- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.921
Canlarım size bu yazıyı çok zor şartlarda yazıyorum böyle heyecanlı bir bekleyişi sizlerle geçirmek isterdim ama klavyemin azizliğine uğradım neyse buna da şükür yarın sabah 8 gibi gideceğiz bakalım herşey ya bitecek ya başlayacak Allahın takdirine kalmış birşey bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var acayip bi sıkıntı basıyor nefes alamıyorum bazen çok duygusalım herşeye ağlıyorum inşallah yarın sevinçten de ağlarım size en kısa zamanda cevap yazmaya çalışacağım inşallah iyi haberler olur.En azından sonuç kötü olsa bile sizler gibi cici arkadaşlarla tanışmama vesile oldu bu olay bunada şükür HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMM
cnm adanada ne kadar merkez varsa hepsinden bi öngörüşme randevusu al derim ben hangisine tamam dersen orda başla bol bol araştır durumunu anlat allah kolaylık versin tekrar aramıza hoşgelsin ve bizimle kalman dileğiyle iyi akşamlarben daha yeniyim hızınıza yetişemiyorum, dualarda ben de varım ozaman bundan sonra :) hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. benim ameliyatımı Jinemed-Teksen Çamlıbel yapmıştı. Eşim de senin durumunu o daha iyi bilir ona git dediğinden İstanbul a gidip orda başlamıştım. ama bu iş öyle olmuyor. çünkü maddi manevi zor bir yöntem. ben adana da yaşıyorum, belki de burda gitseydim kistim daha küçükken farkedilirdi. şimdi 1 ay kistin durumuna bakacaklar sonrasında tedaviye adana da başlamayı düşünüyorum. seyhan başkent hastanesi veya ankara tüp bebek iki seçeneğim var.. seyhan başkentte dr tayfun bey bana imkansıza yakın bir durumda olduğumu söyledi, o yüzden belki ankara tüp ü denerim, önce dr un inanması lazım öyle diilmi, bize gelince önce kendin inanacaksın diyorlar.. bilemiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.. herkese çok güzel bir akşam dilerim. sevgiler..
8 gibi gelebilirsiniz dediler canım benim karga kahvaltı yapmadan daha ordayım inşallah sonucum iyi olur da hep birlikte seviniriz bundan sonraki arkadaşlarada bi umut olurum bütün olumsuz sonuçlar beni kendiminki kadar üzdü olumlu sonuçlara da kendiminki kadar sevindim inşallah çok çok çok seviniriz
8 gibi gelebilirsiniz dediler canım benim karga kahvaltı yapmadan daha ordayım inşallah sonucum iyi olur da hep birlikte seviniriz bundan sonraki arkadaşlarada bi umut olurum bütün olumsuz sonuçlar beni kendiminki kadar üzdü olumlu sonuçlara da kendiminki kadar sevindim inşallah çok çok çok seviniriz
ben daha yeniyim hızınıza yetişemiyorum, dualarda ben de varım ozaman bundan sonra :) hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. benim ameliyatımı Jinemed-Teksen Çamlıbel yapmıştı. Eşim de senin durumunu o daha iyi bilir ona git dediğinden İstanbul a gidip orda başlamıştım. ama bu iş öyle olmuyor. çünkü maddi manevi zor bir yöntem. ben adana da yaşıyorum, belki de burda gitseydim kistim daha küçükken farkedilirdi. şimdi 1 ay kistin durumuna bakacaklar sonrasında tedaviye adana da başlamayı düşünüyorum. seyhan başkent hastanesi veya ankara tüp bebek iki seçeneğim var.. seyhan başkentte dr tayfun bey bana imkansıza yakın bir durumda olduğumu söyledi, o yüzden belki ankara tüp ü denerim, önce dr un inanması lazım öyle diilmi, bize gelince önce kendin inanacaksın diyorlar.. bilemiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.. herkese çok güzel bir akşam dilerim. sevgiler..
Haydi Tuba Haydi Tuba haydiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiiihihoyyyt
Dualarımız seninle, kalbimiz de...
Yarın işim biter bitmez pc nin başındayım,güzel haberler bekliyoruz sizlerden....
Allah yardımcınız olsun, senin ve diğer arkadaşlarımızın minik bebeklerini korusun inşallah...:Saruboceq:
Güzel arkadaşım benim ilk fırsatta size bilgi vereceğim bide olumlu olursa valla nerde öğrenirsem orda kopacağım kimseyi dinlemeyeceğim artık çığlıkmı atarım kalkar oynarmıyım orası belli değil saatlerde hiç geçmiyo bide aksilik dün 1 saat geri alındı ya şimdi 1 saat daha geç öğrenecekmişim gibi geliyor....
slm kızlar bugün ikinci tahlilimi yaptırdım değerim düşmüş malesef benim de negatif...Allah umarım bekleyen herkesi sevindirir.Çünkü bu negatif sonuç almak insanı çok sarsıyor.Hepinize çok tesekkür...
selam kızlar, cuma günkü negatif kan testinden ve cumartesi günkü adetimin başlamasından sonra yinede bugün(asıl test günüm) içimde kalan10000000/1 umutla paşa paşa gidip b hcg me baktırdım.beklenen sonuş yine çıktı karşıma 0.1...... rabbim ne eylerse güzel eyler deyip önümüze bakacağız artık.....
mergulcum canım benim
seni çok ii anlıyorum üç gün önce aynısını yaşadım biliyosun napalım bunda da vardır hayr
ben bile hala toparlayamadım
ne desek boş biliyorum ama dayanmaktan başka çarem yok ama lütfen isyan etme kuzummm
inş beraber hamiş kalırız
Mergülcüğüm lütfen üzülme o sarsıntıyı maalesef çoğumuz yaşadık ama hayat devam etti Tekrar denersin üzülme oldumu
selam kızlar, cuma günkü negatif kan testinden ve cumartesi günkü adetimin başlamasından sonra yinede bugün(asıl test günüm) içimde kalan10000000/1 umutla paşa paşa gidip b hcg me baktırdım.beklenen sonuş yine çıktı karşıma 0.1...... rabbim ne eylerse güzel eyler deyip önümüze bakacağız artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?