- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.181
Tatlım beim değer 24 ama lekelenme başladı dün akşam bugünde ara ara devam etti inşallah tutunma belirtisidir bilmiyorum bir tarafım tutunma belirtisi diyor bir tarafım da düşme belirtisi diyor çok şaşkınım dün önce hamilesiniz dediler rakamsal olarak birşey söylemediler makina bozukmuş daha sonrada 24 çıktı biraz düşük dediler hayırlısı bakalım inşallah cuma günü ikimizde hayırlı sonuçlar alırız
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim
tuba bebekteyiz çok teşekkür ederim.değerim 204 çıktı 2 gün sonra tekrar bakılacak.allahım bu kez nasip eder işallah...tuba umarım senin değer de katlanır da mutluluğum daha çok artar.bebekteyiz sana dondurulmuşlarla olması için çok dua ediyorum inan.
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim
ceynur allah kabul etsn canım dualarını
yalnız ben bişi rica edicem senden
bu bizimle paylaşığın duaların türkçe anlamlarıda varmı sana zahmet yaa merak ettiğimden yanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?