Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bende sıkıldım bugün kimsecikler yok
listede tek bi arkadaş kaldı dua okumadığımız bari ona biraz dua okuyayım
tabi destekte bekliyorum herkesten
malum kasım ayı tedaviye başlayanların yakında trasferleri olucak sıkışıcaz
diyorumki yavaş yavaş kasım listesine yoğunlaşsak artık dimi

talya ders bitti heralde hee
birazdanda çıkıcaksın ve eltine gidiceksin dimi cnm hihihihi

evet eltiye gitcem..gorumcelerde orda olur herhalde...sarma saracaklarmis.. gitsemmi gitmesemmi kararsizim..yoruldum zaten.. bunlar birde sarmayi da cok saralar...insallah bitirmis olurlar ben varmaya..Hos genellikle daha basliyacak oluyorlar ama..

talya sen orda kadrolu öğretmenlikmi yapıyosun cnm
orda doğun büyüdün sanırım dimi

evet gizemim ya. ben firsat buldukca okurum insallah..

bende tam diyecektim kimse kalmamis diye.. ben gittikten sonra da fazla birsey olmamis

eeee kalabalık toplansın diye bekler uyanık ev sahibi bi çırpıda sarıverilsin sarmalar diyee heheh
sizin bide mantıınız meşhurdur heee bende çok severim ımmm nasıl canım çekti heee yakın değilizki anam sen hamuru tut ben geliyorum diyim ((

canım kadrolu yani devlet mamuru maaşını devlet ödüyo sende bi okulda öğretmenlik yapıyosun
yada maaşını okul döner sermayesinden ödüyo geçici olarak o okula ders veriyosun sözleşmeli olarak yani

neyse ben senin kafanı karıştırmıyım canım
hadi bak işlerine bende çıkıcam zaten 30dk sonra

canı arkadaşlarım çoooooooooooook teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun inşallah yarın süper haberlerle dönerim evdeki gardiyan kocam panikte o yüzden çok kalamıyorum nette bu denememizden ailelerin haberi yok o kadar çok destek oldunuzki bana Allah gönlünüzün mradını versin sizi seviyorum

canim burda biraz farkli.. maasimi universite oduyor.. burda herkezinki oyle.. ama galiba universiteler ve okullar destek aliyor devletten.. tam bende bilmiyorum

gel bide bana sor hamuru nasil guzel acarim klava: heheh.. kiz mantida sadece sikmasini beceririm..ne hamurunu yugurabilirim nede acarim.. ama senin icin denerdim.... yinecek sekilde olurmu orasini bilemem

kızlar ben kaçar sizi seviyorum öptüm canlar

yarına dua sayılarınızı beklerim şekerler muck sizee

Canim Allah sendende razi olsun..
Allahim hepimizin duasini kabul eylesin. amin

aju cnm benim rabbim muradını versin yüzünü güldürsün cnm benim hayırlı haberlerini bekliyorum

talya cnm sağolasın berabercene açardık şekerim bende anlamam ama yapardık bişiler
bu mantı işinin ustası songüllllllllllllll
marifetli gacı her türlü yemeği yapıyor maşallah cnm benim

hadi herkesi öptümmm

kiz songul, istanbulda olmus olsaydim, is cikisi sizin dukkana ugrar ordan alir gotururmdum aksam yemegimi... ne guzel hazir olurdu...
canim sizin dukkan avrupa yakasindami yoksa anadolu?

ha kızlar bu arada çıkmadan haber vereyim
yoğun bakımdaki arkadaşımı solunum cihazından çıkarmışlar eşide yanına girip görmüş bilinci açık artık
rabbim hepinizden razı olsun
hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum biz TÜRK milleti tek yüreğiz rabbim herkesin muradını versin
arkadaşımın bebeğini bağışlasın
bizlerede yavrumuzu kucağımıza almak nasip etsin

sabah biraz geç gelicem bi arkadaşıma psikolojik destek vericem bebeği olmuyo dr a gitmeye korkuyo gidimde bi ikna edeyim onuda hihhi
hızır acil gibiyim valla dimi :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…