Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

nevincim inşallah diyorum hayatım bi gün hep bi araya gelelim inanınki ben bunu çokçok isterim valla hemde bizde toplanalım ne olur lütfenn lütfennn

nevincim canım benim rabbimden öyle yürekten diliyorumki inşallah hayırlısıyla yarın herşey yolunda gitsin cnm benim
dualarımız seninle olucak hasta olduğum için sadece tefriciye okuyabileceğim ve gönülden dua edeceğim aha fazlasını yapmak isterdim cnm
allahım bizleri boş çevirmesin inşallah yüreklerimize ferahlık kalplerimize huzur kucaklarımıza evlatlarımızı nasip etsin inşallah
seni çok seviyorum cnm ablam benim sabırsızlıkla yeğenimide bekliyorum

arkadaşlar ben birazdan çıkıcam canlarım sabah görüşürüz dualarınızı bekliyorum şekerler kendinize çok iyi bakın sizi seviyorummm

bende cikiyorum arkadaslar. benimde eve gitme vakti geldi... Hepinize hayirli aksamlar...
Nevinim yarin Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle. Insallah bebislerin sim siki tutunur...

nevincim gitti sanırım artık hafta sonu evden yazar canlar hadinin öptüm herkesiii

arkadaşlar, idrar testi gerçekten doğru galiba , simdi gördümde renkli. regl oluyorum galiba ((. dayanamıyorum, bekleyemeyeceğim, yarın ben kan tahlilinide mi yaptırsam .

nevinciyim canım benim inşallah yarın herşey yolunda gider ben fazla siteye girmiyorum girince de her yazılanı okuyamıyorum zaten gizem kızıyor radyasyon alıyoruz diğe he heee
ben seni rüyamda gördüm hayırlara çıksın sabh erken saatten beri uyuyamadım uyandım ezan okunuyordu kaktım idrar tahliline baktım sonuca gidip gelip bakmada uykum kaçtı bayağı uyuyamadım sonra biraz uyumuşum rüyada ben idrarda gebelik testi bakıyorum pozitif çıkıyor sonra sen geliyorsun simanı hatırlamıyorum ama ikimiz birsürü gebelik testine bakıyoruz birinin üzerinde nevin 71 yazıyor pozitif hepsi pozitif yani
sonra uyandım heralde çok taktım ondan gördüm dedim ama gülesim geldi birazda hüzünlendim dedim ki birbirimize o kadar bağlanmışız ki rüyalarımıza giriyor senin yazdığını okuyunca aklıma rüyam geldi senin yarın transferinin olduğu aklımdan çıkmıştı ve aynen yazdığım gibi gördüm inşallah dosdoğru çıkar
arkadaşım yarın için bütün dualarımız seninle

arkadaşlar, idrar testi gerçekten doğru galiba , simdi gördümde renkli. regl oluyorum galiba ((. dayanamıyorum, bekleyemeyeceğim, yarın ben kan tahlilinide mi yaptırsam .

ceynurcum idrarda negatifmi çıktı kaçıncı günki ben tam anlayamadım ya

canım hayrlısı dur bakalımm
hastalansanda kan testini yaptırmak zorundasın biliyosun dime demek ki var hikmeti canını sıkma bakalım hayırlısı olsun inşşş
günün bekle canım gününden önce de çıkmayabilirrr

bazıları kanama olsada hamile olabiliyormuş galiba. hayırlısı inşallah. en ufak bir şeye bile tutunuyoruz. Allahım inşallah nasip etsin. ben yarın kan testi yaptırcam.duramıcam. 12.günü yine yaptırırım.

sudenaz canım nerelewrdesin sen ya durumundan bilgilendir çünkü seni topikin sahibi olarak çok merak ettik hele gizem sık sık sana sesleniyordu
inşallah herşey yolundadır

slm kızlar...biliyosunuz istanbuldayım internet yok diye haberdar edemiyorum sizleri..şimdi akrabalardayım kısaca yazayım dedim...ayın 24 de iğnelere başladım..bi aksilik çıkmazsa pztesi yada salı toplanıcak..ama yumurtalar pek iyi değil bugünkü kontrol sonuçları 17.5-16.5-15-14 mm lerde boyutlarda yumurtalar..yarıda kalmasından korkuyorum..ilk denememdede yumurta olmadığından toplama sonrası bitmişti...dua edin bana..çok merak ediyorum hepinizin sonuçlarını ama sayfaları geri okuyacak vaktimyok...listeyi devam ettirmeyi unutmayın..hepinizi öpüyorum...fırsat buldukça yazarım...

idrarda negatif çıktı. transferimin 9.günüydü. henüz kan testi yaptırmadım. ama regl oluyorum galiba. renklendi çünkü.

transfer gününü sayıp da 9. günse çok erken zaten çıkmayabilir de adet olman için erken değil mi daha renklendi diyorsun kafam karıştı ama sen yine de kan tahlili yaptır emin olursun rahatlarsın inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…