- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.521
canlarım ben geldim işim çoktu sabahtan yeni fırsatım oldu gizemcim malesef tüm gün pc başındayım yapacak bi şey yok mecburen allahım korusun diyorum napalım arada kalkıp geziniyorum wc gidiyorum günü bitiriyoruz işte....
kizlar birsey soracam, tup bebek tedavisi yuzunden isyerinde sorun cikiyormu? Anlayislilarmi..Burda cok sorun cikaran oluyor.. simdilik benim isyerimde fazla bir sorun yok, ama nekadar anlayisli kalirlar bilemiyorum
ooooo songül hanım sabah şerifleriniz hayırlı olsun
bune uykusu balım böle güzellik mi heee
çok uyuma sen zaten güzelsin cnm benimmmm
ay kıskanmayalım lütfen maşallah topiğimizdeki herkes birbirinden güzel
cnm patronun merhametine kalmış birazda
benim izinle ilgili bi sorunum yok çünkü patronumda tüp bebek yapıcak hehehehhe :)))
ama olduki izin vermiyo bende dr la konuşup alırım raporu o ister izin versin ister vermesin ondan sonra diymi yanii
kizlar birsey soracam, tup bebek tedavisi yuzunden isyerinde sorun cikiyormu? Anlayislilarmi..Burda cok sorun cikaran oluyor.. simdilik benim isyerimde fazla bir sorun yok, ama nekadar anlayisli kalirlar bilemiyorum
arkadaşlar ben hiç söylemedim raporumada başka bir şey yazdı dr. um 8 gün aldım zaten 29 ekime denk geldi 10 gün dinlenmiş oldum. zaten hamileleri bile çıkarıyorlar tedavi desem baştan atılırım sanırım bundan önceki işimde de hamileyim diye çıkardılar tazminatsız falan ama burası haklarını verip gönderiyor allahtan bakalım kısmet saklıyorum şimdilik 4 aya kadar belli olmazsa saklayacağım sonrada çıkarsalarda tazminat işsizlik falan filan 1 sene idare eder beni sonrada allah büyük napalım özel olunca böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?