- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.661
ha kızlar bu arada çıkmadan haber vereyim
yoğun bakımdaki arkadaşımı solunum cihazından çıkarmışlar eşide yanına girip görmüş bilinci açık artık
rabbim hepinizden razı olsun
hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum biz TÜRK milleti tek yüreğiz rabbim herkesin muradını versin
arkadaşımın bebeğini bağışlasın
bizlerede yavrumuzu kucağımıza almak nasip etsin
sabah biraz geç gelicem bi arkadaşıma psikolojik destek vericem bebeği olmuyo dr a gitmeye korkuyo gidimde bi ikna edeyim onuda hihhi
hızır acil gibiyim valla dimi :))))))))))
ha kızlar bu arada çıkmadan haber vereyim
yoğun bakımdaki arkadaşımı solunum cihazından çıkarmışlar eşide yanına girip görmüş bilinci açık artık
rabbim hepinizden razı olsun
hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum biz TÜRK milleti tek yüreğiz rabbim herkesin muradını versin
arkadaşımın bebeğini bağışlasın
bizlerede yavrumuzu kucağımıza almak nasip etsin
sabah biraz geç gelicem bi arkadaşıma psikolojik destek vericem bebeği olmuyo dr a gitmeye korkuyo gidimde bi ikna edeyim onuda hihhi
hızır acil gibiyim valla dimi :))))))))))
amin cnm benim valla çok sevindim tabiigizeeeem ne guzel haber bu boyle! Allahima cok sukurler olsun.. Yarabbim biran once sagliklicana hastaneden cikarmayi nasip etsin..
kiz, sanalda psikolojik destek veriyon, simdi birde gercek hayattami basladin kaydirigubbakcemile5
amin cnm aminnayyyyyyyy ne güüzel bi haber bu böyle kaydirigubbakcemile3 Allahım bebişine bağışlasın alkisalkisalkis günün en güzel haberi
amin cnm inşallah allah razı olsun hepinizdengizemim arkadaşın için çok sevindim
inş bir an önce ayaklansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?