Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ya bide gelebilsek töbe yarabbim yaa
sabahtan beri sinir geldi yaa olmazki bölede bütün net çalışıyo bi kk da sorun var

sayın site yönetimi acil destek bekliyoruz lütfen

kızlar ben koptum resmen konudan ne oldu diye girecem diye mücadele ediyorum hop net kopuyo 3 saat giremiyorum..umaraım herşey yolundadır.haber alan varsa ne olur yazsın...meraktayım

site yönetimiii
noluyyooooooooooo noluyoooooooooo
bilgilndirin lütfenn
rahatlayalım diye siteye giriş yapıyoruz sinirlenip dönüyoruzzzz

kızlar merhaba nasılsınız kaç gündür bende giremiyorum siteye....nasılsınız benim uzun beklemem dönemim bitiyor nihayet cuma günü test günüm ...artık iğne yapılacak yerim kalmadı ama bebişler için gayret ediyorum hemşireler görünce ağlayacak oluyolar halime ...neyse velhasıl bir tek yarın kaldı ...allahım nasip etmiştir inşallah ...bu sefer yüzümüz güler....

herkese dua ediyorum tüm isteyen herkes bebek sahibi olu inşallah...

gizem merhaba bişeyi merak ettim benim transfer tarihinin yanında parantez içinde (100) var ne demek anlamadım herkeste farklı bir rakam yazıyor....

Tatlım senin transferin 15 inde değilmiydi bende 15 inde transfer oldum sonucu dün aldım neden seninki böyle uzun sürdü???

Gizemciğim sana 3 kere mesaj yazdım ama gitmedi beni merak etmişsin iyiyim lekelenmem biraz arttı canım ister istemez biraz sıkıldı ama allahtan ümit kesilmez bekliyorum yinede

kızlarr merhaba ben geldim :) yarın sabah 11 de transferi haber vermek istedim ama sürekli kopuyorum inş. msj. gelir.

scjtuba canım benim dondurulmuş embryo olduğu için 15. gün test yapılacak malesef 3 gün daha bekliyorum malum insan merak ediyor....

senin değerin kaç çıktı canım .....

huriya cım demek dondurulmuşlarla denedin
kaç transferin vardı kaçıncı denemendi umarım hayırlısı olsun gönlündeki hayırla gelir
bende düşünüyorum dondurulmuşlarımı önümüzdeki ay bakalımmm nolcak

canım lekenme tutunma belirtisi diye duydum .....ümidini kaybetme......seni şu an o kadar ii anlıyorumki ....sakın üzülme canım onları sev bırakmasınlar seni....

tuba ve meldir mesajlarınızı aldım şekerler

tubacım sabırlı ol canım benim bi arkadaşım doğal yolla hamileliğini öğrendiğinde 3 aylık hamileydi
üstüne 2 kere adet olmuş yani
yani ümitlendirmek için sölemiyorum cnm benim üzülmeni istemem ama yinede ümitsizliğide kapılmanı istemem rabbim hayırlısını versin cnm benim

meldircim çok sevindim cnm allah yardımcın olsun
dualarımız seninle güzel arkadaşım bebişlerine sımsıkı sarıl cnm benim
seni çok seviyoruz şeker arkadaşım

kızlarr meldir için okuyun dualarınızı cuma sabahı sayıları toplayacağım şekerlerim benim

ben çıkmak zorundayım yine kendinize çok çok iyi bakın
allaha emanet olun

seraxi mutlaka yaz bize sonucu cnm sanırım sende sorun yüzünden nette değilsin tatlım benim inşallah yüzümüzü güldüreceksin
allahın izniyle cuma sabahı burası bayram yeri gibi olacak canlarım benim

canım benim biz seninle konuşmuştuk bunları sanırım pazar günüydü unttun heralde ....3 adet transfer edildi...2. denemem .8-7ve 5 hücreliydiler...inşallah olur bakalım.. allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

canım kusura bakma ya ben hala toparlayamdım kafam allak bullak
herşeyi unutuyorum
sersem gibiyim ben çok umutluydum olmadı ya delirdim resmen
hadi hamişim yaz nolurrrrr
üçüz annesi olcam yazzz nolurrr
bi de canım dondurulmuşlara ne kadar şans verdiler

scjtuba canım benim dondurulmuş embryo olduğu için 15. gün test yapılacak malesef 3 gün daha bekliyorum malum insan merak ediyor....

senin değerin kaç çıktı canım .....

Tatlım beim değer 24 ama lekelenme başladı dün akşam bugünde ara ara devam etti inşallah tutunma belirtisidir bilmiyorum bir tarafım tutunma belirtisi diyor bir tarafım da düşme belirtisi diyor çok şaşkınım dün önce hamilesiniz dediler rakamsal olarak birşey söylemediler makina bozukmuş daha sonrada 24 çıktı biraz düşük dediler hayırlısı bakalım inşallah cuma günü ikimizde hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…