Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

aslinda erken daha canim... kafan karismasin sonra? biliyorum beklememe cok zor.....

aslında arkadaşım kafam çok karıştığı için yaptırayım en azından biraz belli olur diye düşünüyorum. bugece hiç uyuyamadım. dün adet oluyormuşum gibi renklendim. idrar testi yaptım negatif cıktı, pazara kadar bekleyemeyeceğim.

ceynur canim sizde problem neydi?

bende myom vardı, 8 cm. konumu itibariyle kötü bir yerdeydi. doktor alınmalı dedi, myomektomi oldum. yumurta rezervim çok azmış, zaten tek yumurtayla mikroenjeksiyon yaptırmıştık. eşimdede spermsorunu var. 1,5 milyon ve hiç hareketli yokmuş. ilk yaptırdığımızda 2,5 çıkmıştı, ikincide 1,5 milyon. ilkinde ben sperm analizi yapılmadan bir hafta önce keçiboynuzu kürü yapmıştım ona, işe yarımış gerçekten. ikincide yapmamıştım . 1 haftada 1 milyon farkettirmiş

ya bu keciboynuzu kuru nasil yapiliyor cok merak ediyorum... benim esiminki gittikce kotuye gidiyor galiba.. suan zaten 0.02 milyon var, yani cok az.

ya bu keciboynuzu kuru nasil yapiliyor cok merak ediyorum... benim esiminki gittikce kotuye gidiyor galiba.. suan zaten 0.02 milyon var, yani cok az.

ben yedi tane keçi boynuzunu küçük küçük kesiyorum. 2,5 su bardağı suda 10 dakika kaynatıyorum. kapatıyorum 20 dakika bekletip süzüyorum. yarısını akşam yatarken yarısını sabah kalktığında aç karnına içiriyorum.
inanmaz içmez sanıyordum ama kuzu kuzu içiyor :)

talyacım keçiboynuzunu mutlaka dene, birde nohut kürü varmış. ben şimdi onada başlamayı düşünüyorum. inşallah onuda içer :)
nohut küründe hiç olmayanlarda bile işe yarıyormuş. zaten bu sefer hamile degilsem, 3 ay beklerken bu kürlerle normal yolla bir süre denemeyi düşünüyorum. sonrası bakalım ikna edebilirsem 2.kez deneyeceğim.

sagol canim.. insallah yaparim, burda keci boynuzu zor bulunuyor..insallah subatta turkiyeye gidince alirim.

şubatta geldiğinde bol bol mutlaka al, zaten çok dayanan bir meyve. 1 senelik alsan bile birşey olmaz.

nohut kürü: yarım lt suyu kaynatıyorsun, sonra içine 6-7 kaşık nohut atıyorsun 10 dak kaynatıyorsun. ılıtıyorsun. yarısını sabah kahvaltıdan sonra yarısını öğlen yemeyinden önce içiriyorsun. mutlaka bunuda dene. hiç olmayanları bile tedavi ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…