Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım sağlıklı yumurta olsa bile boyutları önemli çünkü irili ufaklı yumurtalar vardır
doktorlar kontrollü bir şekilde ilaçlarla yumurtaların büyüyüp olgunlaşmasını takip ediyorlar
yeterli olgunluğa gelince çatlama iğnesi yapıyorsun ve vaktinde çatlıyor ve yumurtalar toplanıyor sonrasını biliyorsun zaten

hım anladım cnm
peki hiç ilaç kullanmadan bendeki yumurta sayısı normalmi yoksa fazlamı 25 taneydi mesela geçen ay

gizemim 25 tane yumurta normalinde olmaz diğe biliyorum kist mi acaba onlar
normalde hani her ay 1 ya da 2 tane yumurta oluşuyorya
ama seninkilerde ilaçlarla kontrol altına alınır artık

geçen gün songulle öle bi konuşma geçtide kistmi acaba dedim songul benim dr u tanıyo kist olsa mutlaka fark ederdi dedi
bilmiyorumki ben lisedeyken çok sancılı adet olduğum için dr a gitmiştik ultrasonda çıkmıştı irili ufaklı su kistleri demişti dr her kaında olur demişti bilmiyorumki bi daha gittiğimde hatırlatırım dr a

yaa ne güzel darısı başıma darısı başımıza :)))))))

oyy kızlar çoşmuşsunuz :) gizemcim eylülden yanıt almışsın :) doğru bilgi belli olgunluğa gelmesi lazım normal de her kadın her ay 1 tane yumurtlar dedi benim dr. um sende ağrı olması çok normal 17 tane var demişti yazık sana diyede beni teselli etmişti senin rezervlerini kullanarak hepsini büyütecek yani 1 ayda 25 tane yumurtlamazsın normalde :)

ayy sonuç bekleme mi o da neeeee ben varya yedim etrafımdaki herkesi 11 .gün akşamı zor ettim kav verecem diye tuturdum tıp merkezine gittim sabaha öğrenirsin dedi pozitifmi, pozitifse değer için başka yere gidyo 4 de çıkar sonuç ama ben çıldıracam sabahı sabah ettim işe gelmeden hemen büyük bi hast. kan verdim 3 saat deiler ama ben bayılacam yani heyecandan :) aradım yarım saat sonra sonucu faxlayın dedim labaratuvara bağladı tamam dedi kadın numarayı aldı ne zaman çıkar dedim 20 dk. demez mi aha dedim bayılıyorum bu arada eşimde burda yok :)

20 dk. sonra arayacağım ama numarayı çeviremiyorum heyecandan neyse aradım tebrikler pozitif dedi telefondaki kadın değer kaç dedim hemen sevinmedim tabi :) 113.9 dedi ben koptum ağlamaya başladım sonra dr.mu aradım teyit ettim sonra haber bekleyenlere müjde verdim :)

nevin sen de hoşgeldin maşallah kocaman kızın var inşallah 2. si kolayca olur sen de zamanla alışırsın

meldircim iyi hatırlıyorum o günü hatta önceki günü de seninde 12. gün değeriydi dimi
senin kaç embriyo transfer edilmişti
ben de kötüydüm ya bir de bizim ilçede test bitmişti artvin merkeze göndermiştim kanımı 5 saat falan beklemiştim çok zor beklemek valla

nevin sen de hoşgeldin maşallah kocaman kızın var inşallah 2. si kolayca olur sen de zamanla alışırsın

hoşbulduk kızım normal oldu
ikinci sadece tüp oluyor yumurtalıklarda ve rahimde sorun yok tek sorun kanallarda başarı oranı %65-70 dedi dr. bir normal doğumda yaptım ama bunda çok heyecanlıyım bekliyorum sabırsızlıkla evet kızım kocaman gebelikte yardımcı almadanda halledebiliriz kızımla ama kıyamam ona :)) yoksa güzel getir götür yapıyo toz alıyor :))

nevin ablam kuzum canım nasılsın heee

meldir şekerim demekki benim karnım hep ağrıyo ondanmı acaba
ya ne acayip hee akıl sır erdiremiyorum bi türlü 2 dr un ikiside aynı şeyi söledi bunda bi tuaflık var bence
ya yumurta değil su kisti yada yumurta ama içi boş bi dahaki kontrolume hepsini detaylı soracağım eylülüm meldirim thank you şekerler

Canım merhaba,
Kızlar hepinize kocaman bir merhaba :1hug:
Dün girecektim ama akıllı kocam sen frenliyemiyorsun kendini o siteye girince, kaç saat kaldın kimbilir deyip bilgisayarı götürünce dün yazamadım size 10. gün değerim 224 tü, yarın tekrar yapılacak test, tahmin ettiğimiz gibi çoğul gebelik, doktor şimdilik bir sorun yok dedi ama benim rahim duvarı inceliği sorunum olduğu için ilk ay çok önemli, hızlı hareket etmek yok, mümkün olduğunca istirahat edeceksin diye de ekledi.

Yarın işbaşı yapmam lazım, izinlerim bitti,neyseki işyerinde şu ara rahatız, masadan kalkmama bile gerek kalmayacak bi tempo var, yavaş yavaş gidip geleceğim işteopuyorumnanaktan

Şimdi gerilere de bi bakayım gelirim, 15 dakika zamanım var topu topumafoldumben

Ya bi de ben anormal yemek yiyorum arkadaşlar, engelleyemiyorum kendimi :asigim:
Annem 2 haftadır bizde, cumadan beri kayınvalidem de bizde, of of tadından yenmiyor ev sormayın gitsin:roflol:

songülüm oh ya işte benim kadro tamamdır yuppii
uf ama ya ben çıkıyorummm birazdaaannnnnnnn ((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…