Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim hepiniz benim için ayrı ayrı değerlisiniz
sizlerin sevincide kederide benim
rabbim hepimize huzur sağlık ve bol bol hayırlı evlat versin

eeee yine yalnızım kimsecikler yok
hava yağmurlu heralde herkes hala yatakta
songülll kıs nerdeisn yaa
talyaa işe gitmedinmi bacım yoksa
iyi bari bende ders çalışayım

eşim bilgisayar başında çokkalmama izin vermiyor tatlım o yüzden ara ara girebiliyorum evet canım yarın test yaptıracağızz yani 11. gün Allhım güzel haber vermeyi nasip etsin hepimize

eylülüm günün aydın olsun

aju cnm benim aynen dünkü gibi bi değişiklik yok şimdilik ama vucudu kana reaksiyon göstermemiş böbreklarde çalışmya başlamış hala yoğun bakımda ama inşallah akciğer ve karaciğerde çalışırsa herşey normale dönücek.rabbim yavrucuklarına bağışlasın diyoruz elimizden bişi gelmiyo dr uda bol bol dua edin demiş zaten

aju cnm eşin en doğrusunu söylüyo güzelim bende burdan bas bas bağırıyorum hamileler ve trasferi yapılmış sonuç bekleyen arkadaşlar radyasyondan uzak durun diye
ve çok çok rica ediyorum herkesten bu çok önemli mümkün olduğunca pc cep tel microdalga fırın vb.cihazlardan uzak durun canlar o kadar emek verip umut ediyoruz
bol bol yatın dinlenin sıvı alın kan sulandırıcı gıdalardan ve çekirdek badem gibi tohumlardan uzak durun
herşey bebişler için unutmayın
inanınki kardeşim gibisiniz bana hepiniz çok değerlisiniz onun için bu ısrarım

günaydın
seninde günün aydın olsun canım benim kimsecikler yok sen varsın canım benim sende ders çalışıyorsun demek allah zihin açıklığı versin emi

eylülüm ders çalışmaya çalışıyorum bişi anladığımdan değil işte yardımcı bi kaç kitap daha almam lazım
oxford da okuyorum sanki ya altı üstü açıköğretim fakültesi yaa bölüm derslerimin hepsini geçtim
2 dersten kaldım kaç senedir bi diplomayı alamadım yani
bazen düşünüyorum salakmıyım acaba ben neden kafam basmıyo diyee :))))))))))))))

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMİLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMİLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMİLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125)

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMİLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

gizemim songule yuzde yuz katiliyorum.. ben buraya fazla gireli ama, girdigimden belli bende bagli kaldim... Allah senden razi olsun, okadar kisiye senin sayende dualar okunuyor.. Insallah yakin zamanda hamile kalirsin ve bebegini kucagina alirsin canim! Bunu butun gonlumle diliyorum... Ve oteki arkadaslarimada.. Insallah hepimiz birgun bebeklerimize kavusacagiz..

canlarım ben geldim işim çoktu sabahtan yeni fırsatım oldu gizemcim malesef tüm gün pc başındayım yapacak bi şey yok mecburen allahım korusun diyorum napalım arada kalkıp geziniyorum wc gidiyorum günü bitiriyoruz işte....

eeee yine yalnızım kimsecikler yok
hava yağmurlu heralde herkes hala yatakta
songülll kıs nerdeisn yaa
talyaa işe gitmedinmi bacım yoksa
iyi bari bende ders çalışayım

gizem canim, bugun bir baskasinin dersine girmistim. o yuzden gec geldim. Cuma gunu ayni dersi bende verecem.. bi bakiyim dedim oteki nasil yapiyor..

eşim bilgisayar başında çokkalmama izin vermiyor tatlım o yüzden ara ara girebiliyorum evet canım yarın test yaptıracağızz yani 11. gün Allhım güzel haber vermeyi nasip etsin hepimize
Ajuu yarin bizi merakta birakma. Insallah guzel haberler alacaksin canim.. hic idrar testi yaptirdinmi? canim, bundan oncekilerde hic hamilelik yasadinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…