Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

herkese günaydın kızlar dün geldim girdim nete ama yazışamadım
leptap kullanıyorum genelde kablosu takılı kullanıyorum evdeyim çünkü kablosunu eşim birine lazımmış diğe götürdü kendi şarjıylada bir türlü sayfayı ilerletemedim kapattım ama akşam kabloyu getirdi
gizemim meldirim siz varsınız günaydın dün acayip kaynamış kaynanalarla kocalar okudum
gizemim ingilizceyi döktürmüşsün valla
ben dün ilaçlarımı yazdırdım eşimin ilaçları vardı onları da yazdırdım arkadaşlarımı görünce birazda onlarla lafladık kullandığım bu ilaçlar byağı pahalı yazdırmadan olmuyor
önce eczaneye sipariş veriyoruz onlar getiriyor birini çok zor bulmuşlar bilmem hangi şehirden tanıdıkları bir eczaneden getirtmişler ha birede bitiyor ilaçlar burası küçük bir yer ama eczacılar çok yadımcı oluyor
aman bebeğime bir şey olmasında artık herşeyi hallederiz

meldirciğim günaydın cnm

kızlar bu arada az önce haber aldım arkadaşımı odaya çıkartmışlar herşey yolunda allaha şükür
beni bu zor günümde yalnız bırakmadığınız için hep yanımda olup destek olduğunuz için tek tek hepinize çok teşekkür ederim.dualarınızı esirgemediniz hepinizden allah razı olsun

geri zekalı o kendi işine baksın ona fikrini soranmı olmuş karnımdaki bebeği nasıl koruyacağımı iş arkadaşıma patronuma vs. gerzekleremi zorucam aaaaa çok sinirlendim heee

eylülüm canım ciğerim gözümün nuru bitanem :)))))))
seni özledim tabiki ama yeğenimi daha çok özledim kıskan bakalım

iyi bari ialç işlerini halletmişsin
inglz. için sağolsun meldir ve talya yardım ediyolar bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum
çok hırs yaptım valide sultana inat kursu 1. likle bitirmem lazım

aju canım günaydın
sen hiçkimseye bakma valla elinden geldiği kadar kullan iznini
onlar ne bilir neler çektiğimizi nelere katlandığımızı konuşmak kolay geliyor
ben de izinliğim rapor izin falan bir dahaki ay da çalışmayı düşünmüyorum
şu anda kimse birşey demiyor ben yazın izin kullanmadım iznimi şimdi kullanıyorum olurda konuşurlarsa da hiiiiiç umrumda değil bir de bizim iş nöbetli hastane iş yani gece kendi bölümünde tek oluyorsun zor yani gündüzde çok yoğun
sende elinden geldiğince kullan bir de senin kanaman olmuştu daha da dikkat et

:lepi::lepi::lepi:ay ay ay Allahım şükürler olsun ne güzel bi haber bu çoook sevindimmmm:Saruboceq::Saruboceq:

eylülcüm valla yapcak bişi yook bi dış gebelik 3 tüp bebek neler yasadığımızı ancak yaşayan anlıyor çok kasarsa heyet raporuu alırım biyerden bebeğiğmi o kadar büyük biözlemle bekliyorumki onlar diyo diye çalışamıcam valla

gizemim canım arkadaşım benim arkadaşının daha daiyi olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olur
ingilizceye gelince olsun hırs yap hele kaynanana daha da kolay öğrenirsin valla
ben hiç anlamıyorum zar zor geçtim valla yabancı dile karşı antipatim var heralde bir türlü öğrenemiyorum
bizim burda gürcülerde var çocukluğumdan beri tanırım birçoğunu komşumuz arkadaşımız bir sürü var ama 3-5 kelime ötesini bilmiyorum ama bazı konuştuklarını anlarım sadece
erzurumda okudum evde kalıyorduk arkadaşlarla oda arkadaşım kürttü ama pek öğrenemedim
ç tayinim çıktı çalışırken yine ev arkadaşım kürttü 8 yıla yakın beraber kaldık bizimle pek konuşmazdı telefonda ailesiyle konuşurdu ama yine öğrenemedim bazı konuştuklarını anlardım sadece
anlayacağın gizemim bu yabancı dillerle aram yok işte

gizemcim arkadaşın için çok sevindim maşallah dahada iyi olur umarım tekrar geçmiş olsun.
ajju sen boşver onları yaaa hiç umursama dengesiz insan çok yasal hakkın senin...
eylülcüm seninde iyi olmana sevindim canım

