- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.341
Sagol canim ya.. nekadar garip dimi... burda serbest ama turkiyede degil.. Ama bu turkiye buraya cok kotu ornek oluyor.. bazen burda tartismalar cikiyor, turkiyede bile yasak niye burda serbest olsunki diye..
ee tabi tartışma çıkması normal kendi müslüman ülkesi saygı göstermiyo biz neden gösterelm demeleri normal yani darısı bizim ülkemize inşşş
ders vermeyi bırak ailesi kapalı olan bile bazı yerlere giremiyo
Rabbim onlara da vicdan versinnn
songulum insallah cabuk gecer..
canım ya çok dua ediyorum ne kadar zordur hem kendine hem eşine çocuğuna ailesine herkese yani
allahım herkese en çok da süt kokan bebeğine bağışlasın
kızlar hamileyyyyyyiimmmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey:
aaa kıslar bu arada face de uzun zamandır aradığım bi arkadaşımı buldum sonunda ilkokuldan
songül merak etme cnm tek sıyırık sen değilsin ohoo ben neler düşünüyorum evde çocuk odası ardiye gibi ütü-masası çamaşır kurutma askısı sandık cart curt hep orda sanki yarın bebek geliyoda ben oturup bu odayı nasıl yapsam diye düşünüyorum daha neler nelerrr ikiz olsa bu ada olmaz başka odada yok napcam kendi odamı ikizlere veririm ben küçük odaya geçerim ikisi anı anda ağlarsa baparım
uf ikizse kaynanam hep bizde kalır
sanki hamile oldumda bunlar kusur kaldı yaniii
hihihih iyice kayışı kopardım ben yanii
bende su face yeni girdim sayilir. daha birturlu alisamadim..Karman karisik yaa
ayy evet arkadaşım senin yanında ben birz dahi kaldım sanırım
aman bunlar güzel şeyler demekki umudumuzu hiç kaybetimiyoruz şaka fialn bende aynı düşünüyorm benim de şimdi bi giyinme odası bi de misafir filan yatar diye küçük bi odam var oturma odası gibi acaba hangisini boşaltsam diyorumm dolaplarımı yatak odasına mı alsam yoksa koltuklarımı çıkarsam hihihi
niye kıss neyi karışık
ya nebilim herkez birsey ler yaziyor..baskalarin yazisina da goruyorum... neyse alisirim herhalde birgun. Kendimi cok salak hissediyorum ha kaydirigubbakcemile3
kızlar değerimi yazmamışım ben sizlere merak etmişsiniz 113,9 çıktı 3 gün sonra tekrar vermem gerekiyormuş sağlık ocağına vereyim diyorum bu sefer bakıyorlarmı sağlık ocağından bilen var mı arkadaşlar.
gizemcim hasta olan arkadaşın için yasin-i şerif okudum allah kabul etsin şifasını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?