Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

benim de 10 kasımdı ilacımı 1 gün içmeyi unuttum o nedenle doktor 9una aldı yarın teste gideceğim idrarda bir baksam mı diyorum cesaretim de yok

inş pozitif sonuçlar alırsın ama bana kalırsa bekle az kalmış
sabret canım testler çok yanıltıyo yaa kanda baktırısınn inş olurrr

Eylul cok sevindim!!! zemuszemus Allahim sana guzel saglikli bir hamilelik nasip etsin canim.

cemre canim bir gun daha bekle...Insallah yarin pozitif sonuc alirsin...
Bana ve bebekteyize de bir umut olursun, ikimizde dondurulmusla devam etcez insallah.

gizemim 30 daha okudum toplam 50 etti canım
kime nasip olursa rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hanımlar okuyun bol bol çok ihtiyacımız var dualara

canım yaa çok geçmiş olsun... verilmiş sadakanız varmış.. Allah korumuş.

talya cnm sayı 4 milyon %2 sinin şekli bozuk kalan yarısınında yaşam süresi az kalitesi düşük yani
ama rabbim ol diyiversin yeterki

canım yaaa , zaten bir tanesi değilmi hepsini geçen, eee o zaman o hepsini geçen lazım olduğuna göre, belki o 4 milyonun içindedir.
Benimde eşimde sperm az, gıcık oluyorum şu doktorlara, kesinlikle olmazmış, ne biliyorsun dimi ama, belki o hızlı gonzales kocamda :))))

espri bir tarafa, Allah ol dedikten sonra olmayacak şey var mı ki? Allah hepimize nasip etsin ,hayırlısıyla inşallah.

bu arada arkadaşlar listeye benim için 2010 inşallah yazabilirsiniz. durmak yok. bugün her ihtimale karşı yinede test yaptırdım. yine yok yine yok. eh gerçi bu sefer biraz yükselmiş 0.61 den 1.4 olmuş, ne dersiniz, 10 gün bekleyip tekrar mı yapsam katlaya katlaya gerekli sayıya ulaşırım belki :))

cnm ya,kusura bakma eşim çok internete girmeme izin vermiyor bu sebepten geç cevap yazıyorum.evet seni çok iyi anlıyorum çalışırken çok zor bu süreçten geçmek.senin yazdıklarını okurken senin yerine kendimi koyarak inan bana çok yoruldum .işin zor ama tabi bunlar tatlı heyecanlar.bende yarın ikinci kez kan testine gideceğim,ikizmi diye çok merak ediyorum ve ikiz olmasını isterdim.tabi hayırlısı neyse o olsun.

canim, ben hala oyleyim...acayip sulu goz oldum...insallah cabuk gecer...

ayyy inş canım geçsin ya
biraz önce annemlerden geldik tedavi filan derken yeğenimi görmedim uzun zaman tabi bebek unutmuş gelmedi kaçtı benden çok kalabalıktı bikaç yaş akıverdi kaçtım balkona kimse görmesin diye ama nasıl zoruma gitti anlatamam diğer halalarına kaçıyo benden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…