Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

tubacım üzülme lütfen ne yapalım vardır bi hayırr.benim ilk tüp bebek denemem.başka ted.görmedim canım.umudumuzu yitirmeyelim.Allahım bizlere sağlık versin.çaresiz hastalık vermesin.üzülme lütfen.beklicez.keşke ağlayabilseydin rahatlardınn.dikkat et kendine.

canim, nasilsin simdi? Insallah birdahakine pozitif sonuc alirsin... dondurulmuslarin varmiydi? Canim, site ye kac gundur cok zor giriyoruz, bebekteyizin dedigi gibi dogrudurust kimseyi takip edemedik..

Senin için en uygun zamanı en iyi sen bilirsin.Ne zaman yeniden hazır olduğunu hissedersen..Hiçbir şey için geç değil.Denemekten hiç vazgeçmemeliyiz:) Hem aynen dediğin gibi, bakarsın kendiliğinden gelir haberler:)
Saçlarını da güle güle kullan arkadaşım:) eminim çooook yakışmıştır.

Canım.Aynı sonucu 2 kez yaşamış biri olarak içindeki karmaşayı biliyorum ama sen de deneyimlisin biliyorsun ki, geçiyor ve biz yeniden başlamayı istiyoruz.İçimizdeki o istek hiç bitmiyor.
Allah hepimize o mutluluğu tattırsın inşallah, hayırlıysa nasip etsin..Sana da....

Canım..çok sevindim senin için..mutluluğun her daim katlanarak artsın diliyorum.İnşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla mutlulukla yaşa hislerini..
Tekrar tebrik ediyorum.
Darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim....:Saruboceq:

hülyacım birtek sen varsın iyimisin uzun zamandır yoktumya akşam biraz baktım yazılanlara
bugün transferimin 8. günü inşallah hamileyimdir öğrenmek için çıldırıyorum aslında

canlarım dualarınız için tesekkür ederim allah kabul etsin inşallah bende çok okudum bakalım 7 kasımı bekliyoruz sonuç için inşallah hersey yolunda gider ama belirti çok arıyorum kendimde bulamıyorum.

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- trasfer tarihini bilemiyoruz (213)

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) bu iş tamamdır işte yeni Hamilemiz yuppi HAMıLE

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135)

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

19 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

20 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz HAMıLE

22 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

23 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

24 ) sedef59 --------------????????----------medicana

25 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

26 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

27 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009

28 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi

29 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009

30 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben diyet falan yapamam hehehe doğru sölüyosun gizli gizli yerim ben bi köşede hihh açım aççç bu arada hızla kilo alıyorum şekerler nasıl durdurcam ben kendimi 45 den 52 ye çıktım bir senede

kızlar hangi duayı okuyorsunuz bende okuyayım :Saruboceq:Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versn
salatı tefriciye canım benim mesela bugün bir trasfer var okuyabilirsin istersen

canım listeye yazz 2 kasımda transferimmmmmm:CüvCüv:meleklerim geliyyyyyyooooo :CüvCüv:
hadi bakalım hayırlısı olsun şeker dualarımız seninle

helal sana beee ben şaka yapmıştım aşkitom yaa bozmıycağını biliyorum zaten cicim valla neler yapıyosun bi yazsana bana annemde yapsın yaa çok çok kilolu boyuda kısa anneciğimin varisleride var kilo vermesi şart yani anlat bakalım şeker diyetini falan

esracım tabikide merak ediyoruz cnm benim ama sitenin durumundan malum kafamız allak bullak oldu neyseki sanırım artık düzelmiş
canım benim üzülme ağlama sende artık rabbim elbet zamanında verecektir

güzel arkadaşım çok üzüldüm inan hala umutla bekliyodum rabbim böle nasip etmiş güzelim tekrar denersin üzme kendini öle 5-6 yıl falana ara verme cnm ..hayırdır ingiltere ne iş şeker nereye böle merak ettim

hülyacım birtek sen varsın iyimisin uzun zamandır yoktumya akşam biraz baktım yazılanlara
bugün transferimin 8. günü inşallah hamileyimdir öğrenmek için çıldırıyorum aslında

Hoşgeldin arkaşım sen de.Akşam yazını görmemişim canım.Senin de az günün kalmış.İnşallh pozitif haberi verirsin bize.Benim durumum sakat.Cumartesi günü testim vardı ama beta hcg çok düşük çıktı.Siteye yazdım ama kimse beni farketmedi.Bugün test tekrarlanacak ama benim umudum yok.Çünkü ilk denememde de böyle olmuştu.Yine biyokimyasal olacak bence.

canım benim çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun ne yazıkki olumsuz sonuçlara alıyoruz inşallah birdahakine cnm benim umudunu yitirme güçlü ol güzelim yolundan asla vazgeçme pes etme rabbim emeklerinin karşılığını mutlaka vericektir cnm benim

gizemim 10 tane okudum.

tmm cnm yazdım sağol

güzel arkadaşım hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
bi yandan sevinç bi yandan hüzün arada kaldım inanki
rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Kızlar günaydııın iyi haftalar olsun inşallah
öncelikle huriyaaaaaaaaa tebrik ederim canım ne güzel bi haber bu.Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin..
hulya59 canım dur bakalım Allahtan ümit kesilmez inşallah katlanarak artar canım benim..
serrapty canım çok üzüldüm Allah inşallah tez zamanda hayırlısını versin hepimize...
Gizemim diyetimi sormuşsun canım burada diyet bölümünde de var 1 ayda 10 kilo diyeti diye bişi ama benim iki hafta oldu 4 kilo zaten bir ayda 10 kilo fazla bence...bu liste 1100 kalorilik bi liste annen zorlanabilir bence...yani sıkı biraz büyüklere tavsiye etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…