Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

günaydın kızlarrrr bugün nasılsınız bakalım

gizem canım nasılsın şekerim

meldir hadi hayırlısı arkadaşım inşş güzel haberler alacağız hayırlısıyla inşşş

inan gizemcim hiç bi şey hissedemiyorum zaten bulantım hep var ilçalardan dün baş dönmem oldu muhtemelen stresden ama olmayacakmış gibi geliyor çok korkuyorum çatlayacam sıkıntıdan üfff

meldir canım bu kadar sıkma stres yapma canım az kaldı ama inşş güzel haberler alacağız senden benim içime öyle doğdu inan dua edelim bol bol rabbim nasip eder inşş

ewt valla yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldimm ama dayanamıyorum artık akşma vereyim kanımı 1 saat içinde çıkar sonuç dediler inşallah yarına güzel haberlerle gelirim

günaydın kızlarrrr bugün nasılsınız bakalım

gizem canım nasılsın şekerim

meldir hadi hayırlısı arkadaşım inşş güzel haberler alacağız hayırlısıyla inşşş
cnm benim günaydım valla iyiyim ama yorgunum hafta sonu yoğn geçti malum kursa başladımya sabah erken kalkıyorum dinlenemiyorum ama olsun ..... sen nasılsın güzel arkadaşım

inan gizemcim hiç bi şey hissedemiyorum zaten bulantım hep var ilçalardan dün baş dönmem oldu muhtemelen stresden ama olmayacakmış gibi geliyor çok korkuyorum çatlayacam sıkıntıdan üfff
güzelim olumsuz düşünme ne olur bak meldir cnm sen git akşama yaptır testi güzelim ben inanıyorum senin sonuç pozitif inşallah

mrb arkadaslar bende tüp bebek tedavisine gecen hafta bi iyneyle baslamis bulunuyorum benim ilk denemem tüp bebek olacak hayir dualarinizi bekliyorum ALLAH isteyen lere hayirli evlatlar nasip etsin ins

hoşgeldin cnm hayırlı olsun tedavin senide listemize ekleyeyim hangi hastane
inşallah ilk seferde tutturucaksın canım dualarımız seninle
bak biz burda arkadaşlarla trasfer günleri dua okuruz topluca senide aramızda görmekten mutlu oluruz gelişmelerden bizleri haberdar et senin içinde okuruz dua olurmu

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 DA İNŞALLAH TEKRAR DENEYECEK

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

25 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

26 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

27 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

28 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

29 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

30 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

31 ) sedef59 --------------????????----------medicana

32 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m.

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------

hulyacım günaydın cnm hoşgeldin sen nasılsın bakalım

oh ohhh yavaş yavaş herkes geliyo
çok sevindim
kızlar yarın cemrenin sonuç günü trasferinde de dua okumamışız varsa okumak isteyen adet yazsın olurmu bu ara dualardan yana çok sıkışığız bilginize bol bol lazım yani okuyamadığımız sonuç günü yaklaşan arkadaşlarımız var canlarım

Meldir canim, insallah guzel haberler alirsin. Bence bugun yaptir da kurtul bu stresten...Bu kadar stresli olmak iyi degil.. Insallah bize yarin hamileyim diye haber verirsin.

TALYA cnm iyiyim allaha şükür hamdolsun az uyu çok çalış politikasını uyguluyorum hihiihi

TALYA cnm iyiyim allaha şükür hamdolsun az uyu çok çalış politikasını uyguluyorum hihiihi

hihii kaydirigubbakcemile3.. bende onu uyguluyordum ama bugunluk biraktim.. izin aldim isyerinden.. oh ne guzel oluyormus ya hafta ici bir gun bos olmak... 1 senedir haftanin bes gunu calisiyorum, bikmisim artik. Ondan once hep 4 gun calismistim... ..

oh gel keyfim gel yanii ne güzel... cnm allah kabul etsin sayı öenmli değil cnm benim.. azına yüreğine sağlık

ilaca baslayinca nasil olursun dusunmek bile istemiyorum kaydirigubbakcemile3

yerimseniben

kizlar ben cikiyorum... fazla giremem herhalde bugun.. esim evde. simdi bi kahvalti hazirlayim. ondan sonra belki disari cikariz... hadi size iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…