Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hatice cim toplama işlemi sırasında anestesi yapmadılar mı sana

hatice cim toplama işlemi sırasında anestesi yapmadılar mı sana

yok canim ya..burda yapmiyorlar... pahali ya... bizim burda ilk 3 tedavi sigorta tarafindan karsilaniyor..
bana sadece kalcamdan agri kesici yaptilar, ve yarim hap verdiler, rahatlattirmak icin.. yani yumurtalari toplarken hisettim aciyi..

yok canim ya..burda yapmiyorlar... pahali ya... bizim burda ilk 3 tedavi sigorta tarafindan karsilaniyor..
bana sadece kalcamdan agri kesici yaptilar, ve yarim hap verdiler, rahatlattirmak icin.. yani yumurtalari toplarken hisettim aciyi..

ayy canım benim ya
ben toplama işleminden sonra odaya geldim çarşafım hep kandı zaten beklerken benden önce bi hasta vardı kanları görmüştüm yanii ayyy dedim iiki uyutuyolar
canım benim çok zor işimiz çokkkkkkkk
benim rahim filmim çekilirken hiç anestesi ağrı kesici filan yapmadılar bi de cahilim nasıl oluyo bilmiyorum ayy deli olmuştum hala aklıma geldikçe sanki ağrı hissederimm
ALLAH ım yardımcımız olsun bunca çekilenlerrr

evet canım valla bi zaman dedim ki noluyo ya hep olumsuz hep olumsuzz
sonra düzeldi çok şükür inş bundan sonra haber vereceklerde pozitif olurr

ay canim ya....allahim yardimcimiz olsun..
Canim benim hic rahimfilmi cekmediler.. tedaviye baslamadan once sadece ultrasonla baktilar ve bir kucuk parca birsey aldilar..ne oldugunuda bilmiyorum..bu kadar... ve sorun yok dediler bana...
Galiba turkiyede daha cok arastiriliyor hersey..

hatçem ben allah nasip ederse bayramdan snra dondurulmuşları denicem baalım adet olmak için hap kullanıyorum ama başlamam gereiyo ken başlamadım çünkü 2 ay daha beklemicem adetimi bayramdan sonraya ayarlıyorum yani hihihihi 10 gün hap alıyorum 3. 4. gün sonra da adet oluyorum canım
evet snırım türkiyede ço daha inceliyolar bi kere ultrasonla bakılıyo rahim filmi isteniyo kan testleri filan sperm testi mutlaka bunları istiyolar
mesela ben aşılamalarımda sorunun ne olduğunu biliyoduk ama doktorum bi ihtimal eşinin de değerlendirilmesi lazım bazen ilaç kullanıyo kadınlar tedavinin so aşamasına geliyolar bakılıyo ki sperm de yok yani benim gittiğim yerde böyle oldu cicimm

eylülcğüm inşallah canım
talya canım yarın akşama doğru sonuç alırım ve tabiki habeer veririm Allahım güzel haberler yazmayı nasip etsin tatlım önceki 2 denememde de sonuç negatifti ama tüp bebek denemeleri öncesinde tedavisiz hamile kaldım ama dış gebelik oldu tek tüpümü aldılar diğer tüpde tıkandı ameliyatta

evet canim, dogru boyle yaparsan zaman kaybin olmuyor fazla.. ozaman 2 hafta sonra baslarsin ilacina...
Eger hersey yolunda giderse galiba 1-2 hafta arayla tedavi olacaz.. sana hepsini transfer edeceklermi?

canım valla bende bilmyorum aslında nsıl olacağını
hastaneye gidip yüzyüze konuşmak istiyorum eşiminde malum işlerii bakalım nasıl olucak bayram üstü bende sıkılıyorum açıkcası kaynana karısı da gelcek bayramda bizle döner buraya ayyy deli oluryorummm dört tane var ama dondurulmuşum sanırım hepsini transfer ederler çünü taze yede 4 transfer yaptılar dondurulmuşada yaparlr sanırım
sen nasıl yapıcan canımm

ben iste suan adet olmayi bekliyorum... benim 5 dondurulmuslarim var, ama 3 ayri tupte..yani iki tupte 2 tane var ve birtanesindede bir. Hersey yolunda giderse, 3 kere transfer demek bu. bana sadece 1 transfer edecekler..dondurulmuslarin ikiside iyiyse, en iyisini secip transfer edecekler.. otekide cope :gitme: Aslinda ben ikisinide istiyorum ama koymuyorlar iste..
Galiba bayram zamanina denk gelir transferim..Adetten kac gun sonra transfer ediyorlar hic bilmiyorum.. 15- 16 gun diye duymustum..ama emin degilim

kızlar yemekteydim geldim ve yazılanları okudum

talya o ne yaa anestezi olmadan toplama işlemi çok kötü cnm benim
rahim röntgeni çekilirken ben ağrı kesici iğne vurmalarına rağmen bas bas bağırdım valla
cnm benim keşke imkanın olsada burda tedavi olsan ah be güzelim
bizde hep yabancılar bizden önde deriz hee şerefsizler yaaa canlı canlı

prosedür aynen songülün anlattığı gibi cnm benim
kanda hormon tahlili ultrason sperm testi rahim röntgeni cnm benim
sonuçlara göre değerlendirme yapılıyo

aju cnm benim kasık ağrın normal bitanem
kanama ne durumda bitti dimi

songüllll seni seviyorummmmm

üzüülme ya canım benim Allahım nasip edecekse o 1 ide tutunacak annesine Allah yüzünü güldürsün diğer dondurulmuşlarını 2. çocuk için kullan inşallah:Saruboceq:

talya cnm benim rahim duvarının kalınlığına göre adetten 14.gün sonra olabilir bunu size en iyi nevincim sölerdi ama bebişiyle yatıyo şuanda :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…