- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.801
kızlar çok sağolun tek tek teşekkür ederim hepinize valla moral oldu dediğinizi dinlicem test sonucu çıkınca alıp dr a kapak yaptırıcam bi tarafına iyi düşünüp iyi olsun inş hepimize hayırlı olsun şaşırdım bu kadar ilgi beklemiyodum valla çok üzülüyodum ama siz beni çok rahatlattınız bi ümit sardı beni şimdi heyecanlı ve umutluyum ALLAH HEPİMİZE İKİZLER NASİP ETSİN BU UĞURDA GÖZYAŞI DÖKÜP ACI ÇEKENLERİ ALLAH İKİZLER VERSİN YARABBİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM zemuszemus
test yapanlara diyecek bişi bulamıyorum ya kanda 12 hatta 14 gün çıkarken şu testlere nasıl güveniyosunuz yaa all işte sıkmışsın canını alla alla
bebiş varsa onları da sıtın tam soplıksın heee gizemim ver oklavayııı
hadi ya topla kendini ii bak kendine
kızlar baktınızmı resmime birazdan kaldırıcam şekerler
kısss talya sende koy baken resim
nevracım neden gitti yaaa
nevinim neden sustunnn
ceynur canim, gizemim cikarmis bile resmini...
Canım, arada iş yerinde bikaç telefon yada iş üstüste geliyor, ben de yarın transfere gideceğim ve önümüzdeki 5 günde de senelik iznimden kullanacağım. Evden arayıp bişey sormasınlar yada yarım bi iş kalmasın diye, hem sayfayı okuyorum hem toparlanıyorumzemuszemus Bu tedavi sürecinde öyle çok doktor izni almak zorunda kaldım ki, iyi dayandılar , yüzüm yok valla artık izin istemeye.
Akşam da kuaföre gidip bi toparlayayım şekli şemalizemuszemus
Sen yaptın mı birşeyler, akşam için?
arkadaşım bakmak istiyorum resmine ama nerden bakıyoruz
bebekteyiz canim, resim koydum ama galiba cok iyi gozukmuyor. bir baksana canim
arkadaşlar ben dayanamadım, bugün tranfsferin 9.günü idrar testi yaptım. kocaman bir negatif cıktı... 12.gün değişir inşallah...
ah cnm benim kaldırdım ama senin için hemen eklerim güzzelim tekrar
benim yazım şimdi sayfada çıkıcakya orda adımın uzerine tıkla görürsün cnm
ama az bekle ekliyim
bebekteyiz'i gördüm ama :), memnun oldum tanıştığıma, ne güzel ya, gaipten biriyle değildi, kimle konuştuğunu bilmek. teşekkürler arkadaşım.
gizemim sende tekrar yükleyebilirsen seninlede tanışmak isterim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?