Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ne demek olurmu öyle şey unutabilirsin .....bende şu anda herşeyi unutuyorum ...hormaonlardaqn oluyor ....bu kadar takma kafanı kolay değil ama bende ilkinde 2 gün çok yoğun yaşadım negatifi öğrendiğimde ama sonra düşündüm 7 kere 10 kere deneyenler duydum 17 sene olmayanlar gördüm kendime dedimki ben oturup ağlarsam onlar ne yapsın...allah daha kötüsünü vermesin biz bu aşamaya geliyoruz hiç yumurtası olmayan olsada döllenemeyen arkadaşlarımız var allah onlarada şifa versin inşallah ...hiç ümidini kaybetme ...daha sonra ikinciyi denemek için kolları sıvadım...böyle yani...bu arada şans normal tedaviye göre biraz daha azmış ama bu embryoların kaliytesine göre değişiyormuş çözülünceki hücre sayıları önemliymiş doktorum söylemedi ben netten araştırdım...hem 1. cide hepsi 8 hücreliydi olmadı hiç onları kafaya takmıyorum ben allahım izin verirse olur diyorum.....inşşallah bakalaım sende üzme kendini önceyi bırak sonrayı planla heycanlanırsın tedavi için ve üzülmessin umarım arkadaşım....bu düşünce yani ekrar denemek ii geliyo insana.....

inşallah canım hamilesindir dualarım seninle....

huriya canım söylediklerine aynen katılıyorum
bende onları düşündükçe allah yardım etsin diyorum zaten bu kdr kötü olmamın sebebi de buydu yani benim sorunum çok büyük değil 26 yaşındayım herşey iiken neden olmadı düşünseni yedi beni tabi kısmet işi allah vermeyince nasip etmeyince istersen yüzde 99 şans versinler olmayınca olmuyo işte
dediğin gibi problemim diğer arkadaşlar gibi büyük olsaydı belki bu kadar heyecana apılmazdım zor ihtimal derdim
neyse dediğim gibi nasip değilmiş YÜCE RABBıM inş hepimiz için ol desin neler yaşıyoruz neler öğreniyoruz inş emeklerimizin krşılığını alırız
gelsin artık hamiş haberlerii

canım inşallah ben sana bu haberi veririm ve sana umut olur seni anlıyyorum ......bende çok istiyorum hamileyim demeyi...

inş canım benim inşş
birbirimizi anladığımız için burdayızz
en yakınım bile bu tedavilerde uzak bana anlamıyolar bilmiyolar
başa gelmeyince bilinmiyo tabi
diyorum onlara anlamazsanız beni allah da göztermesin size

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim

herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim

Canımm benimm gözün aydın inan bana çok sevindim bende tam ne yaptın yarınmı sonuç alacaksın diye yazacaktım

oleyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım tebriklerrrrrrrrrrr
RABBıM kucağına almayı nasip etsin
inan gözlerim doldu
çkkkkkkkk sevindim canım benimmm oley be oleyyyyy
:sm_cool::teytey::dance::teytey::dance:

Nihayet yalnış bilmiyorsam ilk hamilemiz Serraxi canım benimm allah inşallah sağlıklı sıhhattli bir şekilde kucağına almayı nasip eder bitanem kaç çıktı sonucun ikiz olma ihtimali varmı benim 24 çıktı cuma günü tekrar yaptıracağım ikiye katladıysa ben de hamileyim şu an belirsiz ama

tuba bebekteyiz çok teşekkür ederim.değerim 204 çıktı 2 gün sonra tekrar bakılacak.allahım bu kez nasip eder işallah...tuba umarım senin değer de katlanır da mutluluğum daha çok artar.bebekteyiz sana dondurulmuşlarla olması için çok dua ediyorum inan.

Canım hiç kanaman lekelenmen falan oldumu senin??

canım olmadı hatta hiç belirtim yoktu.sadece dün ve bugün göğüste dolgunluk ve acıma hissettim.
değer 204 ama ikizz mi bilmiyorum doktorum bunu hemen anlmayız dedi.

yaşasıııııııınnnnnnnnnnnnnn.......
arkadaşım senin adına çok ama çok sevindim.allah tamamına erdirsin.allah hepimize nasip etsin.:)))))

Çok şükür , tebrik ederimmmm.. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin arkadaşım... Senin adına çooooooooook sevindim hihoyyyt Darısı başımıza :)

ceynur allah kabul etsn canım dualarını
yalnız ben bişi rica edicem senden
bu bizimle paylaşığın duaların türkçe anlamlarıda varmı sana zahmet yaa merak ettiğimden yanim

maalesef yok, keşke olsa, arapçası vardı, ordan okuyorum bende. inşallah kabul eder Rabbim.

a.acele ceynur teşekkür ederim.darısı sizlere işallah.ceynurcum benim doktorum güvenç beydi oldu işte allahım nasip etmiş.şükürler olsun.isyeten herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…