Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

arkadaslar bugun birinin daha sonucu yokmuydu? ben acayip unutkan olmusum ha, bu tupbebek yedi benim hafizami... herseyi unutur/karistirir oldum...

Günaydın Gizemim,
tatlım artvinliye toplama 25 adet daha ekle,Ceynur'u da atlamışız dün gece okudum mesajını 20 tane de onun için yaz.

Ben 12 gibi çıkıp eve gideceğim, hemen meldir için okuyacağım inşallah, duaların en kabul olduğu zamanlardan birine de yağmur yağarken yazıyordu bir dua kitabında, nasıl yağmur yağıyor burada, gider gitmez meldir'e de okur sana yazarım...

İnşallah hep birlikte ettiğimiz dualarla, kavuşacağız dileklerimize, nazlı bebişlerimize...:Saruboceq:

kızlar allah hepinizden razıolsun umarım hepimizin duaları kabul olur rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmez gizemcim tabi kendimede okuyorum ama birbirimize ettiğimiz dualar daha değerli allah katında bunu biliyorum inşallah rabbim kabul eder dualarımızı....
bende 12 de çıkacağım eve gidince biraz yemek pasta börek işim var transferden sonra bizi bir süre idare edecek yemek atıştırmalık yapacağım hazır tatil olmuşken :) ama embiriyolog arayıp gün verdiği zaman hemen yazacağım size hepiniz allaha emanet olun.

slm herkese!
arkadaşlar test yaptırmaya gidicem öğleyin dua edin bana lütfen.rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin.az sonra okuldan çıkıcam ve hastaneye gidicem geldiğimde sonucu bildiriri.

Arkadaşlar size okuduğum birkaç duayı yazıyorum, inşallah Allah kabul eder.

Çocuk sahibi olmak için:
Bisillahirrâhmânirrahîm
Ferdün hayyum kayyûmün hakemün adlün kuddûs.
Seyec alüllahü beğde üsrin yüsrâ
Heblî min ledünke veliyyâ
Yerisunî
Yühricüküm tiflen sümme liteblügû

Zorlukların Kolaylaşması ve İsteklerin Gerçekleşmesi için:
Bisillahirrâhmânirrahîm
Kâne zâlike alâllahi yesîra

Bir halden daha güzel bir hale geçmek için:
Bisillahirrâhmânirrahîm
Asâ rabbünâ en yübdilenâ hayrâ

İyilik ve lütfa Mazhar Olmak için:
Bisillahirrâhmânirrahîm
Ehsin kemâ ehsenellahü ileyk

Nimetin Şükrünü eda ve mazhar olunan lütfun artması için
Bisillahirrâhmânirrahîm
Velhamdülillâhi rabbil âlemîn

Hastalıktan şifa bulmak için:
Bisillahirrâhmânirrahîm
Lillezîne âmenû hüden veşifâün

Hastalıkların Def'i için
Bisillahirrâhmânirrahîm
Yâ nârü kûnî berden ve selâmâ

Duaların kabulü ve ihtiyaçların giderilmesi için

Bisillahirrâhmânirrahîm
Ve kâle rabbükümüd ûnî estecib leküm
Fad ûhü muhlisîne lehüddîn
Ücîbü değveteddâi izâ deâni felyestecibûlî

Duanın Kabule Karin olması için:
Bisillahirrâhmânirrahîm
İnnellâhe kâne semîan besîrâ

slm herkese!
arkadaşlar test yaptırmaya gidicem öğleyin dua edin bana lütfen.rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin.az sonra okuldan çıkıcam ve hastaneye gidicem geldiğimde sonucu bildiriri.

Hadi hayırlısı arkadaşım....Dualarımız seninle, güzel olacak öyle düşün, hep yanındayız....

seraxi heyecanla seni bekliyor olacağız cnm allahım lütfen yaaa lütfenn bugün olsun artıkk lütfennnnnnnnnnnnn

slm herkese!

Arkadaşım ben de seni merak etmiştim.Sonucu alır almaz bize haber ver canım.Sana bol şans.

cnm benim gerekli düzeltmeler yapıldı ve gerekli notlar alındı hihihi allah razı olsun cnm benim
allah kabul etsin
bizi sensiz bırakma eve gidincede yaz emi şeker

amin canım cümlemizden
ohh ohh kızlar ya bana böle yemeklerden bahsetmeyin ben çok fena sık sık acıkıyorum ve burda öle pasta börek yok valla ozaman kargoya verin yollayn banada yaaa
trasfer tarihini bekliyoruz cnm
yanındayız şekerim benimm

ceynur allah kabul etsn canım dualarını
yalnız ben bişi rica edicem senden
bu bizimle paylaşığın duaların türkçe anlamlarıda varmı sana zahmet yaa merak ettiğimden yanim

Kızlar selam bu site delirtti bugün beni bir türlü giremedim. Benden kahverengi lekeler geliyor 2 gündür sizce nedir?? Yerleşme kanaması diye birşey var ya olabilirmi yoksa değerim düşüyorda ondanmı başladı bu akıntı tarzı lekeler Bilgisi olan yazsın LÜTFENNN

canım umarım hayırlısı olurrr ne desem boş şimdii beklemekten bşkaz çare yok

bu ne şans bizimkisi .siteye giriş bile sabır istiyor.gizemim canım ben 20 tane okudum.
tubacığım nasılsın?

acele senden 20 tane yazdım

tubacım sabırlı ol cnm benim
istersen cumayı bekleme bi test daha yaptır bak bakalım değer ne durumda

tutunuğu içinde hafif leke olabilir

dilim söylemeye varmıyor ama tutunmadığı içinde olabilir cnm benim
allah yardımcın olsun güzelim

sakin ve sabırlı ol gülüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…