- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.121
ayyy inş canım geçsin ya
biraz önce annemlerden geldik tedavi filan derken yeğenimi görmedim uzun zaman tabi bebek unutmuş gelmedi kaçtı benden çok kalabalıktı bikaç yaş akıverdi kaçtım balkona kimse görmesin diye ama nasıl zoruma gitti anlatamam diğer halalarına kaçıyo benden ya
canim yaa cok uzuldum inan... inanirmisin bende sali gunu nerdeyse ayni seyi yasadim.. annemgildeydim.. hem manti siktim hem gizlicene agladim...
Canim insallah hemencecik geri alisir sana... uzme fazla kendini.. biraz duygusaliz buaralar ondan cok dokaniyor bize.. Ama insallah bu gunlerde gececek, ve insallah kendi cocuklarimizi alacagiz kucaklarima
canım ablam hadi hayırlısı olsun bitaneciğim eşinin sözünü dinle gerçekten çok önemli pc kablosuz net tv cep tel. bunlardan uzak dur mümkün olduğunca canım ablam benimBitanem,merhaba,
Bebişleri de aldım geldim teyzesitam 4 tanezemuszemus
sabahtan bi heyecan bi telaş giremedim kusura bakmayın,şimdi de gizli gizli giriyorum:kedi:eşim 2 gün kesin yasakladı bilgisayarı ama aklım sizde canım arkadaşlarım benim, sizi özledim valla..
Herşey yolunda gitti Allah'ıma şükür, 10 gün sonra sonucum varzemuszemus
Eylül'e resmen delirdim, resmen ağladım sevincimden, Eylül'üm benim canım arkadaşım, darısı hepimizin tüm kardeşlerimizin başına
Sen iyi misin arkadaşım?nasıl keyfin?
ayyy süpperr cnm çok sevinim inşallah hayırlısıyla rabbim kucağına almak nasip etsinhamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum
valla süperr tebrik ediyorum canım benim çok sevindim çokkkkslm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.
yazdım cnm muckkkgizemim 20 tane okudum bugün nasip olursa yarında okurum
muckkkkkkkk
ozlecem eylülcüğümünde öyle olmuştu sanırım hamilesin inşallahhhKızlar test günüm 10 Kasım.Ama bugün (9.günümde)idrarda gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dayanamadım anlıcağınız:)).Ne dersiniz pozitif midir?
canım çok üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demekki sabret rabbim vericek inşallah zamanında her isteyenekızlar slm ben geldim istanbula gitmiştim ya tedavi için maalesef başlanamadı kist çıktı bende diğer aya kaldı nasipse bakalım bundada bir hayır vardır diyorum
hamış varmı kızlar ben gittikten sonra
cnm listedesin unutmam asla tabiki dua edicez senin için hayırlısıyla alıp geliceksin bebişiniarkadaşlar hamile olan arkadaşları duydukça inanın çok seviniyorum.darısı da bizim başımıza İNŞALLAH....Benim transferimde salı günü olacak arkadaşlar,bana dua edin lütfen..
canım yaaa , zaten bir tanesi değilmi hepsini geçen, eee o zaman o hepsini geçen lazım olduğuna göre, belki o 4 milyonun içindedir.
Benimde eşimde sperm az, gıcık oluyorum şu doktorlara, kesinlikle olmazmış, ne biliyorsun dimi ama, belki o hızlı gonzales kocamda :))))
espri bir tarafa, Allah ol dedikten sonra olmayacak şey var mı ki? Allah hepimize nasip etsin ,hayırlısıyla inşallah.
bu arada arkadaşlar listeye benim için 2010 inşallah yazabilirsiniz. durmak yok. bugün her ihtimale karşı yinede test yaptırdım. yine yok yine yok. eh gerçi bu sefer biraz yükselmiş 0.61 den 1.4 olmuş, ne dersiniz, 10 gün bekleyip tekrar mı yapsam katlaya katlaya gerekli sayıya ulaşırım belki :))
ayyy inş canım geçsin ya
biraz önce annemlerden geldik tedavi filan derken yeğenimi görmedim uzun zaman tabi bebek unutmuş gelmedi kaçtı benden çok kalabalıktı bikaç yaş akıverdi kaçtım balkona kimse görmesin diye ama nasıl zoruma gitti anlatamam diğer halalarına kaçıyo benden ya
günaydınnn ben gedim bu gün iş başı yaptım yarında test günüm kızlar heyecanla bekliyorum. nasıl yaptıracağım o testi hiç bilmiyorum çok korkuyorum düşüp bayılabilirim
meldir cnm benim sonuç tarihin yarın dimi cnm
ne fark eder ha bu akşam ha sabah bişi değişmez cnm benim
inşallah hamilesin baksana baş dönmesi falan genel belirti bu zaten yaa
ama stresten ve yorgunluktanda olur güzelim bence sen bu akşam ver kanını sabaha da bize güzel haberini ver nedersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?