Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

çiğdemcim senide ekliyorum tekrar listeye arada bize bilgi ver emi cnm
burda dualar okuyoruz birbirimize trasfer günleri
inşallah sanada okumak nasip olur

talya cnm benim güzelim bak eski tayfa geri geliyo bizim bu ayda listemiz kabarık olucak inşallah tekrardan listenin yarısından fazlası bebeğine kavuşucak

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMıLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMıLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMıLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMıLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMıLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70) HAMıLE

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMıLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMıLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125) negatif

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMıLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009 (190) HAMıLEEEEEEE

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMıLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMıLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009 (90+20ayetel kürsi) HAMıLEEEE

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi----tekrar deneyecek

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda----dondurulmuşlarıyla bu ay başlıyor

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) marall ------1.aşılama-----genart t.b.m---sonuç tarihi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

Son düzenleyen: Moderatör:
çiğdemcim bak bu bizim uğurlu listemiz kasım ayının ilk hamilesini bile yazdık :))))))))))))

tüp bebek ilk denemesi mi onların ssk mı biz daha fiyatı tam bilmiyoruz fiyattanda geçtim inşallah tutar yarın raporum çıkacak arlık 15 başlangıç tarihim allah herkeze yardım etsin

arkadaşlar mrb...
listeniz ne kadar kabarık maşallah umarım kimsenin emekleri boşa çıkmaz...
benim sizlere sormak istediklerim var yardımcı olaursanız sevinirim...
bende şuan ilk aşılamamı yaptırdım genart tüp bebek merkezinde... sonuç bekliyorum... tutmazsa tüp bebek uygulamasına geçilecek pgt yöntemi ile yapılacak... bu yöntemle yaptıran varmı arkadaşlar...

maral cım hoşgeldin senide hemen ekliyorum listeye cnm trasfer tarihin ve sonuç tarihini yazarmısın bize sanada dua okuyalım cnm
sorularına tecrübeli arkadaşlar mutlaka cvp vericektir cnm

maral canım ben hiç aşılama yapmadım
yalnız lütfen olmassa diye düşünme sonucun pozitif olur inşallah olmassa sonuuçtan sonra süreci dşünelim

kızlar listede bi değişiklik yapıyorum bilginize
bundan sonraki güncellemelerde sadece kasım listesi kısmını güncelleyeceğim malumunuz artık sayfaya sığmıyor.zaten hamişlerimiz belli tekrar deniycek arkadaşlar gelişmeleri bizlere bildirdikçe listeye eklerim tekrar
varmı anlaşılmayan bişi hihihihiihih

gizemcim çok teşekkürederim cnm...
henüz tedaviye başlanmadı... ilk olarak aşılama yapıldı onun sonucunu bekliorum olumsuz olursa başlanacak pgt ile tüp bebek tedavisine...
allah hepimizin yardımcısı olsun...

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) marall ------1.aşılama-----genart t.b.m---sonuç tarihi 25 kasım

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda----dondurulmuşlarıyla bu ay başlıyor

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

Son düzenleyen: Moderatör:
nutella arkadaşımız senin içinede dualarımıızı okuduk cnm allah kabul etsin

talya 45 tefriciye
artvinli 100 tefriciye
aju 10 ayetel kürsi

allahım arkadaşımız için okuduğumuz duaları kabul et yarabbim.yavrusuna kavuşması için ona yarım et.merhametine sığınıyoruz allahım.

maral canım ben hiç aşılama yapmadım
yalnız lütfen olmassa diye düşünme sonucun pozitif olur inşallah olmassa sonuuçtan sonra süreci dşünelim

cnm çok saol inşallah tutar pek ümidim yok ama...
vakit kaybetmek istemiorum o yüzden şimdiden araştırmaları yapmaya başladım... tutmazsa 2. adetimde allah izin verirse başlamak istiorum...

maral cnm işte böle herkes duasını okuyor sölüyor ben toplayıp listede kim sıradaysa onun için okunduğunu sölüyorum :))

yok komutanım anlaşılmayan bişikaydirigubbakcemile3
hadi bakalım kasım listemizde hamişlerle doolar nufüs patllaması yaşarız inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende çok temebllik yaptım dua konusunda 1 yasin-i şerifde benden şimdi okuyorum gizemcim allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…