- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.541
kiz ben tedavi boyunca hic dinlenemedimki.. ultrasona gittigimde bile, geri ise dondum ve daha uzun calistim... bu beni cok yordu..hic izin almadim, bir transferde yarim gun izinliydim.. yumurta toplama islemide zaten pazar gunune denk gelmisti.. ya kizlar bizim burda sadece agri kesici igne veriyorlar yumurta toplarken... yani aciyi hissettim hep yumurta toplarken :sinifsinif:
hatice cim toplama işlemi sırasında anestesi yapmadılar mı sana
yok canim ya..burda yapmiyorlar... pahali ya... bizim burda ilk 3 tedavi sigorta tarafindan karsilaniyor..
bana sadece kalcamdan agri kesici yaptilar, ve yarim hap verdiler, rahatlattirmak icin.. yani yumurtalari toplarken hisettim aciyi..
ayy canım benim ya
ben toplama işleminden sonra odaya geldim çarşafım hep kandı zaten beklerken benden önce bi hasta vardı kanları görmüştüm yanii ayyy dedim iiki uyutuyolar
canım benim çok zor işimiz çokkkkkkkk
benim rahim filmim çekilirken hiç anestesi ağrı kesici filan yapmadılar bi de cahilim nasıl oluyo bilmiyorum ayy deli olmuştum hala aklıma geldikçe sanki ağrı hissederimm
ALLAH ım yardımcımız olsun bunca çekilenlerrr
hatçem ben allah nasip ederse bayramdan snra dondurulmuşları denicem baalım adet olmak için hap kullanıyorum ama başlamam gereiyo ken başlamadım çünkü 2 ay daha beklemicem adetimi bayramdan sonraya ayarlıyorum yani hihihihi 10 gün hap alıyorum 3. 4. gün sonra da adet oluyorum canım
evet snırım türkiyede ço daha inceliyolar bi kere ultrasonla bakılıyo rahim filmi isteniyo kan testleri filan sperm testi mutlaka bunları istiyolar
mesela ben aşılamalarımda sorunun ne olduğunu biliyoduk ama doktorum bi ihtimal eşinin de değerlendirilmesi lazım bazen ilaç kullanıyo kadınlar tedavinin so aşamasına geliyolar bakılıyo ki sperm de yok yani benim gittiğim yerde böyle oldu cicimm
ajuu nasılsın bakalımm
ben iste suan adet olmayi bekliyorum... benim 5 dondurulmuslarim var, ama 3 ayri tupte..yani iki tupte 2 tane var ve birtanesindede bir. Hersey yolunda giderse, 3 kere transfer demek bu. bana sadece 1 transfer edecekler..dondurulmuslarin ikiside iyiyse, en iyisini secip transfer edecekler.. otekide cope :gitme: Aslinda ben ikisinide istiyorum ama koymuyorlar iste..
Galiba bayram zamanina denk gelir transferim..Adetten kac gun sonra transfer ediyorlar hic bilmiyorum.. 15- 16 gun diye duymustum..ama emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?