Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

slm arkadaslar geçen yazmıstım ama arada kaynadı heralde cumartesiyi beklioruz bakalım hayırlısıya belirtim yok bakalım ne olacak sizler nasılsınız.

Kusura bakma e mi:kedi: bazen o kadar seri ve hızlı gidiyorki sayfa..

Az kalmış cumartesiyeopuyorumnanaktan hem haklısın, o süreçte pc lerden uzak durmak da fayda var..
İnşallah, güzel bir sonuç alırsın, sağlıkla ve hayırlısıyla....

slm arkadaslar geçen yazmıstım ama arada kaynadı heralde cumartesiyi beklioruz bakalım hayırlısıya belirtim yok bakalım ne olacak sizler nasılsınız.

canım bnim kusura bakma arada kaçırmışız
iyi olmana sevindim bizlere güzel haberini alır almaz ver emi cnm benim hayırlısıyla olucak inşallah hadi bakalım

kızlar çok sağolun tek tek teşekkür ederim hepinize valla moral oldu dediğinizi dinlicem test sonucu çıkınca alıp dr a kapak yaptırıcam bi tarafına iyi düşünüp iyi olsun inş hepimize hayırlı olsun şaşırdım bu kadar ilgi beklemiyodum valla çok üzülüyodum ama siz beni çok rahatlattınız bi ümit sardı beni şimdi heyecanlı ve umutluyum ALLAH HEPİMİZE İKİZLER NASİP ETSİN BU UĞURDA GÖZYAŞI DÖKÜP ACI ÇEKENLERİ ALLAH İKİZLER VERSİN YARABBİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM zemuszemus

ben uzanıcam şimdi annem kızıyo çok oturmuşum malum anneme göre yatmam en doğrusu ama yine gelicem kıslar hepinize dua edicem ve kendime :Saruboceq:

genzecim sakın moralini bozma o geri drun dediğinede takılma var öle düşüncesiz insanlar gıcık oluyorum öyle tiplere
allahım utandırır inşallah o dr u

arkadaşlar ben dayanamadım, bugün tranfsferin 9.günü idrar testi yaptım. kocaman bir negatif cıktı... 12.gün değişir inşallah...

test yapanlara diyecek bişi bulamıyorum ya kanda 12 hatta 14 gün çıkarken şu testlere nasıl güveniyosunuz yaa all işte sıkmışsın canını alla alla
bebiş varsa onları da sıtın tam soplıksın heee gizemim ver oklavayııı
hadi ya topla kendini ii bak kendine

anam gizemim orda bi fıstık vardı sen misin oo

maşallahın var hee çirkin zayıflardan değilsin
he kıs öle acayip bişi değilim fıstık içinde teşekkür ederim şeker teveccüğünüzz bi resim daha oydum bak bakem sonra değiştiricem zaten

arkadaşlar ben dayanamadım, bugün tranfsferin 9.günü idrar testi yaptım. kocaman bir negatif cıktı... 12.gün değişir inşallah...

ah be güzelim boşuna üzülme o saçma testi yapıp kocaman bi sıfır aldığın için daha 9.gün ayrıca doğal yolla gebe kalsanda o salak test sana bunu zaten söyleyemiycekti bi kaç gün daha bekle cnm benim
dr lar boşunua demiyolar dimi 12. gün diye
üzme sakın güzel canını bitanecik arkadaşım hayırlısıyla alıcaksın pozitif sonucunu sabır

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

18 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

19 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

20 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

21 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

22 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- şimdilik trasfer tarihini bilemiyoruz(130)

23 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

24 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

25 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

26 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

27 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

28 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

29 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

30 ) sedef59 --------------????????----------medicana

31 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERİ VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…