Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canim öncelikle tedavin hayirli olsun.transfer islemi çok basit hiç bir sekilde aci duymuyorsun.kan gelmesi çok normal canim.aynisi bendede olmustu.transferden sonra bol bol ananas ve kabak çekirdegi ye.sütünü ihmal etme.aktarcilardan bulabilrsin.ari poleni.1 çay kasigi sütün içine atarsan çok faydasini görürsün.allah yardimcin olsun arkadasim.

bebekteyiz, bende senin gibi cok dusundum. Bende 26 yasindayim ve bende sorun gozukmuyor. Ve cok iyi kalitede embryo transfer edildi.. Ama olmadi iste... dedigin gibi demekki bize daha nasip degilmis. Allahim insallah 2inci denememizde nasip eder!!!

TALYA CIM CANIM BENİM
BENDE SORUN PKO CANIM AMA YUMURTALARIN KALİTESİ İİDİ EŞİMDE SORUN YOK ZATEN OLMADI İŞTE DEDİĞİN GİBİ İNŞ 2. DENEMEMİZDE MÜJDE VERİRİZ BİZDE RABBİMİN İZNİYLE
BEN NASİP OLURSA ÖNÜMÜZDEKİ AY DONDURULMUŞLARI YAPICAM 4 TANE ASLAN YATIO ORDA BEKLİYOLAR ANNECİNİ BELKİ NASİBİM ONLARDA ALLAH BİLİR YANİ
SENİN DONDURULMUŞUN VARMIYDI CANIM SEN NE DÜŞÜNÜYOSUNkaydirigubbakcemile5

canım ilk denemen yazdıklarından belli:)))
yumurta toplama işlemi ağrılı oluyo kanama daa oluo normal yani
ama transfr filan ağrlı değil canm en zoru beklemek güzelim
inş gönlündeki gibi kızların olur canım ama türkiye de cinsiyet belirlemek yasak öyle bi lüksün yok canım olsunda hayırlısıyla kız erkek çok farketmiyo
allah gönlüne göre versinnn

canim benimde dondurulmuslarim beni bekliyor...5 tane var ama daha once dedigim gibi bana sadece 1 tane transfer ediliyor. iki haftadan herhalde adet olurum, ozaman baslicam. nerdeyse ayni zaman tedavi gorecez sanirim. kaydirigubbakcemile5:

arkadaşlar site çok kötü kaç saattir girmeye çalışıyorum.ınşallah yine kesilmez cevap da yazılmıyor zaten.Tubayı merak etmiştim ben acaba haberi olan varmı?

arkadaşlar site çok kötü kaç saattir girmeye çalışıyorum.İnşallah yine kesilmez cevap da yazılmıyor zaten.Tubayı merak etmiştim ben acaba haberi olan varmı?

hayir arkadasim haber yok.. siteye cok zor giriliyor zaten.. insallah guzel haberler aliriz, yarin tekrar kan tahlili yaptiracakti sanirim.

Canlarım bir türlü giremedim siteye yarın sabah tekrar kan vermeye gideceğim ama 2 gündür adet kanaması gibi kanamam başladı internetten baktım da benim gibi olanlar varmış biraz rahatladım akşama kadar bütün umutlarımı kesmiştim yarın haber veririm size

İnşallah güzel olacak Tubacığım, moralini yüksek tut ve güzel düşün..Tahlil sonrası haber bekliyor olacağız senden.Olumlu yada olumsuz sonuç alanların belirtileri yahut yaşadıkları öyle farklı olan bir tedaviki bu,son ana kadar hiçbir şey belli olmuyor biliyorsun sen de...
Dua ediyor olacağız, hadi hayırlısı canım benim...

canım dileklerin için teşekkür ederim hepimiz için hayırı ve uğurlu olsun canım bu verdiğin listedeki verdiğin yiyeceklerin faydasını gördünmü merak etdim yanlış anlama ben yazdığın listeyi aldım dediğin gibi yapacağıma.s.a.s.a.s.

Günaydın kızlar,
herekse hayırlı cumalar..
Tuba sabahtan kan verecekti inşallah değeri katlanır diye dua ediyorum...Allah hepimizin muradını versin..

bende yarın sabah kan vericem sonuç için inşallah olumlu sonuç alabilirim
ama hiç umudum yok belirtide yok sadece gögüslerde hafif acıma var
allah yardımcımız olsun hepimizin

gizemim ben bi 20 daha okudum. Daha dogrusu 20 mi yoksa 25 mi okudum hatirlamiyorum...diyorum ya cooook unutkan oldum... 1 dakika once yaptigim seyi unutur oldum:sinifsinif: neyse sen artik 20 yaz... galiba dunden de 25 vardi, yani toplam 45 oldu.

merhaba hayırlı cumalar büyük ihtimalle pazara transferim olacak benide listeye eklermisiniz Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

ajuu hoş geldin canım.rabbim hakkında hayırlısını versin.inşallah sonrasında sendende hayırlı sonuçlar alırız.merak etme gizem listeye ekler seni

Kızlar hepinize günaydınkaydirigubbakcemile3

İnşallah bugün güzel haberlerle sevineceğiz, yağmur bereket getirir umarım müjdelerimize...
Moral bozmak yok, başkalarının belirtileri vs ile mukayese yapıp üzülmek yok, stres yok:umursamaz:

Güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah..
Sayfa yine pek iyi sayılmaz ama bugünkü haberleri alabilmek için sabırla gireceğim,aklım kulağım burda...opuyorumnanaktan

Gizem, tatlım gelince görün hemen de dualarımızı toplayalım, benim dün bayağı zamanım oldu okumaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…