Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213)

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170)

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130)

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme--------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif)

17 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

18 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

19 ) Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

20 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

21 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

22 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

23 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

24 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

25 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

26 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

27 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

28 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

29 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

30 ) sedef59 --------------????????----------medicana

31 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150) 6/11/2009 TRASFERı VARRRRRRRRRRRRRR

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----tedavi için istanbula gidiyor bir süre haber alamayabiliriz

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın geçmişi okudum notlarımı aldım ama
sizlere alıntı alıp yazamıyorum sanırım yine sitede sorun var

talyacığım keçi boynuzu burdan biz sana yollayabilirsek nasıl yollanır ben göndereyim canım benim

sudenaz cnm benim hayırlısıyla iyi geçer inşallah sabısızlıkla güzel haberlerini bekliyorum

nevin ablam allah yardımcın olsun yeğenimizide al gel evine

eylülcüm canım benim rüyan çok güzel hayra yor cnm benim inşallah rabbim çabalarımızın mükafatını vericek bize

ceynurcum hai yaptır bari kan testi biliyosun aslında ben çok kızıyorum erken yaptırana ama bugün yaptır bide pazar günü yaptırırsın ama cnm benim değişebilir biliyosun

gizemim hos geldin canim... Bugun gec girdin.. Insallah hersey yolundadir..
canim cooook sagol ya...ama bende bilmiyorumki nasil gondereceksin...kargo mu olur.. yada paket halinde..

talya cnm herşey yolunda merak etme sen
işler yoğundu ondan geç girdim güzelim
valla canım sen bi öğren bakalım nasıl gönderilir burdan oraya ben sana yollarım

bende yaptım keçi boynuzu kürünü ama eşim içmedi tadı kötüymüş
çok moralim bozuluyo öle yapınca ısrar edincede kızıyo alınıyo bozuluyo
bende kendimi kötü hissediyorum sanki bitek ben istiyomuşum gibi biliyorum oda çok istiyo ama çaba göstermiyo

Canim uzme kendini..Keske boyle yapmasada isce..sen ikiniz icin ugrasiyorsun.. Ah bu erkekler..

canim, ben esime keci boynuzu pekmezi yedirmistim, ama faydasi fazla olmadi..sonrdadan da okudum zaten faydasi olmuyormus diye.. Zorla yedi onu, tadi cok pismis...

ya talyacığım ben şimdi bi kargo şirketini aradım sordum kargo gönderiliyor ama gıda gönderilmiyor
sağlık bakanlığından gıda onay belgesi almak gerekiyormuş cnm ((((((((((

keçi boynuzu pekmezide yediriyorum onu sabahları aç karnına bi yemek kaşığı yiyo ona bişi demedi
kıs keçi boynuzu kürünün tadı güzel ben içtim
ona diye yaptım içmeyince ziyan omasın dedim ben içtim
bazen çeraz falan olmazsa evde keçi boynuzunu ölece yiyorum ben gayet güzel

Sagol canim benim.. benim icin ugrasmissin..Hakkini helal et....
Bencede keci boynuzun suyu pekmezden daha guzeldir... pekmezi hic de guzel kokmuyordu..Ben zaten pekmezi fazla sevmem..suan zorla uzumpekmezi yiyorum gunluk bir kasik, demirim dusuk diye..
Ha iyi yapmissin, o yemiyorsa sen ye :lepi:

2 Kasımda tranferim oldu 1.denememdi gizemcim, listeyi öyle düzeltebilirsin istersen, birde 13 kasım test günüm opuyorumnanaktan

windy cnm benim hayırlı olsun inşallahh hemen düzeltiyorum listemi cnm

neden bu kadar arayı açtın şeker merak ediyoruz listedeki herkesi
bizleri gelişmelerden haberdar et emi cnm

gizemim ben biraz cikiyorum... hic is yapmiyorum, biraz calisiyim artik. patronda gelcek birazdan... ben yine arada girerim insallah oldumu..Allaha emanet ol...
hadi eylulde gelse artik!!!

talya tamm cnm kolay gelsin zaten böle devam edersek konulucaz

eylülllllllllllllllllllllllll
kıs dövecem seni ama hee yaaa

-kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırarak atın.
-ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.
-kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin
-dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçi boynuzlarını çıkarın.
-soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içirin.
...bu uygulamayı bir hafta boyunca her gün uygulayın...
birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün sadece akşam yatağa girerken bir su bardağı içirin.daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.

merhaba kızlar ben geldim. test günüm salı :) ama çok merak etmeye başladım çokda korkuyorum normalde adet kanaması ne zaman başlıyor inşallah başlamaz ama off çok korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…