G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.521
canım ne güzel allah bağışlasın
nasip edrse allah bende aralıkta başlayacağım inşallah sen listemizin 2. nevini olacaksın 1.si nevin ablamız şuan hamile kasım ayının ilk hamişi
rabbim hepimize nasip etsin inşallah
kızlar hepinizin yazdıklarını okudum şekerler
en kısa zamanda alış verişe giicem ne zamandır istediğim bi bot var onu alıcam ohh
her sabah saçıma fön çekicem makyaj yapıcam ne derse desin umursamıycam kimsenin bebeğini yanında sevmiycem anasına babasına uzak olucam hep kendi istediklerimi yaptırmaya çaba göstericem bakalım ozaman ne yapıcak ben sustukça tepeme çıktılar bakalım şimdi ne olucak eskilerimin hepsini atıcam bişeyim yok dicem inanmıyoosan aç dolabı bakk çıplakmı gideyim işe alla alla yaa hihhiihhi:)))))))))
merhaba kızlar......nasılsınız........herkes iyidir inşallah.gizemcim dua okunacak arkadaş varsa ben 100 tefriciye alayım canım......meldircim daha hamile pantolonu için çok erken şimdi alırsan ilerde içine hiç giremezsin,malesef hamile giyim çok pahalı vereceksin ucuzu yok her yerde aynı,ben 2.5 sene önce 45,e zor indirtmiştim.birde tavsiyem bel kısmı eşofman lastiği gibi olanlardan tercih et karın genişledikçe kendiliğinden şekli alıyor,daha rahat oluyor.
nevincim hoşgeldin,maşallah ya yaş 29 ama kocaman kızınj var,rabbim ikinci evladınıda bekletmeden san göndersin inşallah.aralık ayında başlayacak kaç kişi var şuanda çok heyecanlıyım ben
artvinli gülüm hoş geldin cnm benimm
yazdım sana 100 tefriciye allah kabul etsin şeker
sen nasılsın bakalım bulantı halsizlik falan hee
bende çok idareliyimdir ama bi dönem borç bitti tedaviye başlamadık ne iht,yacımız varsa aldık iikide almışım şimdi istesemde alamam bende ayakkabı çzme ve çanta hastalığı var :) dayanamıyorum napayım işe geliyoruz her şeyi almamız lazım napalım insan içine çıkıyoruz değil mi :)
canım benim transferim 29 ekimde yapıldı salı günü kese kontrolümüz var bakalım allahtan hayırlısı nasıl hs.landığını bilmiyorum son adet tarihiyse 5 hafta 4 günlük oluyor :)
nevincim hoşgeldin,maşallah ya yaş 29 ama kocaman kızınj var,rabbim ikinci evladınıda bekletmeden san göndersin inşallah.
tamam canım okurum ben bugün rabbim kabul etsin,hangi arkadaşımıza yazdıysan en kısa sürede yavrusuna kavuşsun.canım benim benim hamilelik dönemim çok zor geçiyor ilk hamileliğimden biliyorum.bundada şimdilik sabah bulantıları var idare ediyoruz canım ya.
benimde 1 kaımda transfer oldu yarın 17. gün yine bhcg bakacağız haftayada kese göreceğiz sanırıım Allahım hepimizinkini tammına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?