G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.161
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======
1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(105)
2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)
3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi
5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi
6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)
9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)
11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)
12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi
13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi
14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)
15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009
16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı
17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi
18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi
19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park
20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast
21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz
22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek
23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)
24 ) sedef59 --------------????????----------medicana
25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)
26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009
27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez
28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi
2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi
3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)
7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya
8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda
9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil
kızlar merhaba nasılsınız kaç gündür bende giremiyorum siteye....nasılsınız benim uzun beklemem dönemim bitiyor nihayet cuma günü test günüm ...artık iğne yapılacak yerim kalmadı ama bebişler için gayret ediyorum hemşireler görünce ağlayacak oluyolar halime ...neyse velhasıl bir tek yarın kaldı ...allahım nasip etmiştir inşallah ...bu sefer yüzümüz güler....
herkese dua ediyorum tüm isteyen herkes bebek sahibi olu inşallah...
huriya cım demek dondurulmuşlarla denedin
kaç transferin vardı kaçıncı denemendi umarım hayırlısı olsun gönlündeki hayırla gelir
bende düşünüyorum dondurulmuşlarımı önümüzdeki ay bakalımmm nolcak
canım benim biz seninle konuşmuştuk bunları sanırım pazar günüydü unttun heralde ....3 adet transfer edildi...2. denemem .8-7ve 5 hücreliydiler...inşallah olur bakalım.. allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
scjtuba canım benim dondurulmuş embryo olduğu için 15. gün test yapılacak malesef 3 gün daha bekliyorum malum insan merak ediyor....
senin değerin kaç çıktı canım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?