Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevra naptın sen burayı yaaaa
burası diyet yeri değil ya bebek yeriii kıslarr
aaaaa söylediğime pişman ettiniz he herkes zayıfla filan diyo bana yaaaa
senağlama
yok bacım sen iisin bakma bu delulerekaydirigubbakcemile5

kızlar 53 olmuşum ne yazıkki
tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allahım ben nelerle uğraşıyom bu delu gramlarla...

ayyy ben hiç sevmem zayıflığı kadın dediğin etli butlu olurr:))))
eee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Şeniz

nevinciğim okaar yürekten istiyorum ki senin ve herkesin sonucunun pozitif olmasını rabbim yardım etsin inşallah
evet canım asıl konumuz bu...inşallah olacak canım...burası gerçekten hep iyi insanlara dolu...Allah kalplerimize göre versin inşallah...

evet tüh ki ne tühhh

evet bu kilo konusunu ben sardım başınıza ben kaçiim en iyisi topiği sabote etmiyim ama sizin de bi kafa dağıldı işte...
yarın tartı günü hemmen size bildirecek.dua edn nevra erisin....
kalbim gönlüm dualarım sizle..nevincim tekrar Allah işini rast getirsin güzel kalpli arkadaşım

bebekteyiz baktım resmine cnm süpersin valla ama sen kendin dedin ya ben sna bişi demedim valla ben kimseye bişi demedim heee siz alındınız

nevra kurtar bacım beni saldırıyolar hihihi

kızlar test günüm 14 kasım dua edin pazartesi transferim yapıldı 3 yumurta ama ben pek umutlu değilim çok öksürüyodum dr bile tutmas dedi beni çok ağlattı bi de sigara içtiğimi duydu çıldırdı bi hakaret bi hakaret anlatamam ama kocam da aptal gibi dinledi dr bişey demedi mafoldumben

Nevracığım, tatlım, kız ben ısırırım seni o tombik kollarınıopuyorumnanaktan
İnşallah güzel olacak herşey hepimiz için....Sen de bakma bize en güzeli tedaviden önce azıcık toprlanmak hem vücuda hem morale faydası var...
Seni çok seviyorum, tartı sonrası yaz ben yattığım yerden de olsa haftasonu okurum yine ...opuyorumnanaktan

nevinim tek ayak 68 heee alemsiniz valla benim eşimde zorla çıkartıyo bei tartıya arkadanda o basıyomuş tartıay ben diyorum yuhhh bu ne yaaa ben bu kadar olamam filan
kıslar şaka maka allah hepimize sağlık versin kilo bu alınır zor verilir:)))

gizimim gördün mü bu fıstık arkadaşını aa beni merak edenler profilime baksınnn gönülleri açılsınnn hihihi

ay gamzecim canım benim inşallah tutacak ve o gerizekalı dr da bu yaptığına utanacak
sıkma sen canını güzel arkadaşım hiç belli olmaz o bak listemizde bi arkadaşımız var 2.denemesiydi oğal yolla imkansız dendi ama o doğal hamile şimdi
yeterki rabbim ol diyicersin sen hiç üzülme eşinde neye uğradığını şaşırmıştır onada kızma sakin olmaya çalış cnm benim
allahım sen zalimlerin zulmünden koru yarabbim.bizlere bu zorlu yolda dahada zorluk çıkaranlara fırsat verme allahım.yardımcımız ol.

Ahanda gördüm arkadaşımıopuyorumnanaktan valla iyi fikir bak şimdi seninle konuştukça yüzün gözümün önüne gelicek burada ben de bulmalıyım bi resmimi:1no2: ama bi tane resmim var o da belediye seçimlerindeki aday adayları gibi çıkmışdelikafadulden ama olsun bi fikir verir di mi, halletcem durunzemuszemus

arkadaşım sıkma canını her lafa kulak asma rahat ol şekerimm aaaa
vala vakti zamanı geldiyse gerisi hikaye sıkma canını rabbim nasip ederse olur
bak bana 4 transfer herşey ii dinlendim kendime baktım iş yapmadım herşey olması gerektiği gibiydi hatta doktorlar hep yatma dedi ben yattım sayılır ama olmadı nasip değilmiş şekerimmm hayırlısı nasılsa öyle olsunn

Canım biz kafamız azıcık dağılsın diye geyiğe sardık ama şimdi okudum mesajını; tamam sigara içerek sabote ediyorsun durumu bu konuda haklı da, öyle sayıp dökerek, kızarak, hakaret ederek ne yapmaya çalıştı acabaklava:

Sen, ona inat bu işi düşüncenle, bebeklerinle, vücudunla başarmalısın..Test kağıdınız da ona hediye edersin,saklasın !
Stres yok, hala 9 günümüz var sonucuna, ama sen olacağına inanmazsan ne desek boş bitaneceğim...

tabi yaaa
bende görim siz yaaa
sanal sanal olmuyoo pek
aaa bu arada akşam misafir dolacak ev ben oturuyom ya
akşam 2 maç var ya komşular bizde hazırlık yapim ev toplim daaa
arada bakrım öpüyom sizi

bende gördüm Songülümü...ayyy çok tatlıymışsın gerçkten..

slm arkadaslar geçen yazmıstım ama arada kaynadı heralde cumartesiyi beklioruz bakalım hayırlısıya belirtim yok bakalım ne olacak sizler nasılsınız.

slm arkadaslar geçen yazmıstım ama arada kaynadı heralde cumartesiyi beklioruz bakalım hayırlısıya belirtim yok bakalım ne olacak sizler nasılsınız.

a.s hoigeldin hadi bakalım hayırlısı olsun yaaaa
gelir inş bebişlerrr yüreğini ferah tutmaya çalışş

anammm gizemime bakmayın sakın ıyyy çok çirkinmiş beee
aman aman ne çirkinlik ne çirkinlik o gelinlik hiçç yakışmamışş ayyy böhhh

ayy ne oldu herkes sustu
şaka yaptımm yaaaa
gizemim maşaallahın var valla süpersin heee ama yüzün tam çıkmamışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…