Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hiç bir belirti değişiklik vs. hiçbişey yok canım. adet belirtisi bile yok.. sadece göğüslerim çok şiş oda jel e başladığımdan beri var zaten..

cnm çok etkilendim yaa
inşallah dediği çıkıcak güzelim üzme sen kendini sabırla ve umutla yarını bekle
ben inanırım böle şeylere
sende olumlu hisset cnm

dua için teşekkür yazdım 30 tane senden allah kabul etsin

inşallah canım.. bekliyorum yapıcak hiç bir şeyim yok .çok ağladım.. ama maalesef sonuç değişmiyor.. ben çıkıyim bi banyo yapıyim ondan sonrada okuyim.. allah herkezin dualarını kabul etsin.. gerçekten sabır en büyük erdemmiş...

ya bişi sölümmi belirti falan herkeste değişik oluyo zatende valla sanki seninde pozitif gibi geliyo bana
inşallah o salak test yalnış çıkmıştır gıcık oluyorum ben o evde yapılan testlere gerçekten birçok insanın yanıldığına şahit oldum
inşallah senide yanıltmıştır idrar testi
hayırlısıyla yarın bize güzel haberlerini ver gülüm

anifora
sıcak duş alma sakın cnm
banyoda fazla kalma kollarını yukarı kaldırma çok emi güzelim

gizemcim iyi sayılırım kasık ağrım dışıda evdeyim yatıyorum bu hafta raporluyum bakalım sonucu merakla bekliyorum sen nasılsın

cnm sım bende bildiğin gibi işte hiçbi değişiklik yok cnm öle sizlerin haberleriyle mutlu olup sizlerle üzülüyorum

okudunmu rüyamı yazdım meldirciğim bi türlü etkisinden kurtulamadım yaa
ne anlama geliyoki belkide hiç bizaman bebeğim olmıycak
belkide hayırlı bi haber alıcam kafam allak bullak oldu

hayırdır inşallah diyelim ama benim bu rüyadan anladığım senin bebiş için birazcık zaman var zaten tedaviyede başlamadın çok fazlada kafaya takmamak lazım bilinçaltında yatanlar işte hayırlara çıkar inşallah

evet cnm sanırım tamamen bilinç altı kimseye eşime bile belli etmiyorum ben üzüntümü çünkü yalnış anlar beni bizim sorun sperm sayısı ya eğer ben sürekli öle moralim bozuk olursam eşim kendini dahada kötü hisseder onun için hep içime içime derken rüyalarıma giriyo böle işte. geçen hafta ağlıyomuşum uyurken sesli eşim uyandırdı ne oluyo ağlama dedi kabus bişi yok dedim hep böle işte
hayırlısıyla bi başlasam tedaviye sıkıntım geçecek biraz

ya nerdeyse gelecektim trabzona hee kısım internet kafedemi yok yaa bi haber çakmadın bize yaa
patladım sensizlikten meraktan trasferin 9. günü bugün heee seni seniii
hadi bakalım aldılar yumoşları verdiler bebişleri boş girdin dolu çıktın inşallah hayırlısıyla senden de güzel bi haber alalım bu kadar hasretin üstüne ayyy canım benim canımmmmmmm

meldirciğim amin canım inşallah kavuşacağız inşallah hadi görüşürüz cnm kendine dikkat et emi

herkese günaydın
hülyacım inşallah bir değişiklik olur test sonucunda olmasada bundan sonra inşallah herşey yolunda gider
seraxide hamileymiş okudum çok çok tebrik ediyorum onuda sağlıcakla doğum yapmasını nasip etsin allahım
olmayan arkadaşlarımada çok üzüldüm
benim transferim 25 ekimde oldu 1 tane transfer edildi ancak test tarihimde 5 kasım

inşallah canım benim.. ben hariç herkeze pozitif gibi geliyo ya bakalım.. bütün arkadaşlarım geçe gündüz dua ettiler .. yarın olsun hayırolsun..

anifora
sıcak duş alma sakın cnm
banyoda fazla kalma kollarını yukarı kaldırma çok emi güzelim
canımmm çok sağol haklısın bazen ben bile unuyuyorum transfer olduğumu.. 1 tanecik belirti yok. ben 30 tane okudum canım.. transfer olacakların allah yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…