Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

meldir cnm benim allah kabul etsin oh oh hamişlerimiz okusun bol bol onların duaları daha makbul bebişlerde dua ediyodur belki kardeşler gelsin bize diye :)))
allah kabul etsin canım allah razı olsun bebişine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin cümlemizin

maral canım benim sonuç tarihin ne zaman

sen bize takıl ohooo burda neler var neler :)))))))))

papatya40 şekerim
şuan hangi sayfadasın bilemiyorum ama yazımı okursan
sende bize katılırsan memnun oluruz

aminn aminn canım inşallah allah sizlerede nasip edecek hep birlikte sevineceğiz :)

hımmm şimdi sen burda yenisinya :))) ben sabredemiyenlere ne yapıyorum bak söliyim oklavayı çıkarıyorum hemen klava:
cnm cım bunca zaman sabretmişiz az kalmış hadi dayan bakalım en azından bi kaç gün daha 12. gün falan yaptırırsın kanda bi test zaten o zaman bişiler çıkar azda olsa hı..
inşallah ilk denemende kavuşursun meleğine

:kedi: :kedi: haklısın ama içim kıpır kıpır napiim... amin cnm amiiin hepimiz bir an önce inşallah...

ah maralcım bizim en beterimiz sonuç beklerken meldirciğimdi şimdi hamile :))))
hele son 2 gün kendinide bizide yedi bitirdi canım arkadaşım benim muradına erdi ama hihihii
tamamınada erer inşallah
meldir anlat cnm o telaşını marall bi rahatlasın hııı

gizemim canım benim benden sonra neler kaynatmışsınız diğe baktım şimdi biraz sakinleştin mi
kendini üzme tamam mı

he valla sakinleştim beni o kadar kızdırdı bide aramış naber aşkım diyo yaa
o saçlarını yolup eline vermessem bende gizem değilim uyuz adam yaa

maral canım sen de hoşgeldin inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
ben de daha önce 1 kere aşılama yaptırdım olmadı tabi ama ben de aşırı yumurta oluşmuştu ve kasıklarım göğüslerm patlayacak gibiydi çok ağırmıştı
inşallah hamilesindir

maralcım bak eylülde meldirde bizim ekim hamişlerimiz sana anlatsınlar sonuç bekledikleri hallerini
ikiside muhteşemdi hihihhihii :))))))))))))))))

eylül bişi sorcam sana cnm
benim yumurtalıklarda yumurta oluşumunda herşey normal dedi dr
geçen ay hani ilk muayeneye gitmiştim ya prof.a o zaman ultrasonda saydı sağda 12 solda 13 oluşmuş hazır yumurta var dedi
eğer sağlıklı yumurta varsa neden ilaç verip yumurta oluşumu sağlıyolar
bide bu kadar çok olması normal mi yani

meldircim sen nasılsın pantolon arıyorsun demek ama ankaradasın ya bulursun
ben de tedavilerde biraz kilo aldım ama zaten zayıftım şimdi normal oldum ancak
şimdilik pantolanlarımın çoğu oluyor da sonra bakalım artık
ya siz ankarada bulamıyorsunuz ben artvinde ne yapayım orda 100 tl ya burda 150 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…