Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hayır erken diil canım. ben hep 5 gün geri geliyorm. bugün tam olma günümdü. maalesef hemen renkli geldi. ya bari bir iki gün sarkta biraz ümitleneyim. o bile olmadı

inşallah sudenazcım yumurtaların biraz daha gelişirler allah her konuda yardımcın olsun fırsat bulunca yaz ki haberimiz olsun bizlerden de en sonunda haberleri alırsın sen kendine iyi bak öpüyorum seni

merhaba bana da 29 ekimde 4tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.test günü salı bekliyorum.ilk günler biraz ağrı vardı şimdi arada bir ağrı gelip gidiyor.embriyoların biri 5 hücreli diğerleri 4 hücreli.

hayır erken diil canım. ben hep 5 gün geri geliyorm. bugün tam olma günümdü. maalesef hemen renkli geldi. ya bari bir iki gün sarkta biraz ümitleneyim. o bile olmadı

sen daha iyi bilirsin canım ya inşallah bundan sonrası güzel olur diyecek bir şey bulamıyorum üzüldüm ya allah bundan sonrasında kolaylık verir de mutlu sonuca ulaşırsın canım inşallah

merhaba cemre transferin hayırlı olsun şimdi sen 4 bebemi taşıyorsun söylemesi bile çok hoş inşallah annelerine sıkıca tutunurlar allah sağlıklı sayıda vesin bebeklerini ağrı bende de oluyor kasıklarım ve iğnelerin yerleri ağırıyor şimdiden hamileler gibi yürüyorum ağrılardan benim test günüm yarın inşallah hepimizin sonuçları hayırlısıyla güzel olsun

ben çıkıyorum kızlar fazla radyasyon almayayım
yarın nevinin transferi var ona dua okuyucam o zaman girip tekrar sayısını yazarım
iyi akşamlar hepinize

kızlar merhaba ben nevin için 60 tane salatı tefriciye okudum yarın transferi varya
ben belki sabah siteye giremem hastaneye gidicem
bu işlerle gizem ilgileniyor
belki yazım geri sayfalarda kalır da gizem göremezsa gören yazımı lütfen hatırlatsın ona
şimdilik hoşçakalın inşallah yarın güzel haberler veririm size

arkadaşlar 30 tanede ben okudum, Allah yar ve yardımcısı olsun, inşallah bebişleri anneciğine sıkı sıkı tutunsun...

CANIMM İİKİ BİLGİLENDİRDİN HADİ BAKALIM HAYIRLISI
VALLA SENİN İÇİN UMUTLUYUM İNŞ POZİTİF SONUÇLAR ALIRSIN
HER ZAMAN DUALARIMIZDASIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM
İNŞ BU DEFA İNŞŞŞ:CüvCüv::CüvCüv:

şekerim inş tutunmuşturlar soğuk yerden sıcak yere yavvv
bize de umut olursunn
hayırlısı bebem hayırlısı

Eylul08 bugün inşallah güzel haberler alırsın ve bizlerede umut olursun.benim test günüm yarın heran adet olacakmışım gibi korkuyorum.kasıklarım falan ağrıyor.

Günaydın kıslar,

Sudenazz canım inşallah hayırlısı ile devam eder tedavin.Özledikkkkkkkkkkkkk seni...
eylülcüm inşallah hayırlı haberler alırsın canım...

diyet manyağınız geldizemuszemus
size rapor vermeye geldim kıslarrrrrrrrr
evvet bu hafta 1.7 kilo daha gitmiş 85.3 e düştüm :lepi:
şimdi markete gidecem yarın misafir var geçmişi okuyamadım akşama doğru bi bakcemmm
hepinizi öpüyom dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…