Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım ne güzel allah bağışlasın
nasip edrse allah bende aralıkta başlayacağım inşallah sen listemizin 2. nevini olacaksın 1.si nevin ablamız şuan hamile kasım ayının ilk hamişi
rabbim hepimize nasip etsin inşallah

merhaba kızlar......nasılsınız........herkes iyidir inşallah.gizemcim dua okunacak arkadaş varsa ben 100 tefriciye alayım canım......meldircim daha hamile pantolonu için çok erken şimdi alırsan ilerde içine hiç giremezsin,malesef hamile giyim çok pahalı vereceksin ucuzu yok her yerde aynı,ben 2.5 sene önce 45,e zor indirtmiştim.birde tavsiyem bel kısmı eşofman lastiği gibi olanlardan tercih et karın genişledikçe kendiliğinden şekli alıyor,daha rahat oluyor.

kızlar hepinizin yazdıklarını okudum şekerler

en kısa zamanda alış verişe giicem ne zamandır istediğim bi bot var onu alıcam ohh
her sabah saçıma fön çekicem makyaj yapıcam ne derse desin umursamıycam kimsenin bebeğini yanında sevmiycem anasına babasına uzak olucam hep kendi istediklerimi yaptırmaya çaba göstericem bakalım ozaman ne yapıcak ben sustukça tepeme çıktılar bakalım şimdi ne olucak eskilerimin hepsini atıcam bişeyim yok dicem inanmıyoosan aç dolabı bakk çıplakmı gideyim işe alla alla yaa hihhiihhi:)))))))))

aralık ayında başlayacak kaç kişi var şuanda çok heyecanlıyım ben

artvinli gülüm hoş geldin cnm benimm

yazdım sana 100 tefriciye allah kabul etsin şeker

sen nasılsın bakalım bulantı halsizlik falan hee

nevin henüz belli değil
ama bebekteyiz var nevra var ben varım
bide talyamız var sanırım kasım sonu aralık başı gibi olur
bak listeyi güncelliyim detaylı gör bizim tayfaları

bende çok idareliyimdir ama bi dönem borç bitti tedaviye başlamadık ne iht,yacımız varsa aldık iikide almışım şimdi istesemde alamam bende ayakkabı çzme ve çanta hastalığı var :) dayanamıyorum napayım işe geliyoruz her şeyi almamız lazım napalım insan içine çıkıyoruz değil mi :)

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMıLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMıLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMıLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMıLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMıLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMıLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125) negatif

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMıLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009 (190) HAMıLEEEEEEE

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMıLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda----dondurulmuşlarıyla bu ay başlıyor

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sınuç tarihi 24 kasım

15 ) talyacımm-----2.deneme--------hollanda---------

16 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast.

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

Son düzenleyen: Moderatör:

erken olduğunu biliyorum ama hiç bi pant. fermuarı ve düğmesi kapanmıyor işe gelincede idare etmek mümkün değil canım blüzüm açılacak biri görecek diye çekiştirmekten sıkıldım :) 1 tane olsun almak lazım napalım ben zaten dar şeylerden hiç hoşlanmam asla giymem bubunda etkisi var sanırım giydiğim şey çok rahat olmalı bence

aralık ayında başlayacak kaç kişi var şuanda çok heyecanlıyım ben
nevincim hoşgeldin,maşallah ya yaş 29 ama kocaman kızınj var,rabbim ikinci evladınıda bekletmeden san göndersin inşallah.
artvinli gülüm hoş geldin cnm benimm

yazdım sana 100 tefriciye allah kabul etsin şeker

sen nasılsın bakalım bulantı halsizlik falan hee

tamam canım okurum ben bugün rabbim kabul etsin,hangi arkadaşımıza yazdıysan en kısa sürede yavrusuna kavuşsun.canım benim benim hamilelik dönemim çok zor geçiyor ilk hamileliğimden biliyorum.bundada şimdilik sabah bulantıları var idare ediyoruz canım ya.

canım benim transferim 29 ekimde yapıldı salı günü kese kontrolümüz var bakalım allahtan hayırlısı nasıl hs.landığını bilmiyorum son adet tarihiyse 5 hafta 4 günlük oluyor :)

evet canım aynen öle ama ben hep idare ettim 2 senedir bişi almadım aldıysamda hep 5tl 10tl sıkılım artık adam gibi bişiler alıcam masraf nasıl yapılırmış görsün paşazade

malesef biz kadınlar bazen hatalı davranıyoruz sanırım... ben şunu söylüyorum tek taraflı tasarruf olmaz eğer bir şeyler yapılacaksa ailecek yapılmalı hepimizin zaman zaman yaşadığı durumlar bunlar merak etme :) çok kafana takma canım benim bende alış veriş yapınca rahatlarım yapda azcık hırsın sinirin geçsin çok abartma ama :) oldu mu

canım benim transferim 29 ekimde yapıldı salı günü kese kontrolümüz var bakalım allahtan hayırlısı nasıl hs.landığını bilmiyorum son adet tarihiyse 5 hafta 4 günlük oluyor :)

meldircim seninle transferimiz arasında 1 gün varmış,benimde 28 ekimde transferim oldu.sat.görede bende 5+3 günlük gözüküyor.sen önce keseyi sonra kalp atışlarını duymak için gideceksin öylemi.benimde kontrolüm bayramdan sonra kese ve kalp atışını aynı anda vakıyorlar.

anne olunca o duyguları tadınca daha çok istiyorsun bilmeyince farklı oluyor galiba
inş. hepinizin gönlüne göre verir Allah

benimde 1 kaımda transfer oldu yarın 17. gün yine bhcg bakacağız haftayada kese göreceğiz sanırıım Allahım hepimizinkini tammına erdirsin inşallah

bende aslında senin dediğin gibi düşünmüştüm ama dr.um o şekilde çağırdı bende bi şey sormadım belki 2 hafta sonra tekrar çağıracaktır öyle düşündüm bende kalp atışını duyacağım günü iple çekiyorum :)

benimde 1 kaımda transfer oldu yarın 17. gün yine bhcg bakacağız haftayada kese göreceğiz sanırıım Allahım hepimizinkini tammına erdirsin inşallah

aminn aminn sonrada sırada bekleyen diğer arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah ben diyorum ki allah isteyen herkese versinnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…