Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

gizeeeem ne guzel haber bu boyle! Allahima cok sukurler olsun.. Yarabbim biran once sagliklicana hastaneden cikarmayi nasip etsin..

kiz, sanalda psikolojik destek veriyon, simdi birde gercek hayattami basladin kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyy ne güüzel bi haber bu böyle kaydirigubbakcemile3 Allahım bebişine bağışlasın alkisalkisalkis günün en güzel haberi

gizeeeem ne guzel haber bu boyle! Allahima cok sukurler olsun.. Yarabbim biran once sagliklicana hastaneden cikarmayi nasip etsin..

kiz, sanalda psikolojik destek veriyon, simdi birde gercek hayattami basladin kaydirigubbakcemile5
amin cnm benim valla çok sevindim tabii
cnm sorma ya bi arkaaş aradı arkadaşının bebeği olmuyomuş ama dr a gitmiyomuş gel bi anlatta korkmasın dedi bende bu sabsah gittim sanırım ikna oldu hihihi daha hiç vajinal muayene olmamış ama sanırım sorun belli eşi daha önce varikosel tedavisi görmüş
yani onunda kesin tüp bebek

ayyyyyyyy ne güüzel bi haber bu böyle kaydirigubbakcemile3 Allahım bebişine bağışlasın alkisalkisalkis günün en güzel haberi
amin cnm aminn
güzel gönlünüze sağlık dualarınız sayesinde rabbim bağışladı bize ve yavrusuna
gizemim arkadaşın için çok sevindim
inş bir an önce ayaklansın
amin cnm inşallah allah razı olsun hepinizden

14 de iki gün sonra b-hcg yaptırıcam kızlar bu test sigortalıya yada sigortasız ne kadar merak ediyorum bide idrarda 3 oldu silik pozitif çıkıyo hamileyim dimi ben tereddütte kaldım zate bu bebek için o kadar çok borca girdikki varımızı yoğumuzu artı borca girdik :hulya:sormayın inş tutmuştur Allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:

gamze cnm benim herheangi bir devlet hastanesinde yaptırabilirsin cnm benim
ben inanıyorumki senin tuttu cnm zaten listemde de hamile yazdım hihihih

gizem çok sağol bebişim bende tüm kalbimle hamile olduğuma inanıyorum sende yazdın temiz kalbinle HAMıLEEE diye :) inandın görücez ...inş hayırlısı görücez ama yarın o testi yaptırmayı eşimde bende çok istiyorum 14 bekliyemicem dimi gebelik varsa bi gün erken de yaptırsam çıkarmı:ecrin_bebek: acaba

günayyydınn kızlar haftanın sonuna yaklaşıyoruz nihayet yoruldum yaw hem kocişim gelecek :) dört gözle bekliyorum sevincimizi paylaşmayı hep bu günü hayal ettim ama biraz uzakta haber aldı :) neyse allaha çok şükkür yarabbim darısı diğer haber alacak arkadaşlara diyorum. ama bu gün baya fazla kasık ağrım var taaa bacağıma vuruyor sanki sistit olacak gibiyim geçen hamileliğimde hep böyleydi inş. devam etmez allahım... sorun çıkmaz....

gizemcim ben yeni okudum yazıları görmemiştim arkadaşının kurtulmasına çok sevindim arkadaşım bu da çok güzel bi haber ne güzel güne iyi başladık opuyorumnanaktan

gamze cnm bugün bile yaptırsan değer düşükte olsa çıkar bi gün önce bi gün sonra o kadarda fark etmez güzelim

meldir cnm benim dikkat et emi güzelim
ayaklarını sıcak tut sakın sistit falan olayım deme canımıniçi malum ilaçta kullanamazsın artık
kendine ve bebişe iyi bak güzelim sıkı giyin bol bol meyve ye vitamin al folik asitini ihmal etme

gamze hala sorunlar var ve ömür boyunca bu dr hatasının izlerini taşıycak artık diyalize girmek zorunda ama inanki bunlar hiç önemli değil artık yaşaması mucize.
rabbim herkese şifa versin

gizemcim ayy ne iyi olurdu bu gün testi yaptırabilsem ama kocamı anca ikna ettim 13 ne elimden bişey gelmiyo kıss bide ben bebişleri hissediyorum sanki kimse inanmas hissettiğime çok erken ama inanki hissediyorum karnımda hemde iki farklı yerde sanki ikizler bana 2 iyi kalite bitane de ikinci kalite yumurta koydular :lepi:

gizem izlerini taşıcak olsada hayatta olması çok sevindirici Allah büyük onu da ben inanıyorum atlatıcak bi mucize yine gerçek olucak ve allah ona yardım edicek belli olmas böbrek nakli olur ailesinden biri verir gibime geliyo ama onun iyileşmesi beni çok sevindirdi tanımadığım halde hayata pozitif baksın

gizemcim annem beslicekmiş beni bide ilaçlarım var onları da kullanıcam fazla izin vermiyo oturmama bide aşşaığıdan progestoron kullanıyorum onları da almam gerek öpüyorum seni bide meldiriŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…