- 11 Nisan 2009
- 1.346
- 25
- 158
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.221
bebekteyiz, bende senin gibi cok dusundum. Bende 26 yasindayim ve bende sorun gozukmuyor. Ve cok iyi kalitede embryo transfer edildi.. Ama olmadi iste... dedigin gibi demekki bize daha nasip degilmis. Allahim insallah 2inci denememizde nasip eder!!!
selam kızlar bende dün yumurtalar topandı 15 adet bugün doktorumla görüştüm yaklaşık 10 tanesi döllenmiş ilerleyen günlere doğru belli olucak heralde pazar günü transfer olacak
yumurta toplama işleminden çok korkuyordum neyseki kurtuldum ama çok sancım oldu ayıldıktan sonra bugün iğnelere ve ilaçlara başladım kızlar transfer işleminde ne yaptınız acıdımı ne olur yazın ya valla yumurta toplama işleminde beni hazırlıcakları sıra sessizce kaçıyordum yakalandım acayip korkağım vazgeçecektim valla transfer işlemi nasıl onu takdım şimdi birde yumurta toplama işleminden sonra bende ağrı ve akşama doğru hafif kan geldi ama ağrı oluyor birde bol su iç transfer işlemine geldiğin zaman bol su iç ve şıkışık bir durumda olucak dediler kızlar benim tedavi migroenjeksiyon ayrıca kızlar cinsiyet belirledinizmi transferde ben çok kızım olsun istiyrum sağlıcakla birde merakım bu yumurta toplama işleminden sonra ilişkide pehriz verildimi teşekkür ederim hepimiz için hayırlısını diliyoum kızlar:saruboceq:
TALYA CIM CANIM BENİM
BENDE SORUN PKO CANIM AMA YUMURTALARIN KALİTESİ İİDİ EŞİMDE SORUN YOK ZATEN OLMADI İŞTE DEDİĞİN GİBİ İNŞ 2. DENEMEMİZDE MÜJDE VERİRİZ BİZDE RABBİMİN İZNİYLE
BEN NASİP OLURSA ÖNÜMÜZDEKİ AY DONDURULMUŞLARI YAPICAM 4 TANE ASLAN YATIO ORDA BEKLİYOLAR ANNECİNİ BELKİ NASİBİM ONLARDA ALLAH BİLİR YANİ
SENİN DONDURULMUŞUN VARMIYDI CANIM SEN NE DÜŞÜNÜYOSUNkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar site çok kötü kaç saattir girmeye çalışıyorum.İnşallah yine kesilmez cevap da yazılmıyor zaten.Tubayı merak etmiştim ben acaba haberi olan varmı?
Canlarım bir türlü giremedim siteye yarın sabah tekrar kan vermeye gideceğim ama 2 gündür adet kanaması gibi kanamam başladı internetten baktım da benim gibi olanlar varmış biraz rahatladım akşama kadar bütün umutlarımı kesmiştim yarın haber veririm size
canim öncelikle tedavin hayirli olsun.transfer islemi çok basit hiç bir sekilde aci duymuyorsun.kan gelmesi çok normal canim.aynisi bendede olmustu.transferden sonra bol bol ananas ve kabak çekirdegi ye.sütünü ihmal etme.aktarcilardan bulabilrsin.ari poleni.1 çay kasigi sütün içine atarsan çok faydasini görürsün.allah yardimcin olsun arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?