Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ıyiyim kuşum sen nasılsın bak talyada yurtdışında hele bi tanışın kaynaşın anacım benim az bi işim var halledeyim burdayım

windy güzelim nabersin
valla tamda bugün senin için dua topluyodum hee
allah razı olsun herkes yardımcı oluyor

talyacigim mrb ben avusturyada yasiyorum tüp bebek hic yaptirmadim ama ALLAH izin verirse ayin 18 de iynelere baslayacagim ins. ama gecen hafta bi tane hormon düsürücü iyne yaptilar

Merhaba arkadaşlar, benimde yarın test günüm Merakla bekliyorum. sabretmeye çalışıyorum. Olsa ne olur olmasa ne olur onun planını yapıyorum ama endişelenmeden düşünmeden edemiyorum. Dua ediyorum bol bol.. Herkes içinde tabiki.. Artık saymıyorum bile kaç tane okuduğumu.. Kendimi yatıştırmaya çalıştıkça dahada heyecanlanıyorum galiba delikafadulden Allahım yardımcımız olsun kızlar, sonuç olumsuz olursada sabredebilme gücü versin ..

Canim insallah hersey yolunda gider..Tedavin hayirli olsun..Umarim Allahin izniyle bir sefer de hamile kalirsin...
sizde problem ne?

mrb cnm ins hamilesindir ALLAHIN izniyle ins tutmustur senin ilk denemenmi

windy güzelim nabersin
valla tamda bugün senin için dua topluyodum hee
allah razı olsun herkes yardımcı oluyor

Çok sağol gizemcim valla duygulandım gözlerim doldu.. allah razı olsun hepinizden.. İnanın burada böyle okumak varlıgınızı bilmek desteginizi görmek insanı nasıl mutlu ediyor anlatamam.. gerçekten tarif edilemez bir duygu.. Merakla bekliyorum yarını işyerinde yoğunlaşamadım hiçbirşeye vakit geçirmeye çalışıyorum. Az kaldı inankii, azönce akıntım gelmiş regl oldum zzannettim nasıl lavaboya gittim anlatamam o yaşadığım telaşı

windy canım benim inşallah listeye senide kocaman harflerle hamile yazacağım inşallahhhhh
sakin ol sabırlı ol az kaldı bak yarın hihihi nasılsın peki varmı bi değişiklik hissediyomusun

kuşum allah razı olsun valla duyan herkes dua etti rabbimde hamdolsunki sesimizi duydu dualarımızı kabul etti

inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz bunun içinde allahım bizlere güç versin....

Evet ilk denemem, benimkisi sebepsiz infertilite.. Hayırlısı bakalım diyorum hep ama ümitlenmedende edemiyorum sanki opuyorumnanaktan

windy güzelim inşallah oldu diyorum cnm benimmm

güzelim burda hepimiz birimiz için rabbim bu güzel yürekli arkadaşlarımın feryadını duysun da yarım etsin inşallahhh

kuşum okiş hallet işlerini ben yemekten sonraya bıraktım valla
hihihi sabahta geç geldim bu patron beni ne zaman kovacak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…