- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.021
evet bu işin en zor kısmıymış öbür türlü hastaneye git gel iğneye git gel bi koşturmacaydı şimdi kaldık öleee benimde 3 günüm kaldı tebrikler demelerine inş
gerçekten burası olmasaydı yanmıştık benim şöyle de bir avantajım var evimde rahatlıkla her yeri gezen komşum var gelirler çayı demlerler hazırlarlar otururuz Allah razı olsun onlar varrr sizler varsınız
merhaba arkadaşlar...........nasılsınız.......bebekteyi,scjtuba ya maşallah 6 gün kalmış ne güzel rabbim bizede göstersin o 6 günleri inşallah.kızlar adet olacak gibi ağrılarınız varsa sizi çok ümitlendirmek değil niyetim ama hamilelik belirtileri çünkü dikkat ettiyseniz normal adet zamanınızda bu kadar önce adet ağrılarımız olmaz.adetimiz başlayınca olur ağrılarımız.ben 3 kez hamilelik yaşadım 3 tanesindede adet olacakmış gibi ağrılarım oluyordu,ama ağrılar uzun sürmüyordu.hep hamilelik haberimi aldım.sizlerinde alacağız haberlerinizi hamileyiz diye yazacaksınız benim içime doğuyor.
bak ne güzel canım benim hep yatma ben yarın okula başlıyorum.transferimin ilk günü sayarsak 6. günü.allahım nasip ettşyse olur.hiç bir belirtim de yokkkk
belirti yokkkk olmalı mı yoksa ya kafam karıştı okuduklaromdan
kızlar beni test günüm perşembe sizden hiç farkım yok..heyecan konusunda..Bu arada regli günümde inanılmaz ağrılar oldu ama çok şükür bugünü de atlattım.Ağrılarım şu anda çok hafifledi.Sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hayırlısını nasip etsin..
canım bu tedavi süreci ve sonrası böyel işte,insanın heran aklına bir şey takılıyor.herkesin belirtileri vucudunun verdiği tepkiler bir olmuyor.sendede vardır mutlaka hamileliğinin belirtisi ama ilk olduğundan sen onu belirti saymıyorsundur belkide.dualarım sizinle canım maşallah azda kaldı test gününüze.rabbim yüzünüzü güldürsün.sana bir örnek vereyim benim 2.tedavimde 9.gün kanamam başladı ama adet kanaması resmen,ben tamam dedim artık bitti artık hiç dikkat etmedim hiç birşeye,eşimin zoruyla gittim kan vermeye,kan verdim sonucu bile takip etmedim.ama meğer hamileymişim hemde değerim 278 di.ama kanama olunca daha dikkatli olsaydım belki önlem alsaydım.kısmet bu işler.hakkında hayırlısı olsunbelirti yokkkk olmalı mı yoksa ya kafam karıştı okuduklaromdan
canım sana tavsiyem otobüse binme,ne olur ne olmaz.birde birşey olacağı tutar sonra üzülürsün.başkası halletsin oda olmuyorsa taksiyle git,kendini yormadan hallet işini.senden kıymetli değil ya.demek yarın başlıyosun hadi hayırlısı olsun
ya bişi sorcam benim 10 dk otobüs yolculuğu yapmam gerekiyo yani evimden çarşıy otobüsle gidip çarşıda resmi daireye gitmem gerekiyo acaba bişey olur mu otobüs sallıyo ya yoksa komşudan isticem arabasını
canım bu tedavi süreci ve sonrası böyel işte,insanın heran aklına bir şey takılıyor.herkesin belirtileri vucudunun verdiği tepkiler bir olmuyor.sendede vardır mutlaka hamileliğinin belirtisi ama ilk olduğundan sen onu belirti saymıyorsundur belkide.dualarım sizinle canım maşallah azda kaldı test gününüze.rabbim yüzünüzü güldürsün.sana bir örnek vereyim benim 2.tedavimde 9.gün kanamam başladı ama adet kanaması resmen,ben tamam dedim artık bitti artık hiç dikkat etmedim hiç birşeye,eşimin zoruyla gittim kan vermeye,kan verdim sonucu bile takip etmedim.ama meğer hamileymişim hemde değerim 278 di.ama kanama olunca daha dikkatli olsaydım belki önlem alsaydım.kısmet bu işler.hakkında hayırlısı olsun
canım sana tavsiyem otobüse binme,ne olur ne olmaz.birde birşey olacağı tutar sonra üzülürsün.başkası halletsin oda olmuyorsa taksiyle git,kendini yormadan hallet işini.senden kıymetli değil ya.
canım bu tedavi süreci ve sonrası böyel işte,insanın heran aklına bir şey takılıyor.herkesin belirtileri vucudunun verdiği tepkiler bir olmuyor.sendede vardır mutlaka hamileliğinin belirtisi ama ilk olduğundan sen onu belirti saymıyorsundur belkide.dualarım sizinle canım maşallah azda kaldı test gününüze.rabbim yüzünüzü güldürsün.sana bir örnek vereyim benim 2.tedavimde 9.gün kanamam başladı ama adet kanaması resmen,ben tamam dedim artık bitti artık hiç dikkat etmedim hiç birşeye,eşimin zoruyla gittim kan vermeye,kan verdim sonucu bile takip etmedim.ama meğer hamileymişim hemde değerim 278 di.ama kanama olunca daha dikkatli olsaydım belki önlem alsaydım.kısmet bu işler.hakkında hayırlısı olsun
canım sana tavsiyem otobüse binme,ne olur ne olmaz.birde birşey olacağı tutar sonra üzülürsün.başkası halletsin oda olmuyorsa taksiyle git,kendini yormadan hallet işini.senden kıymetli değil ya.
artvinli benim ilk değil tam 1 yıl önce 29 ekimde hamile olduğumu öğrendim hem de doğal yoldan öncesinde bir de aşılama olmuştu tutmayan.ama o zaman sadece belirtim canım saat 12 de aşırı bi şekilde kısır istemişti o kadar.başka hiç bişi yoktu.ya da ben hatırlamıyorum.malesef 13 haftalıkken kaybettim bebeğimi.
Kızler evet umarım perşembe günü size iyi haberler veririrm.Beni en çok korkutan konulardan bir de işe başlayınca ne yapacağım tabi eğer hamişsem.Çünkü evle iş arası 1 saat otobüsle..Herşeyi rabbime bırakıyorum.Bebeklerimi korusun inşallah...
mergulcüm merak etme hiç bişi olmaz eğer yaşaycak günleri varsa bebeğimizin yaşar diğer türlü ne kadar dikkat etsekte olucak olur.herşey yüce allahımızın taktiri.benim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı. 530 gram ve yaşadıııı.yaşayacağı güğnler varmış herşeyin hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?