Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

meldir allahın izniyle bu sefer tamamına erer inşallah cnm benim
dua et güzelim bol bol işte ben hep bunu söylüyorum asıl zorluk şimdi başlıyor
içinde sağlıkla büyütmek zorunda olduğun bir canlı var rabbim hepinize kolaylık versin inşallah

slm hanımlarrr

MELDıRRRR çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşşşş
sğlıklı hayırlı analı babalı olsun lar inş değerin kaç çıktı bu arada şekerim
gözünüz aydın canım

kıs anam liseyi bitireli 8 sene oldu
2.kez üniversiteyi bitirmeye çalışıyorum ama bu defa açıktan cnm benim
her sene ingilizce ve matematikten kaldığım için bu sene artık ders alıyorum yanim şeker

hangi bolum okuyorsun? kiz ben senin metametigine yardim ederim, matematik ogretmeniyim.. ama turkce termleri bilmiyorum hahhaa

talya sana helal diyorum başkada bişi demiyorum valla maşallah cnm benim
kıs ordan buraya nasıl öğretcen matematik sağol bacım yaa düşünmen yeter inanki
kardeşim yardımcı oluyor matematikte
bilg.muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum
şimdi işletme okuyorum

meldir canım benim ya inan ki o kadar sevindimki anlatamam allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin
akşam geç saatte senin için siteye girip baktım ama yoktun değerin kaç çıktı yazar mısın

gizemim çalışkan arkadaşım nasılsın arkadaşın inşallah iyi olmuştur akşam aklımdan hiç çıkmadı inşallah iyileşir canım ya

talyacım sen nasılsın fazla girmiyorum siteye bazen de sizleri merak ediyorum bakınıyorum napiyim

bebekteyiz silam sizde çok iyisinizdir umarım sizdende birdahaki ay güzel haberler alacağız inşallah

bu arada gizemcim ben 80 tane okudum transfere giden arkadaşlar için bugün kaç kişi emin değilim de istersen sayıyı bölebilirsin

eylülcüm inşş bende çok istiyorum hamileyimm yazabilmak bazen düşünüyorum sanki hamile kaldımda haber vermesi kaldı nasıl yazarım falan diye bende böyle sıyırığım biraz idare etcenizzz artık

eylül cnm benim yazdım senden 80 tane ama 3e böldüm 25+25+30 haberin olsun canım benim
allah kabul etsin

canım arkadaşımın durumu aynı komada sabaha kadar kan aradık 4 ünite bulabildik
radyoya bile anons ettirdik yani düşün bebişide evde mamayla besliyolarmış anacığı emziremedi bile kuzusunu
dua edin cnm benim rabbim duysun sesimizide evlatlarına bağışlasın

eylülcüm inşş bende çok istiyorum hamileyimm yazabilmak bazen düşünüyorum sanki hamile kaldımda haber vermesi kaldı nasıl yazarım falan diye bende böyle sıyırığım biraz idare etcenizzz artık

songülcüm biz idare ederiz canım benim yeter ki sen hamile kal
biz sana devamlı songül sonuç ne diğe sorarız sen de yazarsın artık
canım ya insan gerçekten bir garip oluyor hala inanamıyorum ben
bugün tekrar kanımı gönderdim sonucumu bekliyorum ikide falan çıkar sonuç inşallay yine yükselmiştir

canım ya çok dua ediyorum ne kadar zordur hem kendine hem eşine çocuğuna ailesine herkese yani
allahım herkese en çok da süt kokan bebeğine bağışlasın

TALYA hollanda da matemetik öğretmenliğimi yapıyosun türbanlısın
valla helal olsunn ya

Sagol canim ya.. nekadar garip dimi... burda serbest ama turkiyede degil.. Ama bu turkiye buraya cok kotu ornek oluyor.. bazen burda tartismalar cikiyor, turkiyede bile yasak niye burda serbest olsunki diye..

inş canım inş
sonucun yükselmiştir Rabbim kucapına almayı nasip etsin gamyoncuiremsu

kızlar değerimi yazmamışım ben sizlere merak etmişsiniz 113,9 çıktı 3 gün sonra tekrar vermem gerekiyormuş sağlık ocağına vereyim diyorum bu sefer bakıyorlarmı sağlık ocağından bilen var mı arkadaşlar.

songul, basin niye agriyorki... agri kesici ictinmi? ya agri kesici deyince, bir kac yerde okumustu, asprin galiba bebenin yerlesmesinde ise yariyormus..bunu duyan hic oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…