- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.881
transfer gününü sayıp da 9. günse çok erken zaten çıkmayabilir de adet olman için erken değil mi daha renklendi diyorsun kafam karıştı ama sen yine de kan tahlili yaptır emin olursun rahatlarsın inşallah herşey yolunda gider
slm kızlar...biliyosunuz istanbuldayım internet yok diye haberdar edemiyorum sizleri..şimdi akrabalardayım kısaca yazayım dedim...ayın 24 de iğnelere başladım..bi aksilik çıkmazsa pztesi yada salı toplanıcak..ama yumurtalar pek iyi değil bugünkü kontrol sonuçları 17.5-16.5-15-14 mm lerde boyutlarda yumurtalar..yarıda kalmasından korkuyorum..ilk denememdede yumurta olmadığından toplama sonrası bitmişti...dua edin bana..çok merak ediyorum hepinizin sonuçlarını ama sayfaları geri okuyacak vaktimyok...listeyi devam ettirmeyi unutmayın..hepinizi öpüyorum...fırsat buldukça yazarım...
hayır erken diil canım. ben hep 5 gün geri geliyorm. bugün tam olma günümdü. maalesef hemen renkli geldi. ya bari bir iki gün sarkta biraz ümitleneyim. o bile olmadı
merhaba bana da 29 ekimde 4tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.test günü salı bekliyorum.ilk günler biraz ağrı vardı şimdi arada bir ağrı gelip gidiyor.embriyoların biri 5 hücreli diğerleri 4 hücreli.
sen daha iyi bilirsin canım ya inşallah bundan sonrası güzel olur diyecek bir şey bulamıyorum üzüldüm ya allah bundan sonrasında kolaylık verir de mutlu sonuca ulaşırsın canım inşallah[/QUOTE
ama insan işte, hala ümit var içimde.
bana kalsa kan tahlilinden sonra hemen tekrar denerim. 3 ay beklemek gerekiyormuş.
ama eşimi ikinci için nasıl ikna edeceğim bilemiyorum. bunun için bile o kadar çok uğraşmıştım ki... en çok da bu durum düşündürüyor beni şimdi.
slm kızlar...biliyosunuz istanbuldayım internet yok diye haberdar edemiyorum sizleri..şimdi akrabalardayım kısaca yazayım dedim...ayın 24 de iğnelere başladım..bi aksilik çıkmazsa pztesi yada salı toplanıcak..ama yumurtalar pek iyi değil bugünkü kontrol sonuçları 17.5-16.5-15-14 mm lerde boyutlarda yumurtalar..yarıda kalmasından korkuyorum..ilk denememdede yumurta olmadığından toplama sonrası bitmişti...dua edin bana..çok merak ediyorum hepinizin sonuçlarını ama sayfaları geri okuyacak vaktimyok...listeyi devam ettirmeyi unutmayın..hepinizi öpüyorum...fırsat buldukça yazarım...
merhaba bana da 29 ekimde 4tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.test günü salı bekliyorum.ilk günler biraz ağrı vardı şimdi arada bir ağrı gelip gidiyor.embriyoların biri 5 hücreli diğerleri 4 hücreli.
gunaydin kizlar...
arkadaşlar kanda gebelik testi aç karnınamı yapılıyor, yoksa farketmezmi
canim senin test gunun nezamandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?