- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.361
tubacım üzülme lütfen ne yapalım vardır bi hayırr.benim ilk tüp bebek denemem.başka ted.görmedim canım.umudumuzu yitirmeyelim.Allahım bizlere sağlık versin.çaresiz hastalık vermesin.üzülme lütfen.beklicez.keşke ağlayabilseydin rahatlardınn.dikkat et kendine.
kızlar iyi akşamlar
Benim için herşey buraya kadarmış yine olmadı 7 ye düşmüş bugün değerim 2 gündür yoğun bir şekilde kanamam vardı zaten umudumu kesmiştim yapacak birşey yok herşeyi artık oluruna bıraktım hepinize çok teşekkür ederim bu zorlu bekleyişte beni hiç yalnız bırakmadınız bugünde çok merak etmişsiniz ama eve yeni gelebildim her moral bozukluğumda yaptığım gibi saçlarımın rengini falan değiştirdim kısmetimde yokmuş ne yapalım kader tekrar denemeyide bi 5 -6 yıl falan düşünmüyorum 35 yaşıma kadar olmazsa tekrar bir daha denerim diye düşünüyorum kim bilir belki kendiliğinden olur hepinizi çok seviyorum salı günü ingiltereye gidiyorum 3 ay ordayım ordan da yazışır güzel haberlerinizi alırım
kızlar meraba hepinize
olmadı kızlar malesef negatif sonuç aldım
ağlamadımda bu 3. denememdi alıştımmı ne oldu bilmiyorum
allah sizlere yardımcı olsun hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah
hoşçakalın
arkadaşlar dün sonucumu aldım
BHCG 658
HAMİLEYİM bu kelimeyi yazmak ne kadar güzel allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.....
hepinize çok dua ediyorum ...yalnız ben hala inanamıyorum ve korkuyorum bişey olacak diye ....
valla ben diyet falan yapamam hehehe doğru sölüyosun gizli gizli yerim ben bi köşede hihh açım aççç bu arada hızla kilo alıyorum şekerler nasıl durdurcam ben kendimi 45 den 52 ye çıktım bir senedeYok yok yemez Nevracığım, benim ona güvenim tam:lepi: ama kişi kendinden bilirmiş işi misali demek sen diyete girsen gizli gizli götürcen mantıları seni köftehor, acıktım ben demiyorsun da Nevracığıma laf yetiştiriyosunsositososito
Siteye girilmiyo ya ondan kilo verememiştir o, bizi göremedi,konuşamadı, moral motivasyonu yavaşladı, bak ben bu akşam hazır tesbihi almışken elime ona da okuyayım sabaha Ebru Şallı gibi olmazsa neyimkaydirigubbakcemile3
salatı tefriciye canım benim mesela bugün bir trasfer var okuyabilirsin istersenkızlar hangi duayı okuyorsunuz bende okuyayım :Saruboceq:Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versn
hadi bakalım hayırlısı olsun şeker dualarımız seninlecanım listeye yazz 2 kasımda transferimmmmmm:CüvCüv:meleklerim geliyyyyyyooooo :CüvCüv:
helal sana beee ben şaka yapmıştım aşkitom yaa bozmıycağını biliyorum zaten cicim valla neler yapıyosun bi yazsana bana annemde yapsın yaa çok çok kilolu boyuda kısa anneciğimin varisleride var kilo vermesi şart yani anlat bakalım şeker diyetini falangizemim nevin canlar hiiiç bozmadım diyeti vallaha.ama bağırsaklar çok iyi çalışmıyo bu hafta adet olmam lazım öncesi de şiştim galiba..
ama inatcıyım sinirlenip de bozmam valla.
kızlar sizi unuttum sanmayın sakın ara ara giriyom ne olmuş bakıyom mutlaka ama bu diyet işi bilirsiniz tam konsantrasyon istiyo sürekli onu takipteyim...
nevincim bak nasıl biliyo beni bozmadım tabiiiiiiii
evet site delirtti arkadaşlarımdan haber alamadım moralim bozuldu stres ödem yaptısositosositosositosositosositososito
oku bacım oku 70 olsun diye oku.....amannnnnnnnn sakın Ebru gibi olmayım o çok kemik ben 70e düşeyim tamamdır...o ne yaaa kolum kadar bacak:roflol:
esracım tabikide merak ediyoruz cnm benim ama sitenin durumundan malum kafamız allak bullak oldu neyseki sanırım artık düzelmişkızlar selamm nasılsınız nolmuş bu siteye yaaa.cebelleşiyorum resmen.sayfaları çok zor okudum.zaten benide kimse merak etmemiş bilemiyorum yaniiiiiiii.ne çabuk unuttunuz....
seraxi çok sevindim ya anlatamammm harikaaa.Allahım tamamına erdirsinn.
tubacım senin hbr yok bugün noldu değerin yükseldimi.inş öledir.kanama tutundunu gösterir derler ama bilemiyorum.herkese yeniden merhaba.giremedim int.hiç.işlerimiz vardı.herkes iyidir umarım.
bende kendimi topladım artık.çok ağladım ama iyiyim çok şükür.
hepinizi öpüyorum.
kızlar iyi akşamlar
Benim için herşey buraya kadarmış yine olmadı 7 ye düşmüş bugün değerim 2 gündür yoğun bir şekilde kanamam vardı zaten umudumu kesmiştim yapacak birşey yok herşeyi artık oluruna bıraktım hepinize çok teşekkür ederim bu zorlu bekleyişte beni hiç yalnız bırakmadınız bugünde çok merak etmişsiniz ama eve yeni gelebildim her moral bozukluğumda yaptığım gibi saçlarımın rengini falan değiştirdim kısmetimde yokmuş ne yapalım kader tekrar denemeyide bi 5 -6 yıl falan düşünmüyorum 35 yaşıma kadar olmazsa tekrar bir daha denerim diye düşünüyorum kim bilir belki kendiliğinden olur hepinizi çok seviyorum salı günü ingiltereye gidiyorum 3 ay ordayım ordan da yazışır güzel haberlerinizi alırım
hülyacım birtek sen varsın iyimisin uzun zamandır yoktumya akşam biraz baktım yazılanlara
bugün transferimin 8. günü inşallah hamileyimdir öğrenmek için çıldırıyorum aslında
canım benim çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun ne yazıkki olumsuz sonuçlara alıyoruz inşallah birdahakine cnm benim umudunu yitirme güçlü ol güzelim yolundan asla vazgeçme pes etme rabbim emeklerinin karşılığını mutlaka vericektir cnm benimkızlar meraba hepinize
olmadı kızlar malesef negatif sonuç aldım
ağlamadımda bu 3. denememdi alıştımmı ne oldu bilmiyorum
allah sizlere yardımcı olsun hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah
hoşçakalın
gizemim 10 tane okudum.
arkadaşlar dün sonucumu aldım
BHCG 658
HAMİLEYİM bu kelimeyi yazmak ne kadar güzel allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.....
hepinize çok dua ediyorum ...yalnız ben hala inanamıyorum ve korkuyorum bişey olacak diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?