Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

banada dr. um 2 gün yeter dedi transferden sonra dedim hayır olmaz çok az bu süre 10 güne kadar rapor yazarım istersen dedi olur dedim bu kadar uğraştıktan sonra isterse işten atsınlar umrumda değil dedim :)

inş canım bend yerim sanırım ananas severimde heee
beni sedyeden hiç kaldırmamışlardı eşimin de yardımıyla hemşireler çarşafla yatağı aldılar yavaş yavaş yani ben 3 4 saaat hiç kalkmadım desem yerii
ama ne oldu olmadı nasip olmaynca olmuyoo işteee

dur bakiyim yaziyim..

buna nediyorlar? bizim burda ozel ismi var bunun.. parantezleri kaldirman gerek

(ab-5)(b+3)=

özdeşikler ve çarpanlara ayırma

parantesen kurtarıcaksın sayılar bi tarafa harfler bi tarafa falan dimi öle bişi yani:roflol:

gizem, burdaki matematik turkiyedekine bakarak basit... Daha yeni yazdigimi universiteli ogrencilere verecem......

oha yani burda ilkokul 4.sınıf sorusu o yazdığın heheh
türk milleti zzekidir
türk milleti çalışkandır

ATAM boşuna dememiş

allah hayırlısını versin arkadaşım herşeyde vardır bi hayır napalım nasip kısmet 5. denemeden sonra hamile kaldım inşallah sağlıkla doğurmakta nasip olur işimiz çoook zor allah yardımcımız olsun daha büyük acılar vermesin....

ohh öğrendim canlarım trasferde neler yapacağımı hehehe yandı hemşireler doktorlar
çekilin ben geliyorum huhauhhau
millet dicek bune yaa eziyet ediyo bize
hihihihii

özdeşikler ve çarpanlara ayırma

parantesen kurtarıcaksın sayılar bi tarafa harfler bi tarafa falan dimi öle bişi yani:roflol:

haha, guldurdun beni.. hee oyle birsey :)))

neyse kizlar ben cikiyorum... dersim 4 saate yakin suruyor... ordan sonra da toplantim var.. giremem artik bugun. Aksamda eltime gitcem insallah. neyse hadi Allaha emanet olun kizlar

hatice cnm benim hadi iyi dersler kazık kadar adamlara öğrettiğine bak yaa huhhahah

hadi canım yarın görüşürüz
eltine slm söle hihhiihi

kızlar merak ettikleriniz sorun noktası virgülüne anlatayım :) ne isterseniz sorun sıkılmadan yazarım insanın içi rahat ediyor bilince başına neler geleceğini önce bir rahim içi temizlik yapılıyor jeller sular baya sürüyor 10 dk. yakın yada bana öyle geldi :) azcık canınız yanıyor sonra üstten biri ultrasonu tutuyor kateteli görüyorsunuz sonra embiriyoları ışık gibi bırakıyo ben o anda derince nefes aldım kasılmıştım çünkü rahatlamak işe yarar diye düşündüm sonrada anlattıklarım oldu :)

hatçecim ii dersler sana
maşallah kıss bütün sülalenizde orda sanırım türkiyede biri kaldımı şekerim yavv
sanırım annenler de orda gerçi onlar olmasa çekilirmi yanii

ben bişi bilmediğim için soramıyorum sen sıkılmadan bütün süreci bana detaylarıyla anlat cnm sen en kıdemlisin sanırım hee

songul ne hazırlıycen nen gelemmi bende heheheh
kıs dün sizin dükkanın önünden geçtim hee
kitap fuarı varya oraya gittim hihihi kitap alam dedim ingiilizce 25tl dedi adama dedim aynısı kadiöyde 15tl almıyom huhahah adam demiştir manyakmı ne

valla canım akşam komşum geldi sigara böreği sarmıştım ondan var ısıtıcam gel beraber olsun canım benim
bizim dükkan işi biraz sııntı ya bakalım ne olcak eşim olmuyo diyo bakalım hayırlısı çok masraflı dükkan diyo gerçekten öyleee

gizemcim transfer sırasında sıkışık olman dışında bi sorun yok kasıktanda ultrasonla bastırınca ben doktorun yüzüne doğru kaçırcam diye çok korkmuştumdelikafadulden Allahtan olmadı öyle bişi ama bebişlerinin ışık halinde san geldiğini görmek çooook güzel bi duygu
sonrasında beni sedyeye alıpodaya çıkardılar kocacığım sürgü verdi rahatladım sonrada 2 saat kalkmadan yattım evede yarı yatar pozisyonda geldim 3 gün yemek tarifi yemek yeme ve wc dışındakalkmadımsonra yakın marketler dışınd biryerede gitmedim evde genelde ayaklarımın altına minder koyarak yatıyorum
işte benim süreecimde böyle ve yarın finallll inşallah bu sefer güzel bi sonuç olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…