- 25 Nisan 2007
- 173
- 1
- 96
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.401
cnm benim inanma o evde yapılan testlere en güzeli gününde kan tahlili cnm benim
değer biraz düşükse idrarda çıkmıyo kan tahlili yapıldığında en güzel sonucu alıcaksın bence sakın umudunu yitirme cnm arkadaşım
dün ve bugün trasferi olan arkadaşlarımız için okuyoruz
istediğin sayıda oku cnm benim allah kabul eder inşallah
hiç bi değişiklik varmı sende
canlar cumartesi gecesi bi rüya gördüm çok etkilendim ( hayır olsun ) diyin şekerler
karnım kocaman hamileymişim zor yürüyorum böle sancım falan yok ama hastanenin kapısında öle bekliyorum etrafı geziyorum zorla falan içeri alıyolar doğumhaneye yatıyorum masaya ama bi türlü doğum yapamıyorum kadının biri geliyo yanıma diyoki kızın olucak adınıda selinnaz koy.... sabah bi fırladım yataktan kan ter içindeyim
o kadar etkilendimki ağla ağla cnm çıktı ne bu şimdi hiç bi anlam veremedim
eylülllllllllllllllll canımmmmmmmmmmmmmmm
bitanemmmmm
ya bişi sölümmi belirti falan herkeste değişik oluyo zatende valla sanki seninde pozitif gibi geliyo bana
inşallah o salak test yalnış çıkmıştır gıcık oluyorum ben o evde yapılan testlere gerçekten birçok insanın yanıldığına şahit oldum
inşallah senide yanıltmıştır idrar testi
hayırlısıyla yarın bize güzel haberlerini ver gülüm
canımmm çok sağol haklısın bazen ben bile unuyuyorum transfer olduğumu.. 1 tanecik belirti yok. ben 30 tane okudum canım.. transfer olacakların allah yardımcısı olsun..anifora
sıcak duş alma sakın cnm
banyoda fazla kalma kollarını yukarı kaldırma çok emi güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?