aju eylül meldir çok teşekkür ederim

eylülüm benimde yabancı dile karşı pek ilgim yoktu sırf sınavdan hep kalıyorum diye dedim kursa gidiyim diye belediye bedava kurs açtı yoksa para verip yine gitmezdim yanii
kaynanamda ters konuşunca dedim görürsün sen
ün akşam evde bile çat pat bişiler sölüyorum ing.eşim diyo ooo maşallah hadi bakalım sen bu gidişle fransızcada öğrenirsin diye heheheh bakalım artık hayırlısı

gunaydin kizlar.. bende geldim..
gizemim Allaha cok sukur arkadasinin durumu iyi gidiyormus. Insallah yakin zamanda saglicakla cikar hastaneden. Allahim cocuklarina bagislamis.
ajuu canim kaynanayi takma kafana bosver. onemli olan sen, esin ve bebegin.gerisini bosver. Siz mutlu olduktan sonra gerisi onemli degil...
eylul canim sen nasilsin? ilaclarini almissin...Mide bulantilarin falan varmi suan?
meldir hamilelik nasil gidiyor?

hatçe hoş gelin cnm
bak aju da burda meslekdaşın

öğretmenin canım benim canım benim sizi ben pek çok severim hihihiihihhi

günaydın haticem iyiyim bugün erkenciyim sabah 7 de uyandım valla deim uyandım bari kocama kahvaltı hazırlayayım ben kalkmasam seslemez beni kalkar kendine birşeyler hazırlar bazen tost yapar bazen de öylece gider simit falan yer
kalktım beraber kahvaltı yaptık ben de sabah ilaçlarımı zamanında içmiş oldum
mide bulantısını pek anlamıyorum sabah baş dönmem vardı 2-3 gündür oldu midem de bulandı ama alakası varmı bilmiyorum progestan hapı da içiyorum ondanmıdır bilmiyorum

ay cnm benim mideside bulanırmış başıda dönermiş bakbak sen bebişiyle kalmışta babaya kahvaltı hazırlamış maşallahhhhh hiihihih

iyi yapmissin, neguzel beraber kahvalti.. ha birde bebisinizde var... onu unutmamak lazim..
progestan hapini daha nakadar kullanacaksin?

ay cnm benim mideside bulanırmış başıda dönermiş bakbak sen bebişiyle kalmışta babaya kahvaltı hazırlamış maşallahhhhh hiihihih

canım benim işte arada dönüyor valla ama halen beni fazla etkilemiyor
senide görücem inşallah kızlaaaaar benim midem çok kötü kızlaaaaar benim başım dönüyor dediğini inşallah
eşime şimdi bebeğimiz nerdeyse fasülye tanesi kadar demiştim sabah uynmış eli karnımda benim küçük fasülyem napıyormuş diğe seviyor
canım benim ya inşallah sizde yaşayacaksınız bu duyguyu
ya birde biz biraz daha sizlerden büyük olunca sanki herşey daha zor olacakmış gibi geliyordu evliliğimiz 4. yılında ben 35 oluyorum eşim 38
yani ne bileyim işte halen şaşkınlığımız geçmiş değil

merhaba talyacım hamilelik iyi güdiyor şükür biraz kasık ağrım vardı sıcak su torbasını ayağa koyuyorum akşamları çok ii geliyor , bulantım başladı benim sabahları ara ara geliyor bazı şeylerden de çok tiksiniyorum , rutin hamilelik belirtileri sanırım :)

eylülcüm şaşkınlık hepimizde var dün eşim diyorki ben hala alışamadım senin hamile olmana :) kusura bakma yeni idrak ediyorum diyor evde bi şey yaptırmıyor bana yatmadan çamaşırlığı toplayım dedim kıyamet koptu ben yaparım dedi artım bi süre idare edeceğiz annem kardeşim eşim yardım edecekler inşallah bu 9 ay sorunsuz geçer...

iyi yapmissin, neguzel beraber kahvalti.. ha birde bebisinizde var... onu unutmamak lazim..
progestan hapini daha nakadar kullanacaksin?

evet biz 3 kişi kahvaltı yaptık dimi ama
10. haftaya kadar kesinde sonrasını bilmiyorum
ben birde progestan vajinal jel ve ostrojen bantları kullanıyorum her gün
progestanın iğnesini kullanıyordum şimdi hapını kullanıyorum
nerdeyse her saate bir ilaç düşüyor haticem
sen bugün yoğunmuşsun sana kolay gelsin hatice hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…