- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.201
ceynurcum senin transfer oldu mu ? olduysa sonuç ne zaman
tuba bebekteyiz çok teşekkür ederim.değerim 204 çıktı 2 gün sonra tekrar bakılacak.allahım bu kez nasip eder işallah...tuba umarım senin değer de katlanır da mutluluğum daha çok artar.bebekteyiz sana dondurulmuşlarla olması için çok dua ediyorum inan.
ayyy canııım ebrikler yaşasıııııııııııııııııınarkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim
tuba bebekteyiz çok teşekkür ederim.değerim 204 çıktı 2 gün sonra tekrar bakılacak.allahım bu kez nasip eder işallah...tuba umarım senin değer de katlanır da mutluluğum daha çok artar.bebekteyiz sana dondurulmuşlarla olması için çok dua ediyorum inan.
huriya canım söylediklerine aynen katılıyorum
bende onları düşündükçe allah yardım etsin diyorum zaten bu kdr kötü olmamın sebebi de buydu yani benim sorunum çok büyük değil 26 yaşındayım herşey iiken neden olmadı düşünseni yedi beni tabi kısmet işi allah vermeyince nasip etmeyince istersen yüzde 99 şans versinler olmayınca olmuyo işte
dediğin gibi problemim diğer arkadaşlar gibi büyük olsaydı belki bu kadar heyecana apılmazdım zor ihtimal derdim
neyse dediğim gibi nasip değilmiş YÜCE RABBİM inş hepimiz için ol desin neler yaşıyoruz neler öğreniyoruz inş emeklerimizin krşılığını alırız
gelsin artık hamiş haberlerii
Serraxi arkadaşım çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.Bugün bu sonucu almak için kaç kez girdim nete.Biraz geç kaldın sen de bize haber vermeye ama sitede bugün de sorun vardı.Hiç cevap yazamadım ben.Canım belirtilerin varmıydı.İnşallah ikiye de katlıycak sonucun canım.Zaten çok net ama tabi yine dr'lar emin olmak için yaptırıyorlar.Kaç embriyo konmuştu sana canım.Hadi tekrar hayırlı olsun.Darısı bizlerin buradaki herkesin bütün isteyenlerin.Birşey daha sorucam hiç idrarda bakmışmıydın acaba?
neyse kizlar ben cikiyorum. Serraxi nin sonucunu merak edip girmistim. Hepinize hayirli aksamlar..
Serraxi kendine cok iyi bak... Kizlar sizde!
Serraxi arkadaşım çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.Bugün bu sonucu almak için kaç kez girdim nete.Biraz geç kaldın sen de bize haber vermeye ama sitede bugün de sorun vardı.Hiç cevap yazamadım ben.Canım belirtilerin varmıydı.İnşallah ikiye de katlıycak sonucun canım.Zaten çok net ama tabi yine dr'lar emin olmak için yaptırıyorlar.Kaç embriyo konmuştu sana canım.Hadi tekrar hayırlı olsun.Darısı bizlerin buradaki herkesin bütün isteyenlerin.Birşey daha sorucam hiç idrarda bakmışmıydın acaba?
tebrikler rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlı bebişler nasip etsin
allah nasip ederse inşallah bende ekimin ilk haftası hasta olucam ve tedavi sürecni başlatıcaz inşallah
allah bi dert zeval vermesse
şimdiden cümlemize hayırlı olur inşallah
hepimizinki tutarda hayırlısıyla himileliklerimizi konuşuruz bi forumda hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?