- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.481
arkadaşlar merhaba
nasılsınız ; öncelikle ne güzel hamiş haberleri var eylül canım allah tamamına erdirsin inşallah...artvinli canım senide tebrik ederim ne kadar güzel çok sevindim..allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah....diğer arkadaşlarada en kısa zamanda bu duyguyu tattırmayı nasip etsin .....arkadaşlar siteye girmiyorum ama dualarım hep sizlerle....
bu arada benim bugün 6+1 günlük bebişim yada bebişlerim şu anda merak içindeyim kaç tane ve sağlıklılarmı diye allahım inşallah tamamına erdirir....
ve mide bulantım başladı 3 gündür ama sadece bulanıyo çok şükür yemek yiyebiliyorum....
böyle yani benden haberler .. gizem sizi unutmöadım canım öyle şey olurmu beraber başladık böyle devam edeceğiz ....öpüyorum hepinizi....
eylülcüm sen artvindemisin? bende aslen artvinliyim arkadaşım, gerçi 5 yaşındayken bir kere gelmişiz ziyaret için ama yinede hatırlıyorum biraz biraz.
kıslar 4 gün sonra b-hcg yapılıcak ama idrar testi yapım evde 2, çizgi silik ama var hamilemiyim:ecrin_bebek:
sgl cnm iyiyim sen nasilsin bende gecen hafta bi iyneyle basladim tüp bebek tedavisine ayin 18 nede iynelere basliyacagim kismet olursa ins sen hamileydin demi seni tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin ins bende heyecanla bekliyorum beni nasil bi sürec bekliyo bilmiyorum daha ilk denemem olacak.
eylül şekerim ne güzel şeyler yazmışsın
sağol canım benim
inş benim gibi negatif olan arkadaşlarda pozitif sonuçlar alırız
burası tamamen şenlenirrr
slm kızlar benim neyazıkki negatif sonuçlandı.listeye yazarsınız.
bütün hamişlerin Allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.sonuç bekleyen arkadaşlarada pozitifi görmeyi nasip etsin.artık dualarımız sizinle.
arkadaşlar merhaba
nasılsınız ; öncelikle ne güzel hamiş haberleri var eylül canım allah tamamına erdirsin inşallah...artvinli canım senide tebrik ederim ne kadar güzel çok sevindim..allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah....diğer arkadaşlarada en kısa zamanda bu duyguyu tattırmayı nasip etsin .....arkadaşlar siteye girmiyorum ama dualarım hep sizlerle....
bu arada benim bugün 6+1 günlük bebişim yada bebişlerim şu anda merak içindeyim kaç tane ve sağlıklılarmı diye allahım inşallah tamamına erdirir....
ve mide bulantım başladı 3 gündür ama sadece bulanıyo çok şükür yemek yiyebiliyorum....
böyle yani benden haberler .. gizem sizi unutmöadım canım öyle şey olurmu beraber başladık böyle devam edeceğiz ....öpüyorum hepinizi....
dün akşam sizin mantıcının önünden geçtim heheheh oklava elimdeydii ama sen yoktun :))))))))gizem senle görüştüğümüzde elinde oklava olursa hiç şaşmam
cnm benim hadi hayırlı olsun yedim ben burda kendimi sana ve cemreye seslenmekten oh allaha şükür senden hayırlı haber geldi rabbim sağlıkla tamamına erdirsin analı babalı bir ömür huzur versin allahımKızlar bende hamileyiiiiimmmm.Eve şimdi geldim bildiremedim..Değerim 219 çıktı.2 gün sonra tekrar bakılacak.Allah herkese tattırır bu duyguyu inşallah.Tez zamanda Amin.
özlecem tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gizemcim bugün kanamam kahverengiye dönerek durdu çok şükür perşembe belki test yaptırabilirim hemşire 11. gün kanda çıkar diyor
kızlar bu benim 3. denemem dualarınıza çok ihtiyacım var hepimiz anne oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?