- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.821
tm canım anlıyorum evden girebilcen mi siteye merak da bırakma bizi sakınn
akşam içinde sarma yapmıştım zeytinyağlı dünden o var etimek tatlısı yaptım bi de börek yapıcam yeter ya her zaman gelen kişiler zatenn
dur bi degistiriryim ozaman
şimdi daha iyi canım, tanıştığıma çok memnun oldum, bu iş süper yaa, yani resim ekleyebilmek :)
ah cnm benim kaldırdım ama senin için hemen eklerim güzzelim tekrar
benim yazım şimdi sayfada çıkıcakya orda adımın uzerine tıkla görürsün cnm
ama az bekle ekliyim
canlarım resim tamam dır bi bakın hadinin
muck size
talyaaaaa gördüm seniii yuppiiii
sende kapalımışın kıs
süper oldu böle valla
nevin senide görmek isiyorum amaaaaa
canlarim bende degistirdim... baska resim bulamadim, elimde kahve fincani var ama idare edin biraz...
Mutlaka..Girmem mi, ben hele de aynı yolu yürüyecek olan sana, yarından test gününe kadar canlı yayın gibi bilgi vereceğimopuyorumnanaktan
Sen işlerinden kalma bi mesaj bi mesaj derken valla vakit geçip gidiyor,
zaman bulunca sayfada buluşuruz yine çaktırmadanzemuszemus
canlarim bende degistirdim... baska resim bulamadim, elimde kahve fincani var ama idare edin biraz...
daha yakın varda yüklenmiyo boyutu büyükmüş cnm benim bende seni gördüm çok şekersincanım seninde resmine ulaştım, manzara süpermiş, ama sen biraz uzak çıkmışsın fazla anlaşılmıyor, hayal mayal, daha yakını yokmu diye sormıcam, fazla mı oluyorum ne :)))
Gördüm minik kardeşimia.s.
songül git işlerini yap aşkım akşama malum maç ve misafir uff ben yalnızım bu akşam eşim ışarda izliycek olsun bende az kendimle ilgilenirim hihih kendimede vakit ayırsam hiç fena olmaz dimi :)))))))))
Gayet net , gayet güzel arkadaşım, bi de böyle tanıştığıma da memnun oldum arkadaşıma.s.
şekerim al kocanı gel uzak değilsiniz ya
darıca da da var bi tanıdık onlarda gelir bazen gebzede avukat adam komşumun akrabası arada gelirler sizde buyrun şekerimm memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?