusun inşallah...

artvinli benim ilk değil tam 1 yıl önce 29 ekimde hamile olduğumu öğrendim hem de doğal yoldan öncesinde bir de aşılama olmuştu tutmayan.ama o zaman sadece belirtim canım saat 12 de aşırı bi şekilde kısır istemişti o kadar.başka hiç bişi yoktu.ya da ben hatırlamıyorum.malesef 13 haftalıkken kaybettim bebeğimi.

opuyorumnanaktan
canım çok üzüldüm senin adına.ama üzülme sakın rabbim senden 1 evladını almış bak şimdi belkide 2 evlat nasip edecek inşallah.rabbim ememklerimizin karşılığını versin inşallah.opuyorumnanaktan

mergulcüm merak etme hiç bişi olmaz eğer yaşaycak günleri varsa bebeğimizin yaşar diğer türlü ne kadar dikkat etsekte olucak olur.herşey yüce allahımızın taktiri.benim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı. 530 gram ve yaşadıııı.yaşayacağı güğnler varmış herşeyin hayırlısı.

Canım sen ne zaman öğreneceksin sonucunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…