- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.101
benim de 10 kasımdı ilacımı 1 gün içmeyi unuttum o nedenle doktor 9una aldı yarın teste gideceğim idrarda bir baksam mı diyorum cesaretim de yok
kızlar merhaba değerim ikiye katlanmış hatta biraz daha artmış 12 gün sonra 94 çıkmıştı 2 gün sonra bugün 262 olmuş çok sevindim rahatladım ya sabahtan beri merak içindeydim
bebekteyiz canım benim talyacım teşekkür ederim sizlere de insana moral veriyorsunuz
nrcnözbk hoşgeldin canım kist çıkmış üzüldüm ama herşey hallolduktan sonra başlaman daha iyi
inşallah herşey yolunda gider
gizemim maşaallah ne güzel du etmişsin
rabbim kabul etsin inşş
valla gözlerim doldu bugün biraz stres oldum ben bugün gebzede faz otomobile gittik eşimle sigorta bölümünden thsilatım vardı içeri girdik eşim çok sıcak ben dışarı çıkım dedi benim işim bitti dışarı çıktım eşim biraz uakta yanınd 3 4 kişi üstünde montu yok hiç olmayacak bi yerde araba çarp sen 2 metre fırlat ALLAH tan bişey yok ufak tefek sıyrık ama ben şok neyse biraz oturduk orda hala inanamıyorum valla ucuz atlattık ama çok korktum öyle montsuz filan görünce eşim onlara söylemeyin kalp hastası demiş ben tabi şok hala atmadım yaa
talya cnm sayı 4 milyon %2 sinin şekli bozuk kalan yarısınında yaşam süresi az kalitesi düşük yani
ama rabbim ol diyiversin yeterki
koparmayalım tabi ki ben sizleride merak ediyorum kendim için değil sadece hepimiz için istiyorumki herşey güzel gitsin
elif özgecim bekleme süreci gerçekten çok zor bende bugün sabah tekrar kan verdim ikiye katlanmış mı diğe çok merak ediyorum şu anda beklemedeyim inşallah herşey yolundadır
ben sizlerden biraz daha farklı konumdayım aslında ben artvinin ilçesinde oturuyorum aynı zamanda laborantım tedavi için trabzona gidiyordum çalışırken çok zor oluyordu
şimdi evdeyim 2 gün önce kan vermek için kendi çalıştığım laboratuvara gittim arkadaşlar demesin mi bhcg testi bitmiş bir an ne yapacağımı şaşırdım
sonra kanımı alıp serumunu hazırladık artvine hastaneye servisle tanıdık biriyle gönderdik yol 1.5 saat o yüzden gitmek istemedim ordaki hastanede eşimin ablası hemşire o kanı alıp tahlil yaptırdı ve bana haber verdi
bugünde yine kanımı artvine gönderdik haber gelecek ki bende trabzona bildireyim
anlayacağınız arkadaşım ben bir laborant olmama rağmen en lazım olduğu zaman işe yaramadı insanın emek vermesi de çok güzel biliyor musun daha bir kıymetli oluyor küçük bebeğim
yeter ki allahım bebeğime sağlıklı hayırlı can versin ben herşeye katlanırım hepimiz katlanmazmıyız
çok uzun oldu arkadaşım ama paylaşmak istedim işte
tekrar tebrik ediyorum seni
cemre canim bir gun daha bekle...Insallah yarin pozitif sonuc alirsin...
Bana ve bebekteyize de bir umut olursun, ikimizde dondurulmusla devam etcez insallah.
test negatif
cemre yapma canim yaaa.. idrar testi yaptin herhalde.. Sen birde kan tahlili yaptir... guvenme fazla o idrar testlerine!
serraxi napıyon canım hamileliğin nasıl gidiyor inşallah herşey çooooooook güzel gidiyordur
canım yaa çok geçmiş olsun... verilmiş sadakanız varmış.. Allah korumuş.
iyiyim bebekteyiz sen nasılsın canım
bende ii syılırım ya bu benim hormonlar hala tavan sanırım
ne bilim gözümde yaş sınırda bekliyo sanki bişey olsada aksa diye biraz tuhafım bu ara
:hulya::hulya:
yarın kan tahlili var 1 gün erkene alındı bakalım ne çıkacak
cemrecim inş yaırn güzel haberlerini bekliyoruzŞeniz
canim, ben hala oyleyim...acayip sulu goz oldum...insallah cabuk gecer...
pek umudum kalmadı ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?