Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Huriya tebrikler canim.... bize umut oldunnn. Banada insallah kasim ayinda dondurulmus embryo trander edilecek. Allahim guzel bir hamilelik nasip etsin. Insallah 9 ay sonra yavrularini kucagina alirsin..
Serrapty, canim insallah suan daha iyisindir.. Cok zor biliyorum. Insallah bir sonrakine hamile kalirsin..Insallah bizde..

merhaba arkadaşlar...........nasılsınız...........bende iyiyim herşey yolunda çok şükür.sizleri takip edemedim.herkes iyidir inşallah.......
cnm benim idare ediyoruz işte malum bi sevinç bi hüzün biz aynıyız sen keninden bahset neler yapıyosun bakalım

kıss eylülllll nerdesin sen yaa çok özledim yaa hadi gelde muhabbet edelim cicim

güzelim hayırlısı olsun hakkına cnm
ualarımız seninle olacak
allah yardımcın olsun

gizem im şekerimmmm
50 tane okudum canım
allah kabul etsin inşşş
herkesin duası kabul olsunnnn
allah razı olsun cnm benim yazdım senden 50 taen ceynur için sağolasın

gizemim 30 tane dua okudum.sanırsam bugün renginin transferi vardı.
cnm yazdım senden 30 tane rendin için bugünde trasfer var yardımlarınızı bekliyorum

selam kızlar herkes iyidir umarım
seni cadı seniii çooooooookkkkkkkkkkk özledim ve merak ettim oklavayı yerdin kafana ama kıyamam hamişsin galiba heheheh

canlarım dualarınız için tesekkür ederim allah kabul etsin inşallah bende çok okudum bakalım 7 kasımı bekliyoruz sonuç için inşallah hersey yolunda gider ama belirti çok arıyorum kendimde bulamıyorum.
ne demek cnm allah kabul etsin inşallah hadi bakalım heyecanla 7 kasımı bekleyelim güzel arkadaşım inşallah olumlu olucak

gizemim daha once bana yazdigin 30 tefriciyeyi okudum.. Bugun icinde 20 tane okudum, artik kimin transferi varsa.

canım bugünki trasfere yazdım senden 20 tane allah kabul etsin daha öncekiinide eklemiştim zaten güzel arkadaşım pazar günüde renginin trasferi olmuş okuyabilirsen yaz bana cnm

anladım şeker bencede ayda 10 kilo çok 6 yeterli bence
valla sana maşallah başkada bişi demiyorum

ceynur cum güzel arkaaşım senin içinde dualarımızı okuduk allah kabul etsin inşallah.

seraxi 10
talya 20
nevin 50
bebkteyiz 50

allah okuyananda okuyamayanana razı olsun

allahım ceynur arkaaşımız için okuduğumuz dualarımızı kabul et yarabbi.hayırlısıyla evladına kavuşması için yardım et yol göster merhametini esirgeme bizlerden allahım.sana sığındık sana güvendik yarabbi bizleri muradımıza erdir yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip et allahım.amin

hulya canim. insallah degerin yukselmistir.. Umidini simdiden kesme..kacta gideceksin test yaptirmaya?

Saat 11 gibi çıkıcam iş yerinden herhalde 13.30-14.00 gibi belli olur herhalde ama ne olucak ki değer çok düşük çünkü.Ben histeroskopiyi araştırıyorum şu anda.Dr'um bu kadar kaliteli embriyo yine tutmazsa histeroskopi şart demişti transfer günü.

canlar cumartesi gecesi bi rüya gördüm çok etkilendim ( hayır olsun ) diyin şekerler

karnım kocaman hamileymişim zor yürüyorum böle sancım falan yok ama hastanenin kapısında öle bekliyorum etrafı geziyorum zorla falan içeri alıyolar doğumhaneye yatıyorum masaya ama bi türlü doğum yapamıyorum kadının biri geliyo yanıma diyoki kızın olucak adınıda selinnaz koy.... sabah bi fırladım yataktan kan ter içindeyim

o kadar etkilendimki ağla ağla cnm çıktı ne bu şimdi hiç bi anlam veremedim

cnm inşallah eğer yükselmiştir de gerek kalmaz histeroskopiye. allah yardımcın olsun

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamilemiz yuppi HAMıLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMıLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim insallah hayirli guzel haberler alirsin.. sonucunu buraya yazmayi unutma, merakta birakma bizi :1rolleyes: Sizde problem neydi canim?

günaydın canımcım benim tahlilim yarın. ege ünv. 14. günde yapıyorlar.. ama benim hiç umudum yok ..
bugün idrar testi yaptım.. negatif.. bugün 13. gün olsaydı çıkardı canım.. hayırlısı.. canım transferi olucak varsa ben dua alabilirim ..

cnm benim inanma o evde yapılan testlere en güzeli gününde kan tahlili cnm benim
değer biraz düşükse idrarda çıkmıyo kan tahlili yapıldığında en güzel sonucu alıcaksın bence sakın umudunu yitirme cnm arkadaşım

dün ve bugün trasferi olan arkadaşlarımız için okuyoruz
istediğin sayıda oku cnm benim allah kabul eder inşallah

hiç bi değişiklik varmı sende

içimdeki his başından beri olmadı diyor benneyaptımki.. rüyan çok güzel canım keşke suya anlatsaydın. ben öyle duymuştum.. güzel rüyayı çeşmeyi açıp suya anlatın derler. bende çok enteresan bi olay yaşadım. cuma günü otobüsle annemden eve dönüyordum.. yanıma yaşlı bir teyze oturdu baya bi yol gittik hiç konuşmadık.. nerdeyse son durağa yaklaşmak üzereyken bana duraklar ne kadar kalabalık dimi dedi evet teyzecim büyük şehir her yer kalabalık dedim..ayy sen ne tatlı bir kızsın nerde okuyosun dedi..teyzecim ben okulu bitireli çok oldu 33 yaşındayım ben dedim.. gerçi yaşımı göstermiyorum ama.tabi klasik soru evlimisin dedi evliyim teyze dedim çocuğun varmı dedi yok teyze, nededn istemiyormusun dedi.. birden istiyorum teyze olmuyor deyiverdim.. elimi tuttu gözlerini kapadı elim sıcacık oldu senim çocuğun olucak bana inan benim hislerim çok kuvvetlidir dedi.. sonra bana vermek için çantasında birşeyler aradı bulamadı.. bu sefer 2 elimi istedi avuçlarının arasına aldı gözlerini kapadı sen çok iyi bir kızsın dedi bana dua etti..bana inan olucak ve bu teyzeyi hatırla dedi. çok ilginçti anlatmak istedim.. 30 tane aokuyorum canım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…