- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.381
cnm benim idare ediyoruz işte malum bi sevinç bi hüzün biz aynıyız sen keninden bahset neler yapıyosun bakalımmerhaba arkadaşlar...........nasılsınız...........bende iyiyim herşey yolunda çok şükür.sizleri takip edemedim.herkes iyidir inşallah.......
kıss eylülllll nerdesin sen yaa çok özledim yaa hadi gelde muhabbet edelim cicimya kızlar eskiyi pek okuyamadım hamile haberleri çoktur inşallah
benim için güzel dilekleri olan herkese çok teşekkürler
inşallah hamileyimdir ya pek birşey anlamıyorum şimdilik belirti falan yani
öncekinde ağrılarım çoktu göğüslerim dahil heryerim şişmişti şimdi daha iyiyim sonucun belli olmasına daha çok var
inşallah herkesin sonucu pozitif olur
kızlar selam yarın sabah 10 transferim gerçekleşicek hem gerginim hem mutluyum kokuyorum 10 yumurtadan 2 sini transfer edicekler 5 beklemiş yumurtaların tutma şansı daha yüksekmiş kaliteli yumurtalar dediler yaklaşık 15 idi ama 10 kaldı geri kalan 7 dondurulucak hayırlısı herkes için yarından çok krkuyorum:a015::a015:
allah razı olsun cnm benim yazdım senden 50 taen ceynur için sağolasıngizem im şekerimmmm
50 tane okudum canım
allah kabul etsin inşşş
herkesin duası kabul olsunnnn
cnm yazdım senden 30 tane rendin için bugünde trasfer var yardımlarınızı bekliyorumgizemim 30 tane dua okudum.sanırsam bugün renginin transferi vardı.
seni cadı seniii çooooooookkkkkkkkkkk özledim ve merak ettim oklavayı yerdin kafana ama kıyamam hamişsin galiba hehehehselam kızlar herkes iyidir umarım
ne demek cnm allah kabul etsin inşallah hadi bakalım heyecanla 7 kasımı bekleyelim güzel arkadaşım inşallah olumlu olucakcanlarım dualarınız için tesekkür ederim allah kabul etsin inşallah bende çok okudum bakalım 7 kasımı bekliyoruz sonuç için inşallah hersey yolunda gider ama belirti çok arıyorum kendimde bulamıyorum.
gizemim daha once bana yazdigin 30 tefriciyeyi okudum.. Bugun icinde 20 tane okudum, artik kimin transferi varsa.
Kızlar günaydııın iyi haftalar olsun inşallah
öncelikle huriyaaaaaaaaa tebrik ederim canım ne güzel bi haber bu.Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin..
hulya59 canım dur bakalım Allahtan ümit kesilmez inşallah katlanarak artar canım benim..
serrapty canım çok üzüldüm Allah inşallah tez zamanda hayırlısını versin hepimize...
Gizemim diyetimi sormuşsun canım burada diyet bölümünde de var 1 ayda 10 kilo diyeti diye bişi ama benim iki hafta oldu 4 kilo zaten bir ayda 10 kilo fazla bence...bu liste 1100 kalorilik bi liste annen zorlanabilir bence...yani sıkı biraz büyüklere tavsiye etmiyorum..
hulya canim. insallah degerin yukselmistir.. Umidini simdiden kesme..kacta gideceksin test yaptirmaya?
Saat 11 gibi çıkıcam iş yerinden herhalde 13.30-14.00 gibi belli olur herhalde ama ne olucak ki değer çok düşük çünkü.Ben histeroskopiyi araştırıyorum şu anda.Dr'um bu kadar kaliteli embriyo yine tutmazsa histeroskopi şart demişti transfer günü.
Saat 11 gibi çıkıcam iş yerinden herhalde 13.30-14.00 gibi belli olur herhalde ama ne olucak ki değer çok düşük çünkü.Ben histeroskopiyi araştırıyorum şu anda.Dr'um bu kadar kaliteli embriyo yine tutmazsa histeroskopi şart demişti transfer günü.
içimdeki his başından beri olmadı diyor benneyaptımki.. rüyan çok güzel canım keşke suya anlatsaydın. ben öyle duymuştum.. güzel rüyayı çeşmeyi açıp suya anlatın derler. bende çok enteresan bi olay yaşadım. cuma günü otobüsle annemden eve dönüyordum.. yanıma yaşlı bir teyze oturdu baya bi yol gittik hiç konuşmadık.. nerdeyse son durağa yaklaşmak üzereyken bana duraklar ne kadar kalabalık dimi dedi evet teyzecim büyük şehir her yer kalabalık dedim..ayy sen ne tatlı bir kızsın nerde okuyosun dedi..teyzecim ben okulu bitireli çok oldu 33 yaşındayım ben dedim.. gerçi yaşımı göstermiyorum ama.tabi klasik soru evlimisin dedi evliyim teyze dedim çocuğun varmı dedi yok teyze, nededn istemiyormusun dedi.. birden istiyorum teyze olmuyor deyiverdim.. elimi tuttu gözlerini kapadı elim sıcacık oldu senim çocuğun olucak bana inan benim hislerim çok kuvvetlidir dedi.. sonra bana vermek için çantasında birşeyler aradı bulamadı.. bu sefer 2 elimi istedi avuçlarının arasına aldı gözlerini kapadı sen çok iyi bir kızsın dedi bana dua etti..bana inan olucak ve bu teyzeyi hatırla dedi. çok ilginçti anlatmak istedim.. 30 tane aokuyorum canım şimdi..cnm benim inanma o evde yapılan testlere en güzeli gününde kan tahlili cnm benim
değer biraz düşükse idrarda çıkmıyo kan tahlili yapıldığında en güzel sonucu alıcaksın bence sakın umudunu yitirme cnm arkadaşım
dün ve bugün trasferi olan arkadaşlarımız için okuyoruz
istediğin sayıda oku cnm benim allah kabul eder inşallah
hiç bi değişiklik varmı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?