Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylül meldir canlarımsınız yaaa
rabbim 9 ay sonunda hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kuzucuklarınızı
inşallah hepimiz aynı duyguları tadacağız ama benim işim hiç zannetmiyorum fasulyemizi öle sevmez fazla ilgisiz şimdidedn sölüyo zaten ben yapmam öle şeyler diyo
akşam dedimki ben çok korkuyorum
o da dediki kapat şu konuyu
al işte ne kadar ilgili siz düşünün
tedavi süreci nasıl geçicek onla ilgili hiçbi fikri yok
bu arada kürüde içmiyo yine yarıda kesti
rabbim beni çilekeş yaratmış yazım böle napim ben hayırlısı allahtan

vallahi aynen meldircim genelde görümcem vardı yardım ediyordu ama eşimde yardımcı oluyor sakın çamaşırı silkeleyip asma akşama ben yaparım diyor
akşam dedim evi bir süpürgeye alsan diğe geç oldu ama yarın gündüz gelip süpürücem sakın elini sürme diyor
yemek yapmada hazırlamada yardım eder de ev işlerinde hiç yapmazdı şimdi hoşuma gidiyor valla en çok da ütü yapmasını isterim herşeyi çok düzgündür her işelinden gelir ama pek yapmaz evlendiğimizden beri 1 kere bile ütü yapmamıştır inşallah az da olsa onu yaptırıcam
meldircim haftaya doktora gidip ultrasonda görsem anca o zaman anlıycam hamile olduğumu sen de aynımısın

meldir canım bırak ypsın sen kendine dikkat et bi ömür biz yapıyoruz zaten bebişinle 9 ayının tadını çıkar

talyacım ben ankarada öğretmenim teknolooji tasarım branşım
gizemmmm yerim ben seni demek kaynana inadına ingilizce ha helalolsun sanahihoyyyt

gizemim hem ne kursun vs varsa bi an önce hallet bitir hmile hamile kursta falan koşturamıcaksın sonra

ya gizemcim senin bu kocan beni de öldürecek çocuk gibi valla burda olsa döverim kocanı
ama belkide senin hamileliğin değiştirir onu belli olmaz bebeğe bir şey olmasın diğe çok yardımcı olur allah büyük canım ya hiç belli olmaz neler olacağı konusunda
sen hele bir bebeğine kavuş da o da değişir biraz eminim
ama kürünü içmiyormuş ya o konu da baskı yap biraz etkili oluyor çünkü

gizemim bende eylule katiliyorum.. insallah hamile kalinca degisir kocan...
pazar gunu nohut kurune basladi kocam... simdiden pes etti..:sinifsinif: dondurulmus transfer edilecegi icin umursamiyor galiba..suan sperme ihtihac yok ya..

kızlar iş yapmamamk benim için çok zor olacak ama durumumun farkındayım çünkü ben kşmsenin yaptığı işi beğenmemde :kedi: artık 9 ay idare edeceğiz bu mucizemiz için.
eylülcüm bende progestan jel kullanıyorum sabah akşam- folik asit- coraspirin- haftada 1 de iğne galiba progestan gibi çok yağlı zor giden bi şey.

gizemim hem ne kursun vs varsa bi an önce hallet bitir hmile hamile kursta falan koşturamıcaksın sonra
canım şubatta bitiyo inşallah
onu hiç bişi değiştirmez az önce aradı diyoki saçlarım çok dökülüyo istanbulda bilmem nerde dr varmış ondan randevu al bana ya benim derdim ne onun derdi ne valla çocuk yapmaz bunun yaptığını allah sonumuzu hayır etsin
gizemim bende eylule katiliyorum.. insallah hamile kalinca degisir kocan...
pazar gunu nohut kurune basladi kocam... simdiden pes etti..:sinifsinif: dondurulmus transfer edilecegi icin umursamiyor galiba..suan sperme ihtihac yok ya..
kıs anam canları ne isterse işte bizi takanmı var yalvardım akşam kürü iç diye içmedi yarısını ben içtim al yarısınıda sen iç dedim yok anam yok kessinler testislerini aklı başına gelsin napim :gitme:

gizemcim erkekler illgisiz değil benim eşimde öyleydi bende sorun olduğu halde bu konuyu konuşmazdı ben ne desem geçiştiridi bence eşin senden çok istiyor ama durumundan dolayı dile getiremiyor bide onun tarafından olaya bak istersen... ben bir gün eşime dedimki sen istemiyorsun çocuk ama nası kızgınım bana dediki istiyorum desem çok istiyorum sen üzüleceksin kendini kötü hissedeceksin istemiyorum desem niye diyeceksin arayı bulmak çok zor olacak inşallah zamanı gelince dedi ve konu kapandı sonra bana merkezi bul dedi nereyi istiyorsan...gittik görüştük başladı ve oldu bence çok üstüne gitme...

