Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gamze cnm çok sağol allah razı olsun

hadi sen al ilaçlarını evet çokta kalma nette
bu arada kese oluşumu başlamışmıır acaba belkide onları hissediyosun yada annelik içgüdüsü işte hihihi :)))))))))

gamze canim, yarin yaptirsan da olur gizemin dedigi gibi..hamileysen degerin cikmistir...
Evet bazilari hamileliklerini hissediyor..bizim bir arkadas var, dogal yolla hamile kaldi hemde birseferde, o hemen bildi hamile oldugunu...daha adet olmasina zaman vardi..

günaydın talya hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. bende dr.umla konuştum hemen paniklemeyelim dedi. 2 gün çok su içelim sirkeli suyla dezenfekte yapalım. c.tesi tekrar kan vereceğim dr.la görüşeceğim. dr.umu çok seviyorum çok tatlı çok pozitif beni çok rahatlatıyor telefonu açar açmaz canım benim nasılsın diyor ya sıkıntımı unutuyorum :)
inşallah sonuna kadar devam etmeyi nasip eder allahım hepimizin yardımcısı olsun.

meldir sagol canim.
Ay ne guzel ya doktorunuz oyle ilgileniyor..Insallah ise yarar canim..Dualarim inan hepimiz icin..
Benim burda 1 doktor yok..her hastaneye gittigimde baskasiyla konusuyorum... simdiye kadar nerdeyse bir doktor iki sefer denk gelmedi bana....

meldir sevindim canım amin amin aminnn

talya hadi bakalım şeker sıra sende yuppii
yaptığın şeye inan canım pozitif olucak diye inan olumsuzluklara asla takılma hop atla ustunden hihih :))
güzelim biliyosunki beynimiz bazı hormonları salgılamamıza neden oluyor
pozitif düşünce gücü diye bir kitap okumuştum
şimdi yazarını hatırlayamadım ama inan çok işe yarıyor psikoloji kitabı tavsiye ederim

nevin napiyor ya acaba.. kac gundur girmiyor, iyide yapiyor..Kendini iyi tutuyor..Nevinim insallah guzel haberlerini aliriz canim..

canim evet ya, bu sefer pozitif olmaya calisacam..insallah olacak.. Dur ben bir bakiyim o kitaba burdaki kitapcidan. insallah bulurum...

talya yazarı zaten yabancıydı ince bi kitap bulursun cnm benim onu bulamazsanda başka kitaplar bak yine psikoloji olsun ama roman falan değil yani beynimizi yönetmekle ilgili okişşşş

silam günaydın şeker nasılsın bakalım ne var ne yok

nevraa kiloları veriyor bu hafta inşallah diyetin başından beri 10 kilo vermiş olur da senin rüyanada o girmiş olur

nevincim seni çokk özledimm

sudenaz gülüm hadi bize bi haber cnm yaa sanırım bu hafta yada önümüzde hafta trasferi olur artık inşalla bu defa tutar
sudenazın bebeği en nazlılardan anneciğini çok üzüyo
sudenazcımla ilgili tüm detaylar 1.sayfada

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMİLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMİLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMİLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125)

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMİLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi)

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

kızlar cemre ve favorim in sonuçları belli oldu ama haber yok şekerler başka topiclerde rastlarsanız hele bi ses verinde bizede haber etsinler emi

ajuuu nerdesin sabırsızlıkla bugün seni bekliyorum cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…