- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.141
slm herkese!
arkadaşlar test yaptırmaya gidicem öğleyin dua edin bana lütfen.rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin.az sonra okuldan çıkıcam ve hastaneye gidicem geldiğimde sonucu bildiriri.
slm herkese!
arkadaşlar test yaptırmaya gidicem öğleyin dua edin bana lütfen.rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin.az sonra okuldan çıkıcam ve hastaneye gidicem geldiğimde sonucu bildiriri.
cnm benim gerekli düzeltmeler yapıldı ve gerekli notlar alındı hihihi allah razı olsun cnm benimGünaydın Gizemim,
tatlım artvinliye toplama 25 adet daha ekle,Ceynur'u da atlamışız dün gece okudum mesajını 20 tane de onun için yaz.
Ben 12 gibi çıkıp eve gideceğim, hemen meldir için okuyacağım inşallah, duaların en kabul olduğu zamanlardan birine de yağmur yağarken yazıyordu bir dua kitabında, nasıl yağmur yağıyor burada, gider gitmez meldir'e de okur sana yazarım...
İnşallah hep birlikte ettiğimiz dualarla, kavuşacağız dileklerimize, nazlı bebişlerimize...:Saruboceq:
kızlar allah hepinizden razıolsun umarım hepimizin duaları kabul olur rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmez gizemcim tabi kendimede okuyorum ama birbirimize ettiğimiz dualar daha değerli allah katında bunu biliyorum inşallah rabbim kabul eder dualarımızı....
bende 12 de çıkacağım eve gidince biraz yemek pasta börek işim var transferden sonra bizi bir süre idare edecek yemek atıştırmalık yapacağım hazır tatil olmuşken :) ama embiriyolog arayıp gün verdiği zaman hemen yazacağım size hepiniz allaha emanet olun.
Kızlar selam bu site delirtti bugün beni bir türlü giremedim. Benden kahverengi lekeler geliyor 2 gündür sizce nedir?? Yerleşme kanaması diye birşey var ya olabilirmi yoksa değerim düşüyorda ondanmı başladı bu akıntı tarzı lekeler Bilgisi olan yazsın LÜTFENNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?