Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim lütfen son ana kadar hep olumlu düşün....
malesef dondurulmuşum yok en kaliteli 3 embriyoyu seçip kalanını imha etmişlerdi.

Arkadaşım senin içinde ne kadar üzüldüm desemde senin kadar olamaz..Hepimiz bu anları bir an önce atlatırız inşallah ve birgün bebeklerimizle çektirdiğimiz fotografları yayınlarız burada..

inşallahhhh canım.inşallahhhhhh.
bende buna canı gönülden inanıyorum.birgün mutlaka bizimde sınavımız bitecek.....

Canım inşallah senden güzel haberler alırızda hepimize umut olur arkadaşım.Bunu çok gönülden istiyorum...

Hiçbirşeyden emin değilim moralim sıfır 12 gündür hiç dışarı çıkmadım evde patlamak üzereyim eşim bunun üzerine 3 gün iş seyehatine gitti hafta sonu yoktu geldi dün maç izlemeye gitti bugün de annesine gitti akşam gece çalışması var gece 2 gibi falan gelecek eve böyle sorumsuz bir insana çocuk doğurup doğurmamak ikilemindeyim Allah belkide bilerek vermiyordur sonumuzun kötü olacağını bildiği için vermiyordur diye ister istemez içimden geçiriyorum. Yanımda kimseler yok zaten çok bunaldım yarın sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa gece geç saate kadar eve gelmeyeceğim

canım benim lütfen son ana kadar hep olumlu düşün....
malesef dondurulmuşum yok en kaliteli 3 embriyoyu seçip kalanını imha etmişlerdi.

Benim de dondurulmuşlarım yokk olmazsa şimdi eğer tekrar yaptırabilecek maddi manevi gücü kendimde bulabilirsem tekrar aynı şeyleri yaşayacağım keşke olsalardı hemen transfer olurdu ama olmamış canın sağolsun gülüm allah hayırlısını versin

mergül,lansor çok üzüldüm canlarım ne diyeyim ki yaaa..
Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere...

Songüülll bana yardım et çok kötüyümm!! Bugün hiç sabah olmayacakmış gibi geliyorr evde de yalnızım kocam olacak adam anasına gitti böyle bi sorumsuza çocuk doğurulurmu bilmem ama neyysee
canım sen kurup kurup kafanda sinirini bozma...
akşama dizi filan yokmu takip ettiğin onu izle canım...meşgul olmaya çalış.erkekler daha farklı belki o da sıkıntısını farklı yaşıyo canım sen sinirlenirsen kendine ve bebişine zarar vericen ltf.olumlu ol...Bak ltf.pozitif düşün canım benim..İnşallah yarın hayırlı haberlerini alcazzz

sen ne yedin ne içtin akşamki planını ver bakiim bana bacım

canım sen kurup kurup kafanda sinirini bozma...
akşama dizi filan yokmu takip ettiğin onu izle canım...meşgul olmaya çalış.erkekler daha farklı belki o da sıkıntısını farklı yaşıyo canım sen sinirlenirsen kendine ve bebişine zarar vericen ltf.olumlu ol...Bak ltf.pozitif düşün canım benim..İnşallah yarın hayırlı haberlerini alcazzz[/QUOTE]

Ya insan böyle bi geceyi eşiyle geçirmez mi annesine koştu nasıl pozitif olabilirim kii saat 8 i bekliyorum bu saatte hiçbirşey yok tv de de bi sabah olsaydı hemen ertesi gün annemin yanındayım zaten 3 ay falan kalacağım bakalım ne yapacak yalnız kalmak nasılmış görsünn

tubacım haklısın canım benim ama erkekler bu olaya maalesef bizim gibi bakamıyolar ben o kadar iğne filan olup yumurta toplamada stresim neydi biliyo musun eşim acaba tahlil vermeye gelebilecek mi???
düşünsene okadar iğne ol vs vs ama eşim belki-işinden dolayı -gelemeyebilirdi bile gerçekten...
ben de senin gibi bekleme süremde hep evdeydim daha hassas olmasını hep yanımda olmasını istiyodum ama olmuyodu... ben ayyy ne olacak acaba filan deyince hemen olmazsa bi daha yaparız diyodu tabi beni rahatlatmak için ama onlara göre bu basit bişi yani ööle algılıyolar... onun için bugünün diğer beklediğin günlerden farkı yok...bak ben çok kişiden duydum bunu..ltf.kendini kasma canım...
öfkelenme...sakin sakin şu bikaç günü atlat sonra bu davranışın seni çok kırdığını paylaş...bunlar büyümeyen çocuk yaaa hepsiii

canım ben çıkmak zorundayım
mergul tuba kendinize iyi bakın...
tubacım ltf.sakin ol...Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...dualarım senle...

Canım böyle şeyler söyleme ben de senin gibi eşime bir ton laf söyleyip kızıp duruyorum aslında.Ama baktığında eşini deliler gibi seviyorsun ve onsuz bir hayat düşünemiyorsun ama seni kızdırmakta da üstüne yoktur eminim.Ama ne yapalım onlar bizim kocalarımız.Alışmamız gerekiyor...

canım tubam seni çok ii anlıyorum
inş şimdi iisindir aklım sende kaldı valla ya
yarın hamiş hamiş gelirsin inş o rahat kocalarda görsünler bundan sonra e......................
yüce rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin olacakmış gibi geliyo banada sen sevindiricen bizi inş
ahhh burda olsanda konuşsak dualarım seninle canım benim
Allah ım yardımcın olsun inş rahat rahat uyuyorsundur
hemen haber ver gülümmmm
oyyy dayanamam ben ya
hadi hayırlısı SENı ÇOK SEVDıĞıMıZı unutma sakın umarım okursun hastaneye gitmeden
olumlu olumsuz sonuç ne olursa olsun RABBıM sana sağlık versin
herşeyden kıymetli sensinn kuzummmm
yazmayı bırakmak istemiyorum sanki senle konuşuyorum
ALLAH ıma emanet ol hayırlı haberler ver inş bu stresin mutluluk olsunnn

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

Son düzenleyen: Moderatör:
amin amin
cnm benim çok üzüldüm ama durmak yok yola devam tamammı şekerim
Songüülll bana yardım et çok kötüyümm!! Bugün hiç sabah olmayacakmış gibi geliyorr evde de yalnızım kocam olacak adam anasına gitti böyle bi sorumsuza çocuk doğurulurmu bilmem ama neyysee
sıkma canını güzel arkadaşım öle deme hem çocuğu onamı doğurcan kendine doğurcan şeker şey hadi gel hayırlı haberlerle

cnm tek kelimeyle sadece üzgünüm diyebiliyorum
allah yardımcımız olsun ne diyelim
sabırla devam edicez yolumuza

cnm benim kıyamam sana sende benden beter daralmışsın hee üzülme güzelim adam napsın ya iş sayahati işte mecbur gidecek
erkekler bizim kadar duyarlı değiller cnm benim
hepimizinki aynı ne olur sıkma canını ölede düşünme biliyorum elinde değil sinirlenince inasanın içinden geçiveriyo bianda ama napcan işte ya bu deveyi güdcen ya bu diyardan gitcen
ben devemi güdmeye çalışıyorum

arkaaşlar herkese günaydınlarr

bildiğiniz gibi bugün tuba ve huriya nın test günleri ve heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz
ayrıca sudenaz için dua topluyorum bugün şekerler tekrar hatırlatayım dedim ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…