Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

cannur sende hoşgeldin canım
bizim topicten şair de çıkar Allahın izni ile o ne güzel şiirler
topiğin politika sorumlusu olarak nevinciğimi belirliyorum taktik ve öneriler hep yerinde...vereliniortak
gizemim sen kocişine iyi bak canım hasta adam pek nazlı olur kolay gelsin.....
tubacığım merakla seni bekliyor olucazzzzzzzzz..Dualarımız senle...

ah ben sana kıyamam cnm benim olumluda olsa allahtan olumsuzda olsa allahtan hiç sıkma canını glüm benim biz hep seninleyiz dualarımızda öyle
inşallah sen kavuşucaksın bebişine allahın izniyle
yarın tek kelimede olsa yaz bize seni çok seviyoruz güzel arkadaşım benimm opuyorumnanaktan

cnm adanada ne kadar merkez varsa hepsinden bi öngörüşme randevusu al derim ben hangisine tamam dersen orda başla bol bol araştır durumunu anlat allah kolaylık versin tekrar aramıza hoşgelsin ve bizimle kalman dileğiyle iyi akşamlar

evet cnm hepimiz öyle beraber üzüldük beraber sevindik
allahın izniylede sevinmeye devam edeceğiz inşallah
kendine çok dikkat et cnm arkadaşım
iyi akşamlarr

Haydi Tuba Haydi Tuba haydiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiiihihoyyyt

Dualarımız seninle, kalbimiz de...
Yarın işim biter bitmez pc nin başındayım,güzel haberler bekliyoruz sizlerden....
Allah yardımcınız olsun, senin ve diğer arkadaşlarımızın minik bebeklerini korusun inşallah...:Saruboceq:

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

Hiç acele etme,sakin sakin iyi bir araştır...Doktorunun olaya ve sana nasıl baktığı elbette çok önemli, sen onun inandığını bileceksin ki ondan destek alasın, baştan olumsuz yaklaşan bir doktorla olmaz..

Ne anomalilerle, ne hanımlar hamile kalıyor inanarak yola çıktıkları için, önemli olan inanmak...

Güzel olacak inşallah....

Güzel arkadaşım benim ilk fırsatta size bilgi vereceğim bide olumlu olursa valla nerde öğrenirsem orda kopacağım kimseyi dinlemeyeceğim artık çığlıkmı atarım kalkar oynarmıyım orası belli değil saatlerde hiç geçmiyo bide aksilik dün 1 saat geri alındı ya şimdi 1 saat daha geç öğrenecekmişim gibi geliyor....

tubaa
sen güldürürsün yüzümüzü inş
canım benim olsada hayr vardır olmasa da napalım nasip neyse o
inş muradına kavuşursun canım benim
seni bekliyo olacağız hayırlı haberlerle dön inşşş

Deli kıszemuszemus Devlette saatleri geri alacak zamanı buldu değil mikaydirigubbakcemile3 kıyamam ben sana..
oyna tabii, içinden ne geliyorsa onu yap, sen de , diğerleri de, hepimiz hakettik oynamayı da, çığlık atmayı da...
Ben nedense çok inanıyorum güzel haber alacağımıza, yarın çok güzel bir gün olacak...
Sen de sayfadan biraz uzaklaş, dizi izle, olmadık bir kitap oku..uzun bi telefon görüşmesi yap kim seni mutlu ediyorsa onunla konuş, yarın da giy pembelerinikaydirigubbakcemile3

Teyzeleri heyecanla haber bekliyor ondan/onlardan

slm kızlar bugün ikinci tahlilimi yaptırdım değerim düşmüş malesef benim de negatif...Allah umarım bekleyen herkesi sevindirir.Çünkü bu negatif sonuç almak insanı çok sarsıyor.Hepinize çok tesekkür...

mergulcum canım benim
seni çok ii anlıyorum üç gün önce aynısını yaşadım biliyosun napalım bunda da vardır hayr
ben bile hala toparlayamadım
ne desek boş biliyorum ama dayanmaktan başka çarem yok ama lütfen isyan etme kuzummm
inş beraber hamiş kalırız

merhaba arkadaşlar ....öyle heyecanla açıyorumki bi hamiş heberi görürüm diye .....bizim motorlar hepmi bozukyaw niye hep tekliyo bunlar çaılsaya harıl haruıııl of yaa ... hayırlısı diyelim artım rabbim neyler neylerse güzel eyler..

Mergülcüğüm lütfen üzülme o sarsıntıyı maalesef çoğumuz yaşadık ama hayat devam etti Tekrar denersin üzülme oldumu

Songüülll bana yardım et çok kötüyümm!! Bugün hiç sabah olmayacakmış gibi geliyorr evde de yalnızım kocam olacak adam anasına gitti böyle bi sorumsuza çocuk doğurulurmu bilmem ama neyysee

selam kızlar, cuma günkü negatif kan testinden ve cumartesi günkü adetimin başlamasından sonra yinede bugün(asıl test günüm) içimde kalan10000000/1 umutla paşa paşa gidip b hcg me baktırdım.beklenen sonuş yine çıktı karşıma 0.1...... rabbim ne eylerse güzel eyler deyip önümüze bakacağız artık.....

0.01 den nefrettt deiyorumm benimde sonucum yarın belli olacak tatlım bakalım ne yapacağım 9. gün idrarda çıkmadı kanda da çıkacağı 0.01 eminim de yinede umut dünyası işte mecbur gidip bakacağım hiç üzülme böyleymiş hayırlısı tekrar denersin senin dondurulmuşların varmıydı

Canım çok üzüldüm senin içinde..(şimdi haberim oldu) insan kendini suçluyor.Neden neden neden diye ama cevabı yok.Cenabı hak nasip etmemiş diyorsun ama kalbin ve gözyaşların bunu dinlemiyor.Hala hasta olmadığım içinde hala içinde sanıyorsun üstelik bunların boş umutlar oldugundan emin olarak...Karmakarışığım içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor.Eşimi daha fazla üzmemek için sabredip gözyaşlarımı içime akıtıyorum.Allah bir dahaki sefere nasip eder hepimize inşallah...

Arkadaşım senin içinde ne kadar üzüldüm desemde senin kadar olamaz..Hepimiz bu anları bir an önce atlatırız inşallah ve birgün bebeklerimizle çektirdiğimiz fotografları yayınlarız burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…