Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ceynurcum senin transfer oldu mu ? olduysa sonuç ne zaman

evet transferim dün oldu, sonuç 8 kasımda inşallah. Allah bizide sevindirir inşallah.
kaç transfer yapılmıştı sana. Allahım inşallah kucağını almayı nasip etsinnn..

Arkadaşlar, ekimde başlayıp hamile kalan arkadaşların listesinide hazırladınız mı?
kaç kişi güzel haberi aldı?

Canım 2 saattir sana bu mesajı yazmaya çalışıyorum inşallah gider:1no2:
dünden beri sayfa tam bir rezalet tam bir güzel haber aldık,çoşalım diyecekken tebrik mesajını bile yazamadım kç saattirsenağlama
Çok çok ama çok sevindim güzel arkadaşımhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallah şu sorun giderilsin uzun uzun ve detaylı sohbet edeceğiz, şimdilik kocaman öpüyorum seni ve yeniden kutluyorumkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim
ayyy canııım ebrikler yaşasıııııııııııııııııın
oooh beeee valla rahatladım.tebrikler canım...
inşallah net kopmaz da mesajım ulaşır...öpüyom seni :teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm:)
herkese sonsuz teşekkürler yanımda olduğunuz için dualarınız için.allahım işallah tamamına erdirir.isteyen herkese nasip et yüce rabbim

serraxi canim sonunda guzel haber aldik... hihoyyyt Cok sevindim canim. Allahim 9 ay sonra kucagina guzel guzel bebekler almayi nasip etsin.. oleeeey

hamiş haberleri gelmeye başladıı
hadi sevindirmeye devam edin bizi
acımızı unutalım sizle
canım ya gerçekten çokkkkkkkk sevindimmmm

kizlar insallah bundan sonra guzel haberler aliriz...biraz fazla pes pese negatif sonuc aldik :bbo:
Insallah yakin zamanda bizde hamile kaliriz :dance:

Serraxi arkadaşım çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip eder inşallah.Bugün bu sonucu almak için kaç kez girdim nete.Biraz geç kaldın sen de bize haber vermeye ama sitede bugün de sorun vardı.Hiç cevap yazamadım ben.Canım belirtilerin varmıydı.İnşallah ikiye de katlıycak sonucun canım.Zaten çok net ama tabi yine dr'lar emin olmak için yaptırıyorlar.Kaç embriyo konmuştu sana canım.Hadi tekrar hayırlı olsun.Darısı bizlerin buradaki herkesin bütün isteyenlerin.Birşey daha sorucam hiç idrarda bakmışmıydın acaba?

teşekkür ederim arkadaşlar nevra nevin gizem bebekteyiz tuba ceynur talya a.acele hülya huriya ve diğerleri.....herkese çokkk teşekkürler.
işallah sizlere de yüce allahım bu duyguyu tattırır ve beni de tamamına erdirir.

bebekteyiz, bende senin gibi cok dusundum. Bende 26 yasindayim ve bende sorun gozukmuyor. Ve cok iyi kalitede embryo transfer edildi.. Ama olmadi iste... dedigin gibi demekki bize daha nasip degilmis. Allahim insallah 2inci denememizde nasip eder!!!

neyse kizlar ben cikiyorum. Serraxi nin sonucunu merak edip girmistim. Hepinize hayirli aksamlar..
Serraxi kendine cok iyi bak... Kizlar sizde!

hülyacımm
bana 3 embriyo transfer eddildi.belirtim hiçç yoktu.sadece dün ve bu gün göğüs dolgunluğu ve acıma vardı.nasip işte hülyacım yüce rabbim şükürlür olsun.darısı isteyen herkese

canım belirtim hiç yoktu.
10.gün idrarda silik çıkmıştı.yapmamam gerekiyodu.ama dayanamadım yaptım.3 embriyo transfer edildi.

gizem canım unutmamak için buraya yazıyorum cumaya bekleyemiyeceğim.20 tane daha okudum duayı haberin olsun.nasıl olsa yazılanlara bakarsın.

canm başladnmı sonuc ne hayırlı olsn

selam kızlar bende dün yumurtalar topandı 15 adet bugün doktorumla görüştüm yaklaşık 10 tanesi döllenmiş ilerleyen günlere doğru belli olucak heralde pazar günü transfer olacak
yumurta toplama işleminden çok korkuyordum neyseki kurtuldum ama çok sancım oldu ayıldıktan sonra bugün iğnelere ve ilaçlara başladım kızlar transfer işleminde ne yaptınız acıdımı ne olur yazın ya valla yumurta toplama işleminde beni hazırlıcakları sıra sessizce kaçıyordum yakalandım acayip korkağım vazgeçecektim valla transfer işlemi nasıl onu takdım şimdi birde yumurta toplama işleminden sonra bende ağrı ve akşama doğru hafif kan geldi ama ağrı oluyor birde bol su iç transfer işlemine geldiğin zaman bol su iç ve şıkışık bir durumda olucak dediler kızlar benim tedavi migroenjeksiyon ayrıca kızlar cinsiyet belirledinizmi transferde ben çok kızım olsun istiyrum sağlıcakla birde merakım bu yumurta toplama işleminden sonra ilişkide pehriz verildimi teşekkür ederim hepimiz için hayırlısını diliyoum kızlar:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…