- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.581
hatice gülüm zaten sıkışık olman gerekiyo öle değilmi trasferden sonra en az 15dk da wc yasak
hastanede 1 saaat dinlendikten sonra evine gidiyosun şeker öle değilmi orda
ay yaaa herkes bişiler yapmış tedavisinde ufff ben hala başlayamadım yaa
şimdi bide araya kurban girdi masraf yani ben bu gidişle 2020de yaparım anca tüp
kiz gizemim ben transferden once biraz cok fazla su icmisim...Transfer aninda o kadar zor durdumki yerimde.... biter bitmezde hemen helaya kostum....
:) benim çok enteresan oldu transferi yaptı çok sıkışıksın sürgü koyduk yap çişini dedi laelaelaelaelae nası yani dedim masadayken yap rahatla dedi ayy mümkün değil dedim yapamam burda hadi biz çıkalım dedi ışığıda kapattılar bende tık yok çatlayacam ama yapamam dedim sonda takalımda rahatla madem dedi 1 saat yatacan kalkma ayağa bekleyemezsin o kadar da dedi sonda taktı sağolsun dr. çok şeker iyi bir bayan allah razolsun canım benim :1hug:
talya bende senin gibi çok su içmişim hastanede dedim ama almıyosanız içeri tuvalete gitcem dedim duramıyom ya
neyse aldılar doktorum çok sıkışmışsın dedi hemşireye mesaneyi boşalt dedi tabi ben koyun gibi yatıyom ya yaptılar bişiler bana mesaneyi boşalttılar transferden sonrada boşalttılar ben hastaneden çıkana adar tuvalete gitmedim odada uyumuşummm
ya talya nasıl yani türkçesini bilmiyorum yaa
ne anlatıyonki bölme çarpma
kesir
falan filan mı bi soru yaz bakim sen buraya ben sana sölim türkçesini huhahauauhauah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?