Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Gözyaşı döküp acı çekmek yoklmaz:
Bugünkü sohbetimizin bir yerinde yine konuşmuştuk, dile gelen ele gelir derler, biz de "ben en kısa sürede anne oluyorum, 2010 da hayırlısyla bebişim doğacak "diyoruzzemuszemus

bencede arkadaşım, sopalğım ama dayanamadım . ama nasıl pişman oldum. eşimide üzdüm. negatif çıktı diye üstelik onada söyledim. oarkadaşlar benim hatama düşmeyin, yapmayın şu gıcık testi. nasıl canım sıkıldı. belki hamileyim, boşuna üzülüyorum şimdiden. beklemek ne kadar zormuş. hele bu testten sonra beklemen dahada zorlaştıı

talya sağol canım benim o sizin fıstıklığınız canlarım benim yerim ben sizi yerimmmmmmmmmm

nevracım neden gitti yaaa
nevinim neden sustunnn

Canım, arada iş yerinde bikaç telefon yada iş üstüste geliyor, ben de yarın transfere gideceğim ve önümüzdeki 5 günde de senelik iznimden kullanacağım. Evden arayıp bişey sormasınlar yada yarım bi iş kalmasın diye, hem sayfayı okuyorum hem toparlanıyorumzemuszemus Bu tedavi sürecinde öyle çok doktor izni almak zorunda kaldım ki, iyi dayandılar , yüzüm yok valla artık izin istemeye.
Akşam da kuaföre gidip bi toparlayayım şekli şemalizemuszemus

Sen yaptın mı birşeyler, akşam için?

ceynur canim, gizemim cikarmis bile resmini...

bebekteyiz'i gördüm ama :), memnun oldum tanıştığıma, ne güzel ya, gaipten biriyle değildi, kimle konuştuğunu bilmek. teşekkürler arkadaşım.

gizemim sende tekrar yükleyebilirsen seninlede tanışmak isterim canım.

tm canım anlıyorum evden girebilcen mi siteye merak da bırakma bizi sakınn
akşam içinde sarma yapmıştım zeytinyağlı dünden o var etimek tatlısı yaptım bi de börek yapıcam yeter ya her zaman gelen kişiler zatenn

arkadaşlar ben dayanamadım, bugün tranfsferin 9.günü idrar testi yaptım. kocaman bir negatif cıktı... 12.gün değişir inşallah...

klava:klava:

Neyse yapmışsın tatlım testi ama bari , kalan günlerde olmamış gibi kurup mutsuz olma da öyle toparlayalım...Bunun aksi çok örnek okudum ben burada, belki onlarca hikayede idrarda negatif çıktığı gün kanda pozitif çıkan hanımlar vardı,
iyi düşün, iyi olsun...

:::)))))))))))))))))
rice ederim şeker bende memnun oldmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…