- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.941
0.01 den nefrettt deiyorumm benimde sonucum yarın belli olacak tatlım bakalım ne yapacağım 9. gün idrarda çıkmadı kanda da çıkacağı 0.01 eminim de yinede umut dünyası işte mecbur gidip bakacağım hiç üzülme böyleymiş hayırlısı tekrar denersin senin dondurulmuşların varmıydı
Arkadaşım senin içinde ne kadar üzüldüm desemde senin kadar olamaz..Hepimiz bu anları bir an önce atlatırız inşallah ve birgün bebeklerimizle çektirdiğimiz fotografları yayınlarız burada..
Canım inşallah senden güzel haberler alırızda hepimize umut olur arkadaşım.Bunu çok gönülden istiyorum...
canım benim lütfen son ana kadar hep olumlu düşün....
malesef dondurulmuşum yok en kaliteli 3 embriyoyu seçip kalanını imha etmişlerdi.
canım sen kurup kurup kafanda sinirini bozma...Songüülll bana yardım et çok kötüyümm!! Bugün hiç sabah olmayacakmış gibi geliyorr evde de yalnızım kocam olacak adam anasına gitti böyle bi sorumsuza çocuk doğurulurmu bilmem ama neyysee
mergül,lansor çok üzüldüm canlarım ne diyeyim ki yaaa..
Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere...
teşekkürler canım...
Hiçbirşeyden emin değilim moralim sıfır 12 gündür hiç dışarı çıkmadım evde patlamak üzereyim eşim bunun üzerine 3 gün iş seyehatine gitti hafta sonu yoktu geldi dün maç izlemeye gitti bugün de annesine gitti akşam gece çalışması var gece 2 gibi falan gelecek eve böyle sorumsuz bir insana çocuk doğurup doğurmamak ikilemindeyim Allah belkide bilerek vermiyordur sonumuzun kötü olacağını bildiği için vermiyordur diye ister istemez içimden geçiriyorum. Yanımda kimseler yok zaten çok bunaldım yarın sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa gece geç saate kadar eve gelmeyeceğim
Songüll burdamısınn
amin aminHaydi Tuba Haydi Tuba haydiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiiihihoyyyt
Dualarımız seninle, kalbimiz de...
Yarın işim biter bitmez pc nin başındayım,güzel haberler bekliyoruz sizlerden....
Allah yardımcınız olsun, senin ve diğer arkadaşlarımızın minik bebeklerini korusun inşallah...:Saruboceq:
cnm benim çok üzüldüm ama durmak yok yola devam tamammı şekerimslm kızlar bugün ikinci tahlilimi yaptırdım değerim düşmüş malesef benim de negatif...Allah umarım bekleyen herkesi sevindirir.Çünkü bu negatif sonuç almak insanı çok sarsıyor.Hepinize çok tesekkür...
sıkma canını güzel arkadaşım öle deme hem çocuğu onamı doğurcan kendine doğurcan şeker şey hadi gel hayırlı haberlerleSongüülll bana yardım et çok kötüyümm!! Bugün hiç sabah olmayacakmış gibi geliyorr evde de yalnızım kocam olacak adam anasına gitti böyle bi sorumsuza çocuk doğurulurmu bilmem ama neyysee
selam kızlar, cuma günkü negatif kan testinden ve cumartesi günkü adetimin başlamasından sonra yinede bugün(asıl test günüm) içimde kalan10000000/1 umutla paşa paşa gidip b hcg me baktırdım.beklenen sonuş yine çıktı karşıma 0.1...... rabbim ne eylerse güzel eyler deyip önümüze bakacağız artık.....
Hiçbirşeyden emin değilim moralim sıfır 12 gündür hiç dışarı çıkmadım evde patlamak üzereyim eşim bunun üzerine 3 gün iş seyehatine gitti hafta sonu yoktu geldi dün maç izlemeye gitti bugün de annesine gitti akşam gece çalışması var gece 2 gibi falan gelecek eve böyle sorumsuz bir insana çocuk doğurup doğurmamak ikilemindeyim Allah belkide bilerek vermiyordur sonumuzun kötü olacağını bildiği için vermiyordur diye ister istemez içimden geçiriyorum. Yanımda kimseler yok zaten çok bunaldım yarın sonuç olumluda olsa olumsuz da olsa gece geç saate kadar eve gelmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?