Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Mutlaka..Girmem mi, ben hele de aynı yolu yürüyecek olan sana, yarından test gününe kadar canlı yayın gibi bilgi vereceğimopuyorumnanaktan

Sen işlerinden kalma bi mesaj bi mesaj derken valla vakit geçip gidiyor,
zaman bulunca sayfada buluşuruz yine çaktırmadanzemuszemus

talyaaaaa gördüm seniii yuppiiii
sende kapalımışın kıs
süper oldu böle valla

nevin senide görmek isiyorum amaaaaa

ah cnm benim kaldırdım ama senin için hemen eklerim güzzelim tekrar

benim yazım şimdi sayfada çıkıcakya orda adımın uzerine tıkla görürsün cnm

ama az bekle ekliyim

canım seninde resmine ulaştım, manzara süpermiş, ama sen biraz uzak çıkmışsın fazla anlaşılmıyor, hayal mayal, daha yakını yokmu diye sormıcam, fazla mı oluyorum ne :)))

songül git işlerini yap aşkım akşama malum maç ve misafir uff ben yalnızım bu akşam eşim ışarda izliycek olsun bende az kendimle ilgilenirim hihih kendimede vakit ayırsam hiç fena olmaz dimi :)))))))))

öptüm seniiiii

canım seninde resmine ulaştım, manzara süpermiş, ama sen biraz uzak çıkmışsın fazla anlaşılmıyor, hayal mayal, daha yakını yokmu diye sormıcam, fazla mı oluyorum ne :)))
daha yakın varda yüklenmiyo boyutu büyükmüş cnm benim bende seni gördüm çok şekersin

Gördüm minik kardeşimia.s.

minik kardeşin yesin seni emii
kıs ablam sen neresindesin istanbulun yaa hele bi de bakim bana

songül git işlerini yap aşkım akşama malum maç ve misafir uff ben yalnızım bu akşam eşim ışarda izliycek olsun bende az kendimle ilgilenirim hihih kendimede vakit ayırsam hiç fena olmaz dimi :)))))))))

şekerim al kocanı gel uzak değilsiniz ya
darıca da da var bi tanıdık onlarda gelir bazen gebzede avukat adam komşumun akrabası arada gelirler sizde buyrun şekerimm memnun olurum

şekerim al kocanı gel uzak değilsiniz ya
darıca da da var bi tanıdık onlarda gelir bazen gebzede avukat adam komşumun akrabası arada gelirler sizde buyrun şekerimm memnun olurum

allah razı olsun cnm bende çok çok memnun olurumda imkansız şimdilik ilerde neden olmasın :))) çocuklarla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…