Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ajuuu inş seninde mutlu haberleirini alırızz canım benimm
güzel dileklerin için de sağol
inşşş dediğin gibi olurr
bizi fazla bekletme saın hemen haber ver

canim insallah gerek kalmaz ama, 3 defa dan sonra turkiyede yaptirmayi dusunuyorum.. eger tabi izin falan ayarlayabilirsem..insallah o durumlara gelmeyiz..

talyacım şeerim nasibin varsa olur canım sıkma canını ya
ben şimdi öyle diyorum beli de nasibim onlarda allah büyük canımmm

gizemmm bende seniii................

yaa toplama işleminde nası uyutmazlar aklım almadı çok zor bir işlem ben narkozlu olduğum halde gece ağrıdan duramadım ağrı kesici al dedi dr.um bayıltmasalar ben bayılırdım zaten korkudan ama rahim flminde bende bilmiyordum hiç bir şey bilmeden tek başıma gittim faciaydı benim için çıkınca bayılmışım zaten 1 saat odada yatırdılar kimiside gülerek çıktı nası iş anlamadım bende bende mi bir tuhaflık var diye düşünmüştüm.

valla ülkeme kurban olyım heee
ne bu yaaa bi de derler ya böy6lesi ancak türkiye de olurr sanki diğer ülkeleri çok bilirler
all işte bilenin ağzındannn yaaa

meldir ben eşimle gittim rahim filmine adamcağız kapıda duramamış sesimden bahçeye çıkmış napsın
ben odadan bi çıktım morarmışım zaten günlerce kurtulamadım etkisinden her aklıma geldiğinde ağladım valla.kocaman bişiler öle içeri içeri töbe yarabbim yaa ne hallerdeyiz
yinede hamdolsun
ben vajinal utrasondan bile tiksinirken dr öle metalleri elinde tutup gösterice ayyy
bayıltsınlar beni sonra ne yaparlarsa yapsınlar yaa acısını geçtim ben o görüntüye dayanamıyorum

kızlar trasferi anlatsanıza nasıl oluyo

Canim benimki yine iyiydi.... Acidi ama napiyim.. Ama bazilarinki galiba daha cok agriyor. duyuyorumda, agridan duramiyorlarmis o anda..

yok ya meldircim çok zor rahim filmi de bana şöyle olmuştu hiç unutmuyorum malesef
tabi cahilim bu konuda dotor rahim filmi çektir dedii neyse bi klinikten randevu aldım çektircem o gün olmadı bi aksilik oldu o akşam hemşire arkadaşım bende haber almaya geldi nasılsın filan heyecenle bend iiyim çekilmedi dedim sen benden haber almaya geldin söyle çok mu zor dedim yok ya ne zoru filan dedi neyse kandım tabii ben o günde başka bi arkadaşa uğramıştım ayyy songül çok zor oluyomuş ahmi dışarı çıkarıyolarmış dedi ben tabi şok oldum kaynananası da saçmalama ya ciğer filmi çekilirken ciğeri doşarımı çıkarıyolar demişti bana da mantıklı gelmişti ya kadının dediği anammmdiğer gün gördüm ciğeri de rahimi de yaaa çok zordu eşimde yoktu şehir dışındaydı ablamla gitmiştimmm
ay şimdi bile kötü oldum valla bazı merkezler uyuşturarak çekiyolarmış ama bana olmadıı

talya cnm inşallah hayırlısıyla bu defa tutucak ve sen bebişini kucağına alıcaksın annesi seninkide pek bi nazlı cnm yaa
rabbim tez vakitte versin cnm

aju sabırsızlıkla bekliyorum cnm sonucunu
senin içinde dualarımızı ediyoruz cnm benim

kiz gizemim ben transferden once biraz cok fazla su icmisim...Transfer aninda o kadar zor durdumki yerimde.... biter bitmezde hemen helaya kostum....

hatice gülüm zaten sıkışık olman gerekiyo öle değilmi trasferden sonra en az 15dk da wc yasak
hastanede 1 saaat dinlendikten sonra evine gidiyosun şeker öle değilmi orda

canim yaa, burda okurken ben bir tuhaf oldum... hic bilmiyordum boyle oldugunu..

ay yaaa herkes bişiler yapmış tedavisinde ufff ben hala başlayamadım yaa
şimdi bide araya kurban girdi masraf yani ben bu gidişle 2020de yaparım anca tüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…