Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canim yaa cok uzuldum inan... inanirmisin bende sali gunu nerdeyse ayni seyi yasadim.. annemgildeydim.. hem manti siktim hem gizlicene agladim...
Canim insallah hemencecik geri alisir sana... uzme fazla kendini.. biraz duygusaliz buaralar ondan cok dokaniyor bize.. Ama insallah bu gunlerde gececek, ve insallah kendi cocuklarimizi alacagiz kucaklarima

ahhhh talyacım ahhh
inş dediğin gibi olurr

arkadaşlar bir kaç gündür siteye giremedim hastaydım.bayağı şeyler olmuş.

ceynurcuğum canım arkadaşım çok üzüldüm inşallah bir dahaki sefere olumlu sonuçlar alırsın.

üzücü haberlerin yanında sevindirici haberlerde varmış.

EYLÜL - ELıFÖZGE - NHM sizlerin adına çok sevindim.allah tamamına erdirsin. rabbim meleklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

günaydınnn ben gedim bu gün iş başı yaptım yarında test günüm kızlar heyecanla bekliyorum. nasıl yaptıracağım o testi hiç bilmiyorum çok korkuyorum düşüp bayılabilirim

hamilelerimiz çoğalmış çoookkk mutlu oldum inşallah bende sizlere katılabilirim :) büyük bir heyecanla bekliyorum.

canım ablam hadi hayırlısı olsun bitaneciğim eşinin sözünü dinle gerçekten çok önemli pc kablosuz net tv cep tel. bunlardan uzak dur mümkün olduğunca canım ablam benim

hamileyim kızlar
değerim 149. çok mutluyum.sonunda oldu.hala inanamıyorum
ayyy süpperr cnm çok sevinim inşallah hayırlısıyla rabbim kucağına almak nasip etsin

slm kızlar çok şükür bende hamileyim değerim 309 inşallah pazartesi katlar allah hepimize nasip eder inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.
valla süperr tebrik ediyorum canım benim çok sevindim çokkkk

gizemim 20 tane okudum bugün nasip olursa yarında okurum
muckkkkkkkk
yazdım cnm muckkk
Kızlar test günüm 10 Kasım.Ama bugün (9.günümde)idrarda gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik çıktı.Dayanamadım anlıcağınız:)).Ne dersiniz pozitif midir?
ozlecem eylülcüğümünde öyle olmuştu sanırım hamilesin inşallahhh
canım çok üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demekki sabret rabbim vericek inşallah zamanında her isteyene
arkadaşlar hamile olan arkadaşları duydukça inanın çok seviniyorum.darısı da bizim başımıza İNŞALLAH....Benim transferimde salı günü olacak arkadaşlar,bana dua edin lütfen..
cnm listedesin unutmam asla tabiki dua edicez senin için hayırlısıyla alıp geliceksin bebişini

canım benim çok sağol moral oldun drlar öyle bi anda kestirip atıyolar tabi bilimsel olarak yaklaştıkları için ama yeterki rabbim ol desin dimi cnm... hızlı gonzales hihihhiih :))
listeye yazıyorum 2010 diye cnm benim dr a sordunmu değer yükseliyo neden diye hee

canım benim aaa saçmalama ama bebek o yaa seni uzun zaman görmeyince unutmuş işte ne var şimdi bunda ağlayacak geliyo oklava ama
benide üzme böle yapıp ben daha hormona başlamadan her dakka ağlıyorum bide ilaç içince ne yapacam acaba.
eşim geçen akşam eve 2 saat geç geldi aradı arkadaşlarlayım merak etme dedi
bende hemen başladım sen beni sevmiyosun benle ilgilenmiyosun benden soğudun evden soğudun tam 2 saaat ağladım bişi yok aslında ben abartıyorum yanii saçmalıyorum adam zaten her dakka benle hiç dışarı çıkmasınmı

sende benim gibi büyütmüşsün yani cnm benim

günaydınnn ben gedim bu gün iş başı yaptım yarında test günüm kızlar heyecanla bekliyorum. nasıl yaptıracağım o testi hiç bilmiyorum çok korkuyorum düşüp bayılabilirim

meldir cnm benim inşallah mutlu haber verme sırası sende inan sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah tuttu cnm benim
peki nasılsın?

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMıLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMıLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 DA ıNŞALLAH TEKRAR DENEYECEK

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi)

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145)

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMıLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

24 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

25 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

26 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

27 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

28 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

29 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

30 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

31 ) sedef59 --------------????????----------medicana

32 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m.

Son düzenleyen: Moderatör:
gizemcim iyi sayılırım dün biraz fenalaştım bir baş dönmesi feci şekilde yarım saat kadar sürdü sonra geçti çok strese girdim sanırım eşimde yanımda yok sonucu tek başıma öğreneceğim kan vermeye bile korkuyorum yarın sabah verebilirim ama hala karar veremedim iş çıkışı mı versem diye düşünüyorum offf çok korkuyorum

artvinli
özlecem
meldir
cemre

şekerler listeye göre önümüzdeki ilk sonuç haberleri sizlerden. sabırsızlıkla hamileyim diye çığlık atmanızı bekliyoruz inşallah.rabbim haı-yırlısıyla versin inşallah bebişlerinizi

meldir cnm benim sonuç tarihin yarın dimi cnm
ne fark eder ha bu akşam ha sabah bişi değişmez cnm benim

inşallah hamilesin baksana baş dönmesi falan genel belirti bu zaten yaa
ama stresten ve yorgunluktanda olur güzelim bence sen bu akşam ver kanını sabaha da bize güzel haberini ver nedersin?

arkadaşlar canlar acil dualara ihtiyaç var özellikle bugün herkesten destek bekliyorum
kuzucuklar

canım yaa erken olmaz mı kan vermek için bende aslında öyle düşündüm ama çokda korkuyorum allahım yardım et rabbim hepimize arkadaşımda biraz önce aynı şeyi söyledi bende ne yapacağımı şaşırdım yarın sabah 7.30 verebilirim kanı yada akşam 6 da gidince verebilirim zaten tıp merkezinde yaptıracağım eşim burda olmadığı için merkeze gidemiyorum dr. telefonla haber vereceğim bu akşam mı yaptırsam -tatlicadiarzu- delirecem çok strese girdim

MELDıR güzelim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin neden bu kadar stres yapıyosun bence akşam 6 la sabah 7 arasında çok bi zaman yok güzel arkadaşım sıkma kendini aaaa bk oklavayı çıkarıyorum ama sen akşama ver kanını sabahta dr u arar sölersin cnm benim eşinde senden haber bekliyodur onada verirsin inşallah müjdeyi
bu kadar stres yapma bak bebişe zarar ama yaa
bi belirtin varmı bişi hissediyomusun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…