MELDıR cnm benim biz dr a gitmeden önce yani sorunun ne olduğunu bilmeden önce eşim bana hep baskı yapıyodu sen hep üşütüyosun adetlerin hep sancılı ondan çocuğumuz olmuyo diye hep bişiler sölüyodu bende şimdi ona bişi demiyorum aylardır istiyorum bile demedimki gücenmesin diye ama benden ses çıkmayınca onun hiç bişi yapacağı yok. onun çocuğu arabası ona masraf ediyo bol bol.kendine masraf ediyo giyimine şusuna busuna
ben bi iğne alırken düşünüyorum alsammı almasam mı inan almıyorumki ne kendime ne eve bişi masraf olmasın diye. tahlillerimi devlette yaptırıyorum ki ne kadar zor orda randevu almak şu bu.adam kalkmış bana özel muayeneden randevu aldırıyo neymiş efendim saçları dökülüyomuş töbe yarabbim ya delirtecek beni sonunda kafanızı şişiriyorum valla kusura bakmayın emi

yok gizemim olurmu...seve seve dinleriz seni.. anlatacaksin ki rahatliyacaksin...Ben birseyi cok iyi anladim...bizi bizden baska kimse iyi anlamiyor...
sinirlenmekte cok haklisin gizemim... varya artik alttan almayi birak.. arada sirada kondur bir laf...

ayy olur mu canım bidaha deme böyle şeyler biz arkadaşız seve seve okurum ben ortak bir çözüm yolu buluruz belkide.. işte insanların yetiştirilme tarzları, düşünceleri, tavırları farklı olabiliyor bence psikolojik yardım alsanız bastırdığı duyguları ortaya çıkar belkide bunları yapmasının altındaki sebep çocuk istemi ve cesaret edememe olabilir ne bileyim arkadaşım yaa çok zor bi durum ama sen sabırlı ol çok fazla bulaşma :) bakalım ne yapacak

infertil çift olmak etraftan bunu saklamak gizli kapaklı tedavi yürütmek insanların hadi bebek ne zaman demesi arkadaşlarının çocuklarını büyütmesi en iyi bizler anlarız birbirimizi hep bir kotku panik en ufak ters bir durumda telaş korku bunları başkasına anlatsam anlamaz eminim ama sizler beni anlarsınız :) o yüzden anlat rahatla canım benim

gizemcim her erkek aynı değil tabiki ama meldirin dediği doğru galiba sen diyorsunya önceden bana söyleniyordu şimdi ilgisiz diğe belkide sorun onda olduğu için kabullenmiyor da başka şeylerle uğraşıyor
sen yine alttan al canım ya başka türlü olmuyor demek ki
bizde de çocuk olmayınca hep ben taktım kafaya ama ben ne deiysem herşeyi yaptı ama kendisi hiç konuyu açmıyordu birgün niye sen benim gibi konuşmuyorsun dedim
ne söyleyeyim ki dedi sen herşeye üzülüyorsun ben de bahsetsem daha çok üzüleceksin sen kafana takma herşeyin zamanı var dedi bana doktor da demişti sen çok takıyorsun ondan olmuyor sizde hibir problem yok diğe ama ben de yaşıma takmıştım erkekte önemli değil ama kadın da önemli her seferinde herşeyin bir zamanı var diğe beni rahatlattı
canım seninki de çok istiyordur ama istemez mi baba olmayı ama başka şeylerle avutuyor kendini sanırım

KIZLAR ÇOK SAĞOLUN YAA
valla duygularınımı bastırıyo o çalışmayan beyninimi bastırıyo naparsa yapsın ben artık para hesabı yapmaktan tasarruf etmekten bıktım bundan sonra bende harcıycam bakalım o zaman ne halt edicek ben kıstıkça o açıyo tabi benim bi giderim yok görür bundan sonra.ben çalıştığım kazandığım halde bi tşört isterken utanıyorum para biriktirip kendim alıyorum ona hiç yük olmuyorum
bundan sonra bende harcıycam çocuk mevzusunuda hiç açmıycam istemiyomuş gibi yapıcam
valide sultana bi çıtlatıyım ben çocuk istemiyorum çok masraflı diye bakın ozaman nasıl çöküyo oğlunun gırtlağına beni yiceklerine arada birbirlerini yesinde patlasınlarrr

ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee rahatladım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…