Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

evet canım denicem inş
kocacık gelsin maviş gözlüm benim
özledim valla kocamı da heeee
hadi byby
kocamla ilgilenmiyorum sizle ilgilendiğim kadar
diyo zaten çok takıldın sen

benimki bilmiyo burda takıldığımı zaten bilse biton laf sayar kıskancından çatlar heheheh
napalım şekerim bizimde azıcık bişiler yapmaya hakkımız var diymi
valla ben felaket asosyal yaşıyorum zaten
bi siz varsınız o kadar. benim görüştüğüm arkadaşım bilene yok zaten vakitte yok.

inanmıyorum ya biliyomusun eşim bana hiç songül demez hep cancan der hatta bazen ağır ortamlarda songül diyo tuhaf oluyorumm

Gizemimm,iyi akşamlar kardeşim...
Sabaha dua sayımı sana söylerim, kimin ihtiyacı varsa ona artık..
Sen hastana iyi bak bu akşam, aman da aman dünyanın en güzel kocası, koca değil gül goncası diyeceksin unutmasositososito

Hadi iyi akşamlar tekrar, sabah havadisler sende yine hihoyyyt hoşçakal...

hadi canim insallah yarin gorusuruz. bende cikiyorum zaten. Kizlar kendinize iyi bakin!

Hadi iyi akşamlar bacım..

Tıpkı şiirdeki gibi değil mi;
o mavi gözlü bir devdi
Minnacık bir kadını sevdi

Yarın görüşürüza.s.

vay vay vay vayyyyy sende ne cevherler varmış be yawww

bir düğümsün boğazımda
yutkunsam gideceksin
yutkunmasam ölürüm

hadi benden de bi tane

tmm gülüm hiç merak etme sen ben onu pohpohlıycam bu akşam
ama hele bi iyileşsin bakalım hışmımdan nasıl kurtulacak hihihi çıkaracam cadı tırnaklarımı :))))))))))))

hadi iyi akşamlar opuyorumnanaktan

merhaba kızlar gizem...
bende kasında ilk adetimle başlıyom iğnelere beni ekim listesinden bi aşagı alsan olurmu arkadaşım
allah hepimize yardımcı olsun...

inanmıyorum ya biliyomusun eşim bana hiç songül demez hep cancan der hatta bazen ağır ortamlarda songül diyo tuhaf oluyorumm
tamamen tesadüf şekerim bendede ağız alışkanlığı bende eşime hep cancan derim hihihi

anlaştık, sabaha devam o zamanopuyorumnanaktan
sana da bulaşmasın grip dikkatli ol...

dikkat ederim can arkadaşım ya ne iyi yüreklisiniz hepiniz heee

alara
biz böyle dua da topluyoruz sana da ederiz arkadaşım kopma burdan
yarın görüşürüz inş
rabbim gönlünün muradını versin

alara senide ekleyelim listeye cnm
kaçıncı deneme hangi hastane yaz şekerim
ben senide ekliyim listemize sonra trasfer gününü bildirirsen sanada dua okuruz
rabim kabul etsin inşallah

cannur nabersin şeker keyifler nasıl

kızlar 10 dk sonra kaçarım ben sabah 8 de burdayım yine

tuba kaçta gidicen hastaneye kaçta dönücen
bize ne zaman haber vericen anne
ya gülüm varya sabırsızlıkla bekliyorum hadi coştur bizi iyi haberinle inşallahh

Bir Araya

eşit olmadığı
söylenir insanların
aynı boyda olmayan
beş parmağı gibi bir elin

oysa uzanır
nice yorgun
emekçinin dudağı
su dolu avucuma

elimin
eşit olmayan
beş parmağını
getirince biraraya

Sunay Akın

Canlarım size bu yazıyı çok zor şartlarda yazıyorum böyle heyecanlı bir bekleyişi sizlerle geçirmek isterdim ama klavyemin azizliğine uğradım neyse buna da şükür yarın sabah 8 gibi gideceğiz bakalım herşey ya bitecek ya başlayacak Allahın takdirine kalmış birşey bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var acayip bi sıkıntı basıyor nefes alamıyorum bazen çok duygusalım herşeye ağlıyorum inşallah yarın sevinçten de ağlarım size en kısa zamanda cevap yazmaya çalışacağım inşallah iyi haberler olur.En azından sonuç kötü olsa bile sizler gibi cici arkadaşlarla tanışmama vesile oldu bu olay bunada şükür HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUMM

ben daha yeniyim hızınıza yetişemiyorum, dualarda ben de varım ozaman bundan sonra :) hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. benim ameliyatımı Jinemed-Teksen Çamlıbel yapmıştı. Eşim de senin durumunu o daha iyi bilir ona git dediğinden ıstanbul a gidip orda başlamıştım. ama bu iş öyle olmuyor. çünkü maddi manevi zor bir yöntem. ben adana da yaşıyorum, belki de burda gitseydim kistim daha küçükken farkedilirdi. şimdi 1 ay kistin durumuna bakacaklar sonrasında tedaviye adana da başlamayı düşünüyorum. seyhan başkent hastanesi veya ankara tüp bebek iki seçeneğim var.. seyhan başkentte dr tayfun bey bana imkansıza yakın bir durumda olduğumu söyledi, o yüzden belki ankara tüp ü denerim, önce dr un inanması lazım öyle diilmi, bize gelince önce kendin inanacaksın diyorlar.. bilemiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.. herkese çok güzel bir akşam dilerim. sevgiler..

tuba kaçta gidicen hastaneye kaçta dönücen
bize ne zaman haber vericen anne
ya gülüm varya sabırsızlıkla bekliyorum hadi coştur bizi iyi haberinle inşallahh

8 gibi gelebilirsiniz dediler canım benim karga kahvaltı yapmadan daha ordayım inşallah sonucum iyi olur da hep birlikte seviniriz bundan sonraki arkadaşlarada bi umut olurum bütün olumsuz sonuçlar beni kendiminki kadar üzdü olumlu sonuçlara da kendiminki kadar sevindim inşallah çok çok çok seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…