Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylül şekerim ne güzel şeyler yazmışsın
sağol canım benim
inş benim gibi negatif olan arkadaşlarda pozitif sonuçlar alırız
burası tamamen şenlenirrr

gizemim canım sen olmasaydın belki de burası bu kadar bağımlılık kazanmazdı
herkesi ayrı ayrı aklında tuttun sorunlarıyla ayrı ayrı ilgilendin bende o kafa yok açıkcası inan herşeyi unutyorum hergün girdin sordun soruşturdun bizleri de bağladın Allah ım razı olsun senden dualara öncülük ettin
inşş sende burdaki diğer canlarım gibi bir an önce hayallerine kavuşursun odanı istediğin gibi düzenlersinn inş gönlünüzdeki olur canlarım sizleri seviyorumm

canm benim kaç gündür rastlamadım sana sevindim iyi gittiğine az kalmış kalp atışlarını duymanıza belki de iki tanedir yeter ki sağlılklı olsunlar
aslında en iyisini sen yapıyorsun siteye fazla girmiyorsun
arada haber ver tamam mı insan merak ediyor canım benim

Arkadaşlar herkese çooook teşekkür ederim.Rabbim herkesin yüzünü güldürür herkese tattırır bu duyguları inşallah.Hep dua ediyorum inanın bana kızlar.

eylülcüm sen artvindemisin? bende aslen artvinliyim arkadaşım, gerçi 5 yaşındayken bir kere gelmişiz ziyaret için ama yinede hatırlıyorum biraz biraz.

ceynurcum artvinliğim hemşeriyiz demek neden daha sonra gelmediniz bebek olduktan sonra gelin görün bebekte asıl memleketinin kokusunu alsın belki de tanışırız burda hayırlısı tabiki her şey güzel olur inşallah hepimiz için

kıslar 4 gün sonra b-hcg yapılıcak ama idrar testi yapım evde 2, çizgi silik ama var hamilemiyim:ecrin_bebek:

hamilesindir inşallah gamzea.Bende 9.günde idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı.Bugün sonucumu aldım hamileyim.Muhtemelen seninde öyle olucak şekerim:))

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
inşallah tedavin çok güzel geçer
tedavi süreci ilaçlar iğneler kontroller derken geçiyor
ama burda kursun genl olarakneler yapılıyor die ben ilk denemede pek birşey bilmiyordum ama ikincide sitede hep arkadaşlarla yazıştım ve çok rahatladım çok yardımcı oldular moral verdiler sen de herşeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz
tedavin tekrar hayırlı olsun

eylül şekerim ne güzel şeyler yazmışsın
sağol canım benim
inş benim gibi negatif olan arkadaşlarda pozitif sonuçlar alırız
burası tamamen şenlenirrr

canım benim songülüm inşallah inşallah inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız
aslında içimde çok şey vardı ama ancak o kadar yazabildim
herkesin problemlerini kolayca halletmesini diliyorum allahım herkesin yardımcısı olsun
sizin dualarınız bizimle oldu bizim dualarımızda sizinle olsun inşallah

slm kızlar benim neyazıkki negatif sonuçlandı.listeye yazarsınız.
bütün hamişlerin Allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.sonuç bekleyen arkadaşlarada pozitifi görmeyi nasip etsin.artık dualarımız sizinle.

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMİLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMİLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMİLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125)

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMİLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

sanacım üzülme cnm tekrar denersin pes etmek yok listeye baktıysan negatif sonuç alan çok arkadaşımız var ama herkes gelecekten umutlu vazgeçme sakın rabbim birgün mutlaka kucağına almmayı nasip edecek

canım benim hep aklımdasın rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
darısı başımıza :)) glişmelereden bizleri haberdar et yeğenlerimizin ve senin sağlığını merak ediyoruz allaha emanet ol

Günaydın kıslar,
bi uğrayayım dedim.
huriya canım Allah yolunu açık etsin dikkat et kendine...
gizemim sen nasılsın bacım?

gizem senle görüştüğümüzde elinde oklava olursa hiç şaşmam
dün akşam sizin mantıcının önünden geçtim heheheh oklava elimdeydii ama sen yoktun :))))))))
Kızlar bende hamileyiiiiimmmm.Eve şimdi geldim bildiremedim..Değerim 219 çıktı.2 gün sonra tekrar bakılacak.Allah herkese tattırır bu duyguyu inşallah.Tez zamanda Amin.
cnm benim hadi hayırlı olsun yedim ben burda kendimi sana ve cemreye seslenmekten oh allaha şükür senden hayırlı haber geldi rabbim sağlıkla tamamına erdirsin analı babalı bir ömür huzur versin allahım

cnm benim çok sevindim sakin olmaya devam et dr un dediği gibi kan sulandırıcılardan olmuş olabilir.o kaar çok ilaç alıyoruzki ne nerden biz bilmiyoruz tabi cnm yinede dediğim gibi yediğine çok dikkat et güzelim aman limon ve maydonoz başta olmak üzere kan sulandıran gıdalardan ve baden çekrdek gibi tohumlardan uzak dur emi cnm
senden de sabırsızlıkla hayırlı haberlerini bekliyorum cnm benim

nevra cnm 6 kilomu verdin diyete başladığından beri
helalllllllll
ya ben seni çok özlüyorum daha sık uğra olmazmı
listeye baktınmı hamişler geliyo maşallah
hadi bakalım sıra bize geliyo inşallah

valla canım ne yalan söyleyim bende çok özledim evet bacım dün bi ay bitti diyette ve ben 5.7 kilo verdim mutluyum..kaydirigubbakcemile2
canım baktım listeye evet hamişlerin hepsine Allah yollarını açık etsin diyom tebrikler diyom...
çok mutlu oluyorum emekleri boşa gitmedi...
bizlerin de olacak bekleyen kıslar moral bozmak yok emi?
inatla ve inançla yapacaz...
tamam canım daha sık gelirim...
diyetlerde yazışmaktan ihmal ettim sizi kusura bakmayın...
ama biliyom siz seviniyosunuz gıyabımda o sebeple geldim bakmaya
yine uğrarım canım benim..
hepinizi öptüm

amin canım ben bi eriyim biraz yine gelirim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…