Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

talya cnm benim allah sizlerden razı olsun
inanki kendimden çok istiyorum sizlerin anne olmanızı
ben bişi yapmıyorum ki aslında her gelene bi laf atıyorum işte
sizler gelmeseniz nete ben napcam burda tek başıma cnm benim
öle şeyler söleyip şımartmayın beni heeee
duaların için sğol rabbimden tek dileğim hayırlısıyla herkes muradına kavuşsun

meldir günaydın cnm benim
malesef öyle ama sen yinede mümkün olduğunca dikkat et cnm benim allahıma emanetsiniz işte
çalışmak zorundayız tabi bende başlasam tedaviye bende burda olmak zorundayım
trasferden sonra enfazla 3 gün izin alabilirim yani
kullanmaığın zamanlarda monitörü düğmesinden kapat cnm benim

kizlar birsey soracam, tup bebek tedavisi yuzunden isyerinde sorun cikiyormu? Anlayislilarmi..Burda cok sorun cikaran oluyor.. simdilik benim isyerimde fazla bir sorun yok, ama nekadar anlayisli kalirlar bilemiyorum

ooooo songül hanım sabah şerifleriniz hayırlı olsun
bune uykusu balım böle güzellik mi heee
çok uyuma sen zaten güzelsin cnm benimmmm

ay kıskanmayalım lütfen maşallah topiğimizdeki herkes birbirinden güzel

kizlar birsey soracam, tup bebek tedavisi yuzunden isyerinde sorun cikiyormu? Anlayislilarmi..Burda cok sorun cikaran oluyor.. simdilik benim isyerimde fazla bir sorun yok, ama nekadar anlayisli kalirlar bilemiyorum

cnm patronun merhametine kalmış birazda
benim izinle ilgili bi sorunum yok çünkü patronumda tüp bebek yapıcak hehehehhe :)))
ama olduki izin vermiyo bende dr la konuşup alırım raporu o ister izin versin ister vermesin ondan sonra diymi yanii

Hastalık izni
Kategori : Hastalık ızni

Kanun / Madde(ler) : 657 / 107
Tarih : 12 Ekim 1993
Kaynak : 8 sayılı bülten, 25. sayfa
Özet : Hastalık raporu vermeye yetkili hekimler ve resmi sağlık kurullarınca düzenlenecek raporla belgelendirildiği takdirde, tüp bebek tedavisi nedeniyle personelin 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 105 inci maddesi hükmü uyarınca sıhhi izinli sayılması gerektiği hk.
Tedavi süresi resmi sağlık kurullarınca düzenlenecek raporla belgelendirildiği takdirde tüp bebek tedavisi nedeniyle personelin sıhhi izinli sayılıp sayılmayacağı konusunda tereddüt oluştuğuna dair ilgide kayıtlı yazınız incelenmiştir. Bilindiği üzere, memurlara hastalıkları halinde, duruma göre resmi veya özel hekimlerce veya resmi sağlık kurullarınca verilecek raporlarda gösterilecek lüzum üzerine, aylık ve özlük haklarına dokunulmaksızın 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 105 inci maddesindeki esaslar çerçevesinde hastalık izni verilmektedir. 30.12.1980 tarih ve 8/2175 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan “Memurların Hastalık Raporlarını Verecek Hekim ve Resmi Sağlık Kurulları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre, hastalık raporu vermeye yetkili hekimler veya resmi sağlık kurullarınca düzenlenecek raporla belgelendirilmesi halinde, ilgili personelin Devlet Memurları Kanununun değişik 105 inci maddesi hükmü uyarınca sıhhi izinli sayılması gerektiği mütalaa edilmektedir.

canım benim evet yeni kalktım gece tv ye daldım biraz canımda sıkıldı uykum kaçtı geç sabaha karşı yattım eee ancak kalkabildimmm

Benim patronda evlatlik almakla ugrasiyor.. burda evlatlik almak cok zorr, kadin yillardir ugrasiyor..Birde tek basina.. o yuzden bana anlayis gosterebiliyor suan..

kiz helal olsun be turkiyeye... tup bebek icin ozel kanun bile var... burda daha ugrasiyorlar... hic bir kanun yok... o yuzden bir cok kadin sorun yasiyor.. isten atilanlar bile oluyor..

SENA canım üzüme demek yersiz bilirim malesef birçoğumuz seni anlıyorz malesef
yapacak bişey yok canım Allah dan hayırlısı olsun
inş bi dahakine tutarr canım

arkadaşlar ben hiç söylemedim raporumada başka bir şey yazdı dr. um 8 gün aldım zaten 29 ekime denk geldi 10 gün dinlenmiş oldum. zaten hamileleri bile çıkarıyorlar tedavi desem baştan atılırım sanırım bundan önceki işimde de hamileyim diye çıkardılar tazminatsız falan ama burası haklarını verip gönderiyor allahtan bakalım kısmet saklıyorum şimdilik 4 aya kadar belli olmazsa saklayacağım sonrada çıkarsalarda tazminat işsizlik falan filan 1 sene idare eder beni sonrada allah büyük napalım özel olunca böyle oluyor.

cnm şu andan itibaren gebe olduğun için seni asla işten çıkaramaz bunun içinde kanun var
sen kendi istek ve arzunla işten ayrılmadığın sürece çıkaramaz ayrıca doğum iznine çıktığında da maaşını tıkır tıkır ödemek zorunda

dahasıda var ben birazdan geliyorum

kiz ben tedavi boyunca hic dinlenemedimki.. ultrasona gittigimde bile, geri ise dondum ve daha uzun calistim... bu beni cok yordu..hic izin almadim, bir transferde yarim gun izinliydim.. yumurta toplama islemide zaten pazar gunune denk gelmisti.. ya kizlar bizim burda sadece agri kesici igne veriyorlar yumurta toplarken... yani aciyi hissettim hep yumurta toplarken :sinifsinif:

ayyy MELDıR nasıl insanlar var ya hak hukuk denen bişey var özelde olsa uymak zorundlar ya
inş sen istediğin zamana kadar çalışabilirsin
şekerim ben de doğuş holdingin bi şirketinde çalışıyodum insan kaynalarından bi kadın sürekli tuvalete gisiyo falan artık göze batmaya başladı tabii işten çıkarıcaklar safsaklıyo diye sonra öğrendik hamileymiş neyse biraz dah tuttular doğum iznine çıkaağı zaman kusura bakma al tazminatını da başka eleman alıcaz deyip yolladılar
tamam çıkarında insanların haklarını verin barri demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…