Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

KIS EYLÜLÜM
istiyosa neden boşuna saçma şeylere masraf yapıyo yaaa ben onu anlamıyorum saçları dökülüyomuş yolcam o saçlarını töbe yarabbim
yok anam bundan sonra alttan almakta yok üstte çıkmakta yok bitti
akşam evime giderim sabah işime gelirim çok bekler ilgi diye bu son damlaydı ne kadar ekmek o kadar köfte
ister bakar bi çaresine ister bakmaz bi benimmi çocuğum olacak o da baba olacak bananeeee
keyfi bilir bundan sonra

kız valla çok rahatladı heee

kızlar gerçekten biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz yaşamayan bilemez valla
dün hastanede arkadaşlarla oturdum biraz herkesin küçük büyük çocuğu var evli olup da çocuğu olmayan tek bendim hepsi hamileliğime sevindiler ben arada tedirginliğimden de bahsediyordum tabi ki
dikkat et diyorlar tabi ama rahat ol bir şey olmaz çok takıyorsun falan diyorlar
onlar istedikleri an kavuştular bebeklerine kimisi korunurken hamile kaldı kimisi ben bu ay istiyordum ve oldu dedi bildiğim 3 kişi var yıllar sonra hamile kalan diğerleri isteğince olmuş yani
o yüzden söylemek daha kolay geliyor heralde neler yaşadığımızı biz biliriz sadece yaşamayan anlamıyor gerçekten
burda herkeslen çok rahatım hepiniz sağolun valla ben burda en yakın arkadaşlarımla bile bu kadar şey paylaşmadım

kız gizem yerim seni ya çok tatlısın
aslında bu son fikrin iyi canım bırak kaynanan uğraşsın oğluyla
ne bileyim canım ya diyecek bir şey bulamayınca ben de öyle söyledim canım
sen istemiyormuşsun gibi yap bakalım ne olacak belki etkiler valla
sen mutlu olcanım benim tamam mı

slmlar genel olarak baktım tefriciyemi okuyorsunuz bende katılırım ve bende aralıkta başlıcam tedaviye.ilk defa deneyecez bakalım nasıl olacak...

eylül valla iyimi kötümü bilmiyorum ama içimden gelen bu artık çok yoruldum uğraşamıycam ne anasıyla ne danasıyla

nevin_
aramıza hoş geldin ozaman senide listeye ekliyelim ne dersin
tefriciye okuyoruz trasferi olan arkadaşlara okursan çok memnun oluruz
seni tanıyalım mı biraz

hoşbulduk
tanıyın bakalım
elazığdan nevin 29 yaşındayım bi kızım var işte tam solda morlu süslü olan kızım
ikinci olmuyor benimde kanallar sorunlu tüp bebek olmaya karar verdim 4 aralıkta gideceğim tedaviye başlamak için...

kız gizem güldürdün beni ilahi saçları dökülüyomuş dedikçe sen ben şiştim inşallah kel kalır diyecema ama sen güceneceksin canım benim boşver naparsa yapsın sen al bütün ihtiyaçlarını :)

bu arada ankarada oturan arkadaşlar hamile kıyafetlerini nerden alacağız ben hafta sonu baktım uyduruk bi pant. yüz lira demez mi çok afedersiniz çüş diyecektim. ilaçlardan da çok şişmiştim zaten kocaman bir karnım oldu sanırlarki 3 aylık :) acil pantolon almam lazım

gizemcim bende ynı şeyşeri yaşadım telefonu değiştircem
arabaya modifiye ypcam ay go carta gitcem arkadaşlarla vs.... bende sefil sefil kazak bile almıyorm aman bi ilacımın pprası olur diye
sonra aynen senin dediğin gibi bi süre hiç umuursamadım bende gezdim kyafet aldım hatta haftada 2 gün falan yemek bile yapmadım dışardan yedik hep sonra baktı bende umursammıyorum bi süre sonra keşke bizimde çocuğumuz olsa vs.. diye başladı ve ara biriktirmeye basladı bebişi ön plna aldı biz söyledikçe inatlaşıyolar biraz sende umursamıyomuş gibi görün

meldir tatlım bende cepaya baktım haftasonu ama çok pahalı bide bu hrmonlarla hep böyle şişcesmı bilmiyorumki aldıklarımız öbür aya olmassa yazk o kadar paraya

meldir tatlım bende cepaya baktım haftasonu ama çok pahalı bide bu hrmonlarla hep böyle şişcesmı bilmiyorumki aldıklarımız öbür aya olmassa yazk o kadar paraya

ewt canım yaa bende onuda düşünüyorum şimdi sadece dün ailelere söyledik arkadaşlarımdan falan alırım 2. yi doğuranlar var ama henüz erken diye söylemek istemiyorum açıkcası bende tunalıdaki yeşim mağzası var burdaki hamileler 20 tl. kot hamile pant. almışlar park yeride yok biliyosun tunalıda nası gidecem diye bakamadım ama bu gidişle ordan alacağım yazık yani 100 lira mecburuz ya almaya kullanıyolar işte bi arkadaşımda c&a da var demişti 30-35 civarı hafta sonu dolaşacağım işte napalım arayıp bütçemize uygun olanı bulacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…