Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hatice gülüm zaten sıkışık olman gerekiyo öle değilmi trasferden sonra en az 15dk da wc yasak
hastanede 1 saaat dinlendikten sonra evine gidiyosun şeker öle değilmi orda

bana 1 saat onceden gitmek yok artik dediler wc ye.. sizin orda iyi 15 dakikaymis...
Yok be ne dinlendirmesi burda... transfer olduktan sonra wc ye gittim ordan da eve... 5 dakikanin icinde ciktik hastaneden.. o gunde gittim gezdim.. :roflol: nebilim ben, hic git yat dinlen demediler...
yumurta toplama isleminde bile, topladiktan yarim saat sonra eve gonderiyorlar..

toplma neysede trasferde dinlenmek de çok önemli sen bakma dr lara atıyolar öle normal yaşantınıza dönün falan filan
kendileri yapsa doğurana kadar yatarlar

ya hatice napim yaa
ben diyom para lazım eşimdiyo kurban kesicez
ben sıkıyom o gevşetiyo kesenin azını
bu gidişle çok zor çok

kiz gizemim ben transferden once biraz cok fazla su icmisim...Transfer aninda o kadar zor durdumki yerimde.... biter bitmezde hemen helaya kostum....

:) benim çok enteresan oldu transferi yaptı çok sıkışıksın sürgü koyduk yap çişini dedi laelaelaelaelae nası yani dedim masadayken yap rahatla dedi ayy mümkün değil dedim yapamam burda hadi biz çıkalım dedi ışığıda kapattılar bende tık yok çatlayacam ama yapamam dedim sonda takalımda rahatla madem dedi 1 saat yatacan kalkma ayağa bekleyemezsin o kadar da dedi sonda taktı sağolsun dr. çok şeker iyi bir bayan allah razolsun canım benim :1hug:

gizemim ben neydi o b... yerin adı yaa kıs ben çok cahildim hiç bilmiyodum düşün 20 21 yaşında falandım gebze yide aman aman bimiyodum şifa kliniğimi ne varya orda yaptırmıştım merkez caminin karşısında hanii

hatice hadi yallah cnm yallah dersine
ne anlatıcan bugün konu nee hihihiih
bende çalışmaya başlıycam haftaya matematik

talya bende senin gibi çok su içmişim hastanede dedim ama almıyosanız içeri tuvalete gitcem dedim duramıyom ya
neyse aldılar doktorum çok sıkışmışsın dedi hemşireye mesaneyi boşalt dedi tabi ben koyun gibi yatıyom ya yaptılar bişiler bana mesaneyi boşalttılar transferden sonrada boşalttılar ben hastaneden çıkana adar tuvalete gitmedim odada uyumuşummm

ne guzel ya, transferden sonra sizi yatiriyorlar..

aa gizem çok ayıp bende tüp için 3 sene bekledim k.v. keyfini bile bekledim hastalandı 2 ay ertelemiştik boşverrr her şeyin hayırlısı canım bak öğrendik mutlu haberi goncam yok yanımda napalım kader kısmet telefonla bile görüşemiyoruz doğru düzgün sen hayırlısıyla olsun diye dua et benim gibi delirme :)

meldir valla şansın varmış hee
bende sölicem ozaman dr uma dicem arkadaşıma sonda taknışlar banane banane bende isterim oh oh oh hihihihi

kıs songul allah seni iyi etsin hee kasap mı hastanemi belli değil orası benim arkadaşım çalıştı orda songuncu bunlar diyodu iyi canını kurtarmısın hee

ya talya nasıl yani türkçesini bilmiyorum yaa
ne anlatıyonki bölme çarpma
kesir
falan filan mı bi soru yaz bakim sen buraya ben sana sölim türkçesini huhahauauhauah

Oh ne guzel uyumusun... ... inan bana yerlestirdiler, ondan sonra hadi kalk ustunu giy dediler.. hic yatma falan yok..

kıs meldir napim yaa bazen kızıyom işte bende goncama falan yaa ondan
valla eskisinden daha çok istiyorum artık anne olmayı :)))))

ben zaten masadan kalk dese kalkmam diyecektim yanıma sedye koydular yavaşça oraya geç dedi tarif ettih çok az kıpırdayarak geçtim ben bide çok soru sordum bildiklerimi söyledim hep dr. ona göre davrandı diye düşünüyorum hasta sedyeden kalkmasın dedi yatağa alıyolardı norlamde 1 saat sana terapi dedi sedyede bende sabaha kadar bile yatarım dedim güldü bana :) hiç kımıldamadan yattım 1 saat sonrada arabanın arkasına yattım eve geldim 8-9 gün sadece wc gittim yemek yemek için kalktım 2 koca ananas yedim bu arada bilmem faydası olmuşmudur?= hiçde sevmem ama ilaç niyetine yedim işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…