- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.561
üzüülme ya canım benim Allahım nasip edecekse o 1 ide tutunacak annesine Allah yüzünü güldürsün diğer dondurulmuşlarını 2. çocuk için kullan inşallah:Saruboceq:
kızlar yemekteydim geldim ve yazılanları okudum
talya o ne yaa anestezi olmadan toplama işlemi çok kötü cnm benim
rahim röntgeni çekilirken ben ağrı kesici iğne vurmalarına rağmen bas bas bağırdım valla
cnm benim keşke imkanın olsada burda tedavi olsan ah be güzelim
bizde hep yabancılar bizden önde deriz hee şerefsizler yaaa canlı canlı
prosedür aynen songülün anlattığı gibi cnm benim
kanda hormon tahlili ultrason sperm testi rahim röntgeni cnm benim
sonuçlara göre değerlendirme yapılıyo
aju cnm benim kasık ağrın normal bitanem
kanama ne durumda bitti dimi
songüllll seni seviyorummmmm
ayy canım benim ya
ben toplama işleminden sonra odaya geldim çarşafım hep kandı zaten beklerken benden önce bi hasta vardı kanları görmüştüm yanii ayyy dedim iiki uyutuyolar
canım benim çok zor işimiz çokkkkkkkk
benim rahim filmim çekilirken hiç anestesi ağrı kesici filan yapmadılar bi de cahilim nasıl oluyo bilmiyorum ayy deli olmuştum hala aklıma geldikçe sanki ağrı hissederimm
ALLAH ım yardımcımız olsun bunca çekilenlerrr
yaa toplama işleminde nası uyutmazlar aklım almadı çok zor bir işlem ben narkozlu olduğum halde gece ağrıdan duramadım ağrı kesici al dedi dr.um bayıltmasalar ben bayılırdım zaten korkudan ama rahim flminde bende bilmiyordum hiç bir şey bilmeden tek başıma gittim faciaydı benim için çıkınca bayılmışım zaten 1 saat odada yatırdılar kimiside gülerek çıktı nası iş anlamadım bende bende mi bir tuhaflık var diye düşünmüştüm.
yok ya meldircim çok zor rahim filmi de bana şöyle olmuştu hiç unutmuyorum malesef
tabi cahilim bu konuda dotor rahim filmi çektir dedii neyse bi klinikten randevu aldım çektircem o gün olmadı bi aksilik oldu o akşam hemşire arkadaşım bende haber almaya geldi nasılsın filan heyecenle bend iiyim çekilmedi dedim sen benden haber almaya geldin söyle çok mu zor dedim yok ya ne zoru filan dedi neyse kandım tabii ben o günde başka bi arkadaşa uğramıştım ayyy songül çok zor oluyomuş ahmi dışarı çıkarıyolarmış dedi ben tabi şok oldum kaynananası da saçmalama ya ciğer filmi çekilirken ciğeri doşarımı çıkarıyolar demişti bana da mantıklı gelmişti ya kadının dediği anammmdiğer gün gördüm ciğeri de rahimi de yaaa çok zordu eşimde yoktu şehir dışındaydı ablamla gitmiştimmm
ay şimdi bile kötü oldum valla bazı merkezler uyuşturarak çekiyolarmış ama bana olmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?