G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.481
eylülcüm şaşkınlık hepimizde var dün eşim diyorki ben hala alışamadım senin hamile olmana :) kusura bakma yeni idrak ediyorum diyor evde bi şey yaptırmıyor bana yatmadan çamaşırlığı toplayım dedim kıyamet koptu ben yaparım dedi artım bi süre idare edeceğiz annem kardeşim eşim yardım edecekler inşallah bu 9 ay sorunsuz geçer...
eylülcüm şaşkınlık hepimizde var dün eşim diyorki ben hala alışamadım senin hamile olmana :) kusura bakma yeni idrak ediyorum diyor evde bi şey yaptırmıyor bana yatmadan çamaşırlığı toplayım dedim kıyamet koptu ben yaparım dedi artım bi süre idare edeceğiz annem kardeşim eşim yardım edecekler inşallah bu 9 ay sorunsuz geçer...
eylül meldir canlarımsınız yaaa
rabbim 9 ay sonunda hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kuzucuklarınızı
inşallah hepimiz aynı duyguları tadacağız ama benim işim hiç zannetmiyorum fasulyemizi öle sevmez fazla ilgisiz şimdidedn sölüyo zaten ben yapmam öle şeyler diyo
akşam dedimki ben çok korkuyorum
o da dediki kapat şu konuyu
al işte ne kadar ilgili siz düşünün
tedavi süreci nasıl geçicek onla ilgili hiçbi fikri yok
bu arada kürüde içmiyo yine yarıda kesti
rabbim beni çilekeş yaratmış yazım böle napim ben hayırlısı allahtan
canım şubatta bitiyo inşallahgizemim hem ne kursun vs varsa bi an önce hallet bitir hmile hamile kursta falan koşturamıcaksın sonra
onu hiç bişi değiştirmez az önce aradı diyoki saçlarım çok dökülüyo istanbulda bilmem nerde dr varmış ondan randevu al bana ya benim derdim ne onun derdi ne valla çocuk yapmaz bunun yaptığını allah sonumuzu hayır etsinya gizemcim senin bu kocan beni de öldürecek çocuk gibi valla burda olsa döverim kocanı
ama belkide senin hamileliğin değiştirir onu belli olmaz bebeğe bir şey olmasın diğe çok yardımcı olur allah büyük canım ya hiç belli olmaz neler olacağı konusunda
sen hele bir bebeğine kavuş da o da değişir biraz eminim
ama kürünü içmiyormuş ya o konu da baskı yap biraz etkili oluyor çünkü
kıs anam canları ne isterse işte bizi takanmı var yalvardım akşam kürü iç diye içmedi yarısını ben içtim al yarısınıda sen iç dedim yok anam yok kessinler testislerini aklı başına gelsin napim :gitme:gizemim bende eylule katiliyorum.. insallah hamile kalinca degisir kocan...
pazar gunu nohut kurune basladi kocam... simdiden pes etti..:sinifsinif: dondurulmus transfer edilecegi icin umursamiyor galiba..suan sperme ihtihac yok ